Ananemı hıc sevmıyorum sevemıyorum kadını...

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Ne ananeler var bakiyorum da.Torunu icin canini bile verebilecek kadar seven onu bagrina basan sarilan...Benim ananem bunlarin tam tersi.Dini imani para.Almanyada yasamis uzun yillar emekli oldu temelli döndü.Annem ve teyzemleri kendi annesine birakmis.Annem benim annem ananemdi diyor.O kadar tatli bi kadinmis ki annem bile nasil boyle bi kiz dogmus bu tatli kadindan diyor.Annemler kucukken bosanmislar dedemle.Dedem desen o da alkolikmis.Hic ilgilenmemis annemlerle.Daginik bi ailede buyumus annem.Annem anlatiyor ananem her almanyadan gelisinde annemler aglarmis anne gitme kal diye.Oyle sarilmasi filan da yokmus.Hicbir sicaklik yokmus.Sonradan teyzemleri aldirmis yanina annem en buyujkleri bu arada.Anneme de demiski senin yasin tutmuyo alamam yanima.Annem dedeme benziyor diye istememis.Zaten teyzemlere de kan kusturmus orda.Teyzemleri gece evden kovmus zavallilar gece boyunca parkta yatmislar.Ah ahh daha neler var da iste.Annem tam tersi bize cok duskundur.Ben anne sevgisi gormedim der.Daha cok sarilir bize.Annemle ananem dort yildir konusmuyorlar.Beni de nedense severdi hayret.Konusmamalrinin nedeni de uni icin harc parasi lazimdi babamin maasi baglanmayinca annem ondan besyuz lira borc istedi kiyameti kopardi git kaynanana diye.Annemi kovdu.Annem agladi eve donerken.Parasiz sanmayin bankalarda dolu parasi var yattigi yatagin altina da dosemis paralari annem gormus.Zaten zamaninda evli adamla dost hayati yasamis adam tum paralarini yemis besyuz milyardan fazla diyorlar.Ondan sonra depresyona girmis hastanede yatmis uzun zaman.Bi teyzemden hic haber alamiyoruz.O da almanyadaydi.Sorunca bilmem oldu mu yasiyo mu bilmiyorum diyomus.Yuz ifadesini hic sormayin.Neyse herkese beni ozledigini soleyince annem sen git bari bi gor dedi.Gittim kapiyi caldim acti inanin yuzu merhametsizlikten ole kotu olmus ki korktum.Niye geldin dedi bana bisey diyemeden git annen benden ozur dilesin ole gel dedi kapatti yuzume kapiyi.Ayrica mahallede kimseyle konusmuyor herkesle kavgali daha neler neler var da iste...

Anne olmak içten gelen bir şey diyorlar ya hani. O içten gelen şey bazılarında hiç yok ne yazık ki... Ne güzel annenizin yuvası olmuş, sizin gibi bir çocuğu olmuş tüm şefkatini size göstermiş, ne acılar çekmiştir kimbilir. Yerinizde olsam ben de sevemezdim o kadını. Bırakın yalnız ölsün, acımasızca gelebilir ama böyle insanlara acıyamıyorum ben. Çünkü insan geçmişinde ne acılar yaşamış olursa olsun yavrularına, torunlarına vereceği merhameti etkilememeli bu diye düşünüyorum

Kesinlikle haklisin canim.Inan cok da rahat buyumus tam tersi erkek kardeslerini sıkmışlar.Seviyorum diye ickici bi adamla evlenmis.Bi de erkek cocuk istedigi icin bes dogum yapmis.biri ikiz alti cocugu olmus hepsi de kiz.Ikizlerden birinin beyninde tumor varmis olmus.Digerine de saf kalir tedavi ettirin demis doktorlar.Cok para tutuyo diye ettirmemis.Halbuki varmis yani.Iste o teyzem saf kalmis yanlis evlilik yapmis simdi ne ediyo bilmiyoruz kendide ölmüştür heralde diyormus

Yok artık yaaa ne anneler var inanamıyorum gerçekten. Yerinizde olsam hiç aramam sormam gerçekten... Boşverin artık değişmez de zaten o kadın

Ya almanyada cocuk parasi veriyorlar diye paso dogurmus.Yoksa cocuk sevdiginden degil.Kocan zaten ickici her gun kavga ediyosun bide her yil cocuk doguryosun.Ilk kizi alti yasindayken olmus onun olumunu bile bildirmemis cocuk parasi kesilmesin diye.Nasil bir kadin bu ya insan olen yavrusnun parasini nasil harcayabilir.

Yok artık yaaa ne anneler var inanamıyorum gerçekten. Yerinizde olsam hiç aramam sormam gerçekten... Boşverin artık değişmez de zaten o kadın
Annem beni kovdugunu duyunca zaten yaziklar olsun ole annem oldugu icin utaniyorum dedi.Kapima gelse bakmiycagim dedi.Ki benim annem merhametlidir ama o bile dayanamadi artik.

Annem beni kovdugunu duyunca zaten yaziklar olsun ole annem oldugu icin utaniyorum dedi.Kapima gelse bakmiycagim dedi.Ki benim annem merhametlidir ama o bile dayanamadi artik.

