Lütfen öncelikli olarak ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlar yorumda bulunsun. Çok hassas bir konu. Sakinliğimi koruyamıyorum. Desteğe ihtiyacım var. Anaokuluna giden çocuğumun plulda hemcinsiyle dudaktan öpüştüğünü öğrendim. Çocuğumla konuştuğumda arkadaşının onu öptüğünü söylüyor. Öğretmense Karşılıklı ikisi de sırayla öpmüş diyor. Bu arada öğretmen bunu görmüyor. Benim çocuğum çıkarken gidip öğretmene söylüyor bu durumu o şekilde haberi oluyor. Yaş dönemi özelliği olarak merak edip denemişler mi demeliyim. Tabi yanlış olduğu üzerine uzunca konuştuk. Bir istismar olabilir mi karşı tarafta ya benim oğluma yönelik. Bu ihtimalde de yakın zamanda bir içe kapanma mutsuzluk altına kaçırma gibi şeyler yok. Ama maalesef birkaç kere öpüşmeye denk geldi. Dışarıda gezerken turist bir çifti gördü. Bir keresinde de Tv'de kanal değiştirirken denk geldi. Bu arada kendi cinsiyet özelliklerini göstermek noktasında bir farklılık hissetmedik kesinlikle. Hatta karşı cinsten arkadaşlarından ona hediye veren olmuştu küçük ondan bahsedince mahçup oluyordu utanıyordu. hatta yakın zamanda karşı cıns arkadaşlarından birine küçük bir hediye hazırladı evde resimli onu vereceği gün heyecandan bayağı uyuyamamıirı bir süre gece. Durum bu şekilde sıkıntıdan uyuyamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.