Merhaba arkadaslar lise mezunuyum lisans isletme okuyordum istemedigim bi bolum oldugu icin yarida biraktim okul oncesini cok istiyorum ama 2 yil kadarda uzagim derslere konulara yasim 24 tekrar sinava girip bu bolumu okumak icin cok mu gec kaldim sizce?
Sizede teşekkürler :)teşekkürler :)
Mrb ben bu sene açık öğretime yazılcam allah nasip ederse anaokulu öğretmeni olmak istiyorum bunun için neler gerekli çok zor mu çok heycanlym biraz içimi aydnlatsanz hiç fena olmaz şimdiden teşekkür ederm:CüvCüv:Okulöncsi ile ile ilgili sorularınız varsa yanıtlayıp yardımcı olmak isterim..:CüvCüv:
Değerli forum dostları, öncelikle çok yararlı paylasimlar olmuş, emeği geçenlere teşekkürler, bi çırpıda okudum.
Benimde nacizane bir etkinlik tavsiyem var, Ankarada kreşe giden yigenimizin okuluna Kukla Sanatçısı geldi, daha önce izlediğimiz veya bildigimiz kuklalardan değil, çok ilginç geldi, bizde izledik, sahnelemeden sonraki cocuk dilinde anlatimida muhteşemdi, yegenim eve döner dönmez gösteride anlatılanlardan bahsetmeye, kuklalar yapmaya başladı, oyundan sonra kukla sanatçısıyla da tanışma fırsatım oldu, gercekten idealist biri, sanata emek vermiş mütevazi biri, Ankara dışındaki okullarada etkinlik yapıyormuş, iletişim bilgilerini isteyenlere özelden yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?