H hayat0167 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2025 17 1 1 42 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #1 Oglum anaokuluna gidiyor anneler gününde hediye alacakmisiniz ögretmenlerinize acaba ben almayı düşünüyorum..
Oglum anaokuluna gidiyor anneler gününde hediye alacakmisiniz ögretmenlerinize acaba ben almayı düşünüyorum..
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.356 3.915 63 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #2 Gül göndermeyi düşünüyorum
S Siyah Palto Guru Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 11.087 21.275 318 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #3 Anneler günü size özel bi gün
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.640 14.547 248 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #4 Bu ne saçmalıktır. Çocuğunuzun bir annesi var o da sizsiniz. Bu da yeni moda anneler gününde öğretmene hediye almak. Çocuğunuza karşı; ne gibi annelik vasıflarını yerine getirdi de hediye alacaksınız.
Bu ne saçmalıktır. Çocuğunuzun bir annesi var o da sizsiniz. Bu da yeni moda anneler gününde öğretmene hediye almak. Çocuğunuza karşı; ne gibi annelik vasıflarını yerine getirdi de hediye alacaksınız.
yenGEnC Nirvana Pro Üye 17 Ağustos 2011 25.667 163.481 798 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #5 ne alaka ya kasimda onlar size hediye aldi mi "ilk ogretmen annedir" diye. su bizim ulkede hiçbir ozel gun dogru düzgün kutlanamiyor nedense
ne alaka ya kasimda onlar size hediye aldi mi "ilk ogretmen annedir" diye. su bizim ulkede hiçbir ozel gun dogru düzgün kutlanamiyor nedense
H hayat0167 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2025 17 1 1 42 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #6 Chickennova .!.: Bu ne saçmalıktır. Çocuğunuzun bir annesi var o da sizsiniz. Bu da yeni moda anneler gününde öğretmene hediye almak. Çocuğunuza karşı; ne gibi annelik vasıflarını yerine getirdi de hediye alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Biliyoruz bunu tabiki bunu tabii ama bizim çocuklarımiza emekleri geçiyor size göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ve aldım da hediye
Chickennova .!.: Bu ne saçmalıktır. Çocuğunuzun bir annesi var o da sizsiniz. Bu da yeni moda anneler gününde öğretmene hediye almak. Çocuğunuza karşı; ne gibi annelik vasıflarını yerine getirdi de hediye alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Biliyoruz bunu tabiki bunu tabii ama bizim çocuklarımiza emekleri geçiyor size göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ve aldım da hediye
H hayat0167 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2025 17 1 1 42 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #7 yenGEnC .!.: ne alaka ya kasimda onlar size hediye aldi mi "ilk ogretmen annedir" diye. su bizim ulkede hiçbir ozel gun dogru düzgün kutlanamiyor nedense Genişletmek için tıkla... Evet bizim öğretmenimiz aldı ve tam da ilk ögretmenim annem yazıyordu
yenGEnC .!.: ne alaka ya kasimda onlar size hediye aldi mi "ilk ogretmen annedir" diye. su bizim ulkede hiçbir ozel gun dogru düzgün kutlanamiyor nedense Genişletmek için tıkla... Evet bizim öğretmenimiz aldı ve tam da ilk ögretmenim annem yazıyordu
Chickennova Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 8.640 14.547 248 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #8 hayat0167 .!.: Biliyoruz bunu tabiki bunu tabii ama bizim çocuklarımiza emekleri geçiyor size göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ve aldım da hediye Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim biz öğretmene araba alan veli biliyoruz… İstediğin hediyeyi al. İyi ki sizler gibi veliler var. Yoksa öğretmenler bizim gibilerin elinde hediyesiz gezerler…
hayat0167 .!.: Biliyoruz bunu tabiki bunu tabii ama bizim çocuklarımiza emekleri geçiyor size göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ve aldım da hediye Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim biz öğretmene araba alan veli biliyoruz… İstediğin hediyeyi al. İyi ki sizler gibi veliler var. Yoksa öğretmenler bizim gibilerin elinde hediyesiz gezerler…
H hayat0167 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2025 17 1 1 42 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat0167 #9 Komik oldugunuzu sandınız sanırım mesele hediye almak yada almamak değil üslup çok yanlış nasıl bir okul sizinki bilmem ama araba alan veli olmasi komik doğruysa tabi neyse siz almayın hanimeefendi iyi akşamlar
Komik oldugunuzu sandınız sanırım mesele hediye almak yada almamak değil üslup çok yanlış nasıl bir okul sizinki bilmem ama araba alan veli olmasi komik doğruysa tabi neyse siz almayın hanimeefendi iyi akşamlar