- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
ya bırak anneanneyi babaanneyi..her insan farklı kişiliktedir..hem kimse kimseyi sevme mecburiyeti yok..dostu kadının parasını afiyetle yemiş.ee yemeyenin malını yerler..eminim sizede yedirse çok severdiniz anneanneni.vermez vermez.insanları sevmiyor..zaten inszanlarda sevilecek birşey değil..
Ne demek kimse kimseyi sevmek mecburiyeti yok sen bir cocuk dogur bakalim cocugunu sevmeme gibi bir luksun olacak mi ... Dogurduysan her sekilde yanin da olmalisin sevmeme gibi bir luksun yok...normal komsu es dost degil ki senin 9 ay karninda tasidigin bir insan nasil sevmez sevmez...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bırak anneanneyi babaanneyi..her insan farklı kişiliktedir..hem kimse kimseyi sevme mecburiyeti yok..dostu kadının parasını afiyetle yemiş.ee yemeyenin malını yerler..eminim sizede yedirse çok severdiniz anneanneni.vermez vermez.insanları sevmiyor..zaten inszanlarda sevilecek birşey değil..
üreme doğanın kanunu her canlı ister istemez bu kanuna uyuyor..o gönderiyi paylaşan hep kendi lehinde yazmış.acaba annesi anneannesinin sevgisini kaybedecek ne yapmış olabilir..birde anneanne tarafından dinlemek gerek durumu..bazı evlatlar var nankördür..anne baba ne yapsa yaranamaz evlada..en sonunde annede resti çekiyor..ayrıca evlenmiş kocaman kadın olmuş evlenmeyi bilen kendine bakmasınıda bilir,baksın başının çaresine..herşey bir yere kadar..
benim yaşlı bir halam var..ilk torunu 40 lı yaşlarda almanyada yaşıyor..bıçak çekip tehdit ederek hep para alırdı halamdan..halamda almanyada yaşamış bir zamanlar .çok faydası olmuştur 5 çocuğuna torunlarına..ama yinede yaranamazdı..amerikada yaşayan oğluna ziyarete gideceği vakit oğlunun eşine 1 kilo altın takı alıp gitmişti..ne oldu?altınları almış gelinle oğlu,halamı da kovmuşlar..şu an oturduğu evi kızlarının üstüne yaptı ve hala halam yaşıyor..düşmanı çok oldu..zenginlikte başa bela..olsa versen paylaşsan gözü kalanlar olur düşman olurlar..paylaşmasan yine aynı..
Ureme doga kanunuymus.Doga kanunu ama onlemini alip dogurmamak da senin elinde.Yok boyle mantik.Sevmiyceksen icinde annelik duygun yoksa dogurmayacaksin bu kadar basit.Hicbir annenin sevgisizligini ortbas etcek bahaneler degil bunlar.Para pesinde olan insanlar degiliz cok sukur.
Takıldığın şeye bak..
Birisi teyzeden yoksun olur..
Birisi amcadan..
Birisi haladan..
Ben üniversitede okurken herkesin amcası, halası, teyzesi, dayısı arar, harçlık falan gönderirdi. Çok özenirdim.
Benim bu saydığım ya da sayamadığım şahıslardan hiç birinde yaşayamadım bu duyguyu..
Anneannem de dahil..
Bu mu sorun şimdi?
Biz para derdinde degiliz hanfendi okuyacaksaniz dogru okuyun her seye muhalefetsiniz mubarek.Ben sevgiden bahsediyorum.Insanlara onyargili yaklasmayin insan kendi nasilsa baskasini da ole gorurmus.Demek size cok yediriyorlar ki siz de seviyosunuz olelerini.Haddinizi bilin
ben kendimden başkasını sevmem ..mesajınızda sözlerinizin kapısı paraya açılıyor..
ben kendimden başkasını sevmem ..mesajınızda sözlerinizin kapısı paraya açılıyor..
anneannenin psikolojik sorunları olduğundan şüphelendim
çünkü normal bir insanın evladına böyle kötü davranması olacak şey değil
ay çok şekersiniz ya..anne annem 15 yıldır bizimle yaşıyor.92 yaşında halaaaa halaa diyorum kendi doğurduğu kızları ile s... yarıştırır.senin saçın dökülmüş senin kilon fazla senin beyazın çok...Aynanın karşısına geçer saatlerce ağzına yüzüne bakar..Anneler gününde yeni birşey alırız aslaaa begenmez,beğense de giymez eskir der...Yahu diyorum sen 92 yaşındasın ne kadar eskir diye seni de gömerim ben der .
Düğünümde bana 1 çeyrek takmadı..15 yıldır bizimle yaşar ki kendi evi de var.Müstakil müteahite verelim yıksın sana kaloriferli daire verecek diyoruz olmaz beni atarsanız evim olsun bir tane diyor,Ben öldükten sonra ne yaparsanız yapın der..
7 evladı var aynı ilde yaşayan 4
Neyse 5 damadı da rahmetli oldu.Hepsi öldü benim damatların der gelene gidene anlatır gülerek ..Aralarında babam da var ama artık bende gülüyorum..
Birde asla mezar ziyaretine gitmez... 2 tane kocam yatıyor 5 tane damat çekiverirler yanlarına der..
Şekerpare ya..
kötü niyeti yok ama biraz patavatsız bir hatun...
Seninki benimkinin yaninda bayaaa seker kaliyor canimm:)
öyle canım haklısın.yaşlılar çok tutumlu oluyorlar ilerde ihtiyaç olur diye ama seninkilerin derdi o değil..Boşver..Duasını alayım yeter diyorum bende..Öyle pek dua da etmez ama geçiyor duası hatunun ne yalan söyleyim o yüzden zitlaşmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?