Boşverin siz de merhamet göstermeyin bence. Bazı insanlar hak etmiyor bunu, içiniz rahat olsun

Hayat hikayemiz cook benziyor ben de annanemi ve dedemi sevmem almanyada yasiyorlar simdi turkiyeye geldiler annem en buyuk iki kardesi var annemin . Annanem almanyada dogurup turkiyeye yollamis annemleri. Anneme ninesi bakmis ninesi annelik yapmis . Annanem annami hep dovermis almanyada sinirli oldu icin hastanede yatmis hep tedavi gormus . Dedem desen alkolik simdi hacca gitti haci demeye bin sahit ister. Dedemle annenem iki oglunu tutar annemi dislar beni dedem hic sevmez . Annemi sevmez hic aramaz annanem sessiz kalir...evine giderim dedem bana kopek gibi davranir ninem desem biraz iyi iste . Universitede okurken harc parasi lazimdi ninemle dedem vermedi ertesi gun annanem hastaneye yatti dedem bankadan 7bin tl cikardi o an yikilmistim...ama yeni gelin aldilar almanyada ozel universitede okuttular dayima ev verdi diger dayim ve yengemede verdi...annem ve ben uvey evlat gibiyiz . Bosver allah buyuktur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canim cidden şok oldum ayni seyleri yasamisiz gercekten.Benim ananem de zamaninda annemlerin durumu cok kotuydu yiycek ekmek zor bulurduk kucuktum ben.Ananem kardesinin karisina hep para yollarmis.O kadin da ananemn parasyla neler alirmis neler.Hatta bi gun gelmis bize annem der zeytin bile zor buluyoduk.Bu gecmis annemin karsisina bizde salamlar sucuklar kiloyla aliniyor ama iste kimse yemiyo evde atiyoruz demis nasil gucenmis annem annemin parasiyla bana nispet yapiyorlar boyle anne olmaz olsun evlatlarindan baska herkese iyi diye.

Canimm benimm ayni benim annanem de öyle el iyisidir biz turkiyede et nedir bilmezken beni almanyaya goturduler dipfirizler et dolu hazir dobdurulmus gidalar kutu kutu dondurmalar bir de gozumun onunde cogunu atti miladi dolmus dedi...malum turkiye pahali et ve gida konusunda.annem almanyada dogmus cocuk parasi veriyormus almanya ninem annemi turkiyeye yollamis parayida tabi anneme kim bakarsa aliyormus baktiklarida iki kuru ekmek peynir kara çay . Millet annemin sayesinde ev yapti cocuk parasi geliyor ya...ben bunlari allaha havale ediyorum sizinkiler de ayni benimkiler gibi kul hakki yiyorlar hepsi allaha nasil hesap verecekler.

Boyle bir insani sevmeyin zaten sorun yok, her insan sevilecek diye de bir sey yok, kan bagi yakinligi her ne olursa olsun...
Sevilmeyeni hakeden insanlari sevin, gerisi gereksiz

Ay aynen tipatip aynisi canim.Var ya ananem kimlere yedirmedi ki arsasini satmis bide zamaninda bunu da yeni ogrendim onu da yedirmis.Evlatlarina bi gram sevgisi yok.Annem aile sevgisi bilmediginden 18 yasinda evlenmis.Mukemmel bi evliligi olmasa da iyi cok sukur.Ya ananem dencek kadin cocugunun oldugunu bildirmeyip cocuk parasini almaya devam etmis dusun.

Canim yaaa bu kadar olur benim annem de 18 yasinda evlenmis babamla sirf annanemin dayaklarindan kurtulmak icin...o kadar cok ozeniyorum ki torunlarina bagli nine ve dedelere . Maddi durunlari iyi neden evlat ayiriyorlar hadi maddi destek bir yana bir de bakislarla lafla sozle eziyorlar...sizinkiler arsayi veriyor once evlat sizin ihtiyacinizi gidermeli..benim ninem arsasini bedavaya kardesin verdi.el iyisi iste...

Iste bizim ki de arsa parasini filan evli bi adama yedirmis dostuymis.Tabi adam karisiyla anlasmis dolandirmak icin bunu paralarini yemis memleketinde kendine villa bile yaptirtmis sonra basmis tekmeyi.

Insan ozeniyor baska ninelere valla.Zaten gorsen saclar erkek modeli her zaman bir de ben giymeye utanirim daracik renkli taytlar giyiyo hadi onu gectim ustune uzun bisey giy demi yok kisacik bluzlar giyiyo afedersn hersey meydanda.Mahallede millet ayipliyor.

İnan annanen senin gibi bir torunu oldugu icin cok sansli...ilerde yaslanacaklar hic dusunmuyorlar benim dedem de cok kotu ikisi bir olunca dayanilmaz oluyor hepsi birbirini dolduruyor...canim benim allah goruyor bunlarin kalpleri muhurlenmis.

Cok dogru dedin canim.Asil cumle bu.Kalpleri muhurlenmis.Allah buyuk.Bizim icimiz rahat gorevimizi yaptik.

başlığı annem diye okudum da yanlış okumuşum. anneannenmiş. benim anneannem yok ama ben de babannemi hiç sevmem. herkesler de sevmez öyle annanesini babannesini. çok anormal değil bence.

ya bırak anneanneyi babaanneyi..her insan farklı kişiliktedir..hem kimse kimseyi sevme mecburiyeti yok..dostu kadının parasını afiyetle yemiş.ee yemeyenin malını yerler..eminim sizede yedirse çok severdiniz anneanneni.vermez vermez.insanları sevmiyor..zaten inszanlarda sevilecek birşey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…