Anaokulu ingilizce dersleri??

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
selam kızlar,
Çocugu anaokuluna giden yada cevresinden bilen varmı ingilizce derslerinde nasıl etkinlikler yapılıyor?
3-4-5 yaş grubu için. İngilizce dersinde neler yapılabilir? Plan var ama planda yazılan oyunları yapamıyorum çünkü yeterli materyal yok. İnternette pek birşey bulamadım malesef. Aranızda öğretmen olan ya da çocugunun kreşinden aklında kalanlar varmı?

Renkler,sayılar, hayvanlar,ev eşyaları, aile fertleri. ..Bunları hatrliyorum.Flaş kartlar yardımcı olur.Oyun tekrar vs.
Anaokuluna yönelik mutlaka kaynak vardır.

Renkler,sayılar, hayvanlar,ev eşyaları, aile fertleri. ..Bunları hatrliyorum.Flaş kartlar yardımcı olur.Oyun tekrar vs.
Anaokuluna yönelik mutlaka kaynak vardır.

Ben İngilizce Öğretmeniyim. 5 ve 6 lara sayıları, zamirleri vs şeyleri hep oyunla öğretebildim. Oyunla daha kolay ezberlediler.

Mesela hafıza oyunuyla sıfatları ezberletmiştim çok eğlenmişlerdi. Onu basite indirgeyip yapabilirsin.

Sayılar için mesela 1 den ona kadar rakamları yaz. Yine 1 den ona kadar yazıyla yaz. Önce görsel olarak görsünler ardından kartları ters çevir ve eşleştirsinler.

Aynı şey renkler için daha eğlenceli olur ben sadece örnek verdim

YouTube da Chu chu tv ve benzerlerinden İngilizce şarkılarla çok güzel şeyler öğrenebilir. Busuu çocuk uygulamasıyla temel düzeyde sayılar, renkler, hayvanlar, sebze-meyveler vs. öğrenebilir. Kitapçılardan İngilizce kartlar alırsınız, o yardımcı olabilir. Ya da internetten istediğiniz İngilizce kart görsellerinin çıktısını alıp kendiniz de kart hazırlayabilirsiniz. Ama en güzel İngilizce oyun ve öğretici İngilizce şarkılarla öğreniyorlar o yaşlarda

Arkadaşlarda demiş İngilizce şarkılar var çok güzel.
En son Ailesini anlatan resimleri İngilizce basit cümlelerle anlattılar ufak sunum gibi bişey güzel olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…