Ananesi boyle olan var mi

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Merhaba sira bizim ailede :)

Simdi kizlar ben ananemi kucuklukten beri pek sevmem. Zaten kendisi memlekette. Uzakta diye devamli alttan aliyoruz annemle ablamla birlikte buyugumuz diye. Her telefonumuzda burnumuzdan getiriyor. Demedik laf birakmiyor. Teyzemle birlikte yasiyorlar. Teyzemde pek anlasilacak birisi degil. Kedi kopek gibiler habire kavga ediyorlar zaten. Yengemlede anlasamaz. Annemi erken yasta evlendirmisler. Anneme karsi cok anlayissiz. Babamla bosandiklarinda bile bir arayip nasilsin demedikleri halde dayim ev almisti ona koltuk takimi al diye arayan insan.

Dun kandil diye aradim. Benim esimin ailesiyle sorunlarimiz oldugunu biliyor. Kayinvaldem ananem buraya geldiginde terslemisti ananemi yine sorunlar olmustu. Neyse bana telefonda kaynanami sevip sevmedigimi soruyor buyuktur sen sev yinede vs vs dedi halbuki konuyu kendisi acti bende sevmiyorum anane biliyosun dedim. Tabi esin yokya yaninda rahat rahat konusursun dedi. Esimde biliyor ailesini sevmedigimi. Anane ben sevmem severim kac senelik evliyim saygisizlik etmedim dedim. Esimde bunu biliyor dedim. (Teyzem 2 aylik evli kaldi kaynanasiyla arasi cok kotuydu keske ayni seyleri ona soyleseydi) iste sende iyice domuz ciktin bacaklarini kirarim senin tarzinda konustu. Bende dedim ki anane sen her konusmamizda boyle yapiyorsun sonra aramayinca neden aramiyorsunuz diyorsun. Anneme veriyorum telefonu dedim. Anneme verdim. Annemde ayni zaten mecburi ariyor.

Aramasam uzuluyorum hasta diyorum. Aramakta istemiyorum durduk yere moralimizi bozuyor. Ki ben takan bi insanim takarim kafama. Zaten uzaktayiz 3 - 4 yilda bir gorusuyoruz neden yani bu kadar kalp kirmak nedir yani. Bizim ailemiz kalabalik degil bir avuc insaniz ne bu tantana diyorum kendi kendime. Ailesi kalabalik birbirlerinin herseyine kosan insnlara cok ozeniyorum.

Benim de anneannem iyidir babannemi sevmem. Her ailede böyle bir kişi illa ki çıkıyor. Dert etmeyin bu kadar. Kaç yaşında kadınla ağız dalaşına da girmeyin. He diyip geçin.

Bu derece hassas konulara girmeseniz ..
Hal hatir hava su konussaniz ..
Boyle konulara girince tunele giriyorum falan deseniz

Benim de anneannem iyidir babannemi sevmem. Her ailede böyle bir kişi illa ki çıkıyor. Dert etmeyin bu kadar. Kaç yaşında kadınla ağız dalaşına da girmeyin. He diyip geçin.

Dediklerinin hepsini yazmadim bile takiliyorum uzaktayiz sonucta delirtiyor bizi

Dediklerinin hepsini yazmadim bile takiliyorum uzaktayiz sonucta delirtiyor bizi
Yani haklisiniz delirtecek boyuta getirebiliyorlar bazen. Ama ya görüşmeyi keseceksiniz ya da görüşme sıklığınızı azaltacaksınız. Başka çare yok. Bu yaştaki insanlara aylarca aynı şeyi tekrarlasanız yine de kendi bildiklerini okurlar. Biz yaşlanınca nasıl olacağız allah bilir.

Ama ölümlü dünya idare ediverin derim. Saygısızlık etmeden özel hayatınızdan uzakta tutmaya çalışın.

Biz gorusmuyoruz pek aslinda 3 4 senede bir gideriz onlarda pek gelmezler zaten. Kv ile ananem arasinda sorun olmustu ordan biraz biliyor annem bile konusup anlatmaz. Ona ragmen hergun gorusuyormusuz gibi davranir

Bu derece hassas konulara girmeseniz ..
Hal hatir hava su konussaniz ..
Boyle konulara girince tunele giriyorum falan deseniz

Yahu kandil diye aradim sordugu seye bakarmisin. Hep yapiyor bunu. Annemi 14 yasinda evlendirmisler. Kadincagiza yapmadigini birakmamis. Hem kaynanadan hem anneden cekmis garibim

Yahu kandil diye aradim sordugu seye bakarmisin. Hep yapiyor bunu. Annemi 14 yasinda evlendirmisler. Kadincagiza yapmadigini birakmamis. Hem kaynanadan hem anneden cekmis garibim

He he anneanne de gec
Boyle konusmaya devam edersen bu kadar da aramicam haberin olsun de kapat .
Yaslilar bazen nerede duracagini bilmiuor
Sinir olmaya degmez ...

Cok seviyorum kaynanami ayaginin suyunu icerim deseydin.O zamanda kiskanliktan kudururdu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…