Önceki konu kapatılırken mine şehir ismi ile ilgili de yazmıştı bı bakıp düzenleyin isterseniz.Şehirle bişey olmaz herhalde
Merhaba herkese
Öncelikle benim için hassas bi konu lütfen kimse bana kızmasın kızlarımı düşünmek zorundayım (bu da dert mi demeyin)
Doğuda bir anaokulu,ikiz kızlarımı yazdırdım ancak arkadaşlarım içime kurt düşürdü
(Askeriyenin içinde lojmanların yanında yapılmış bir okul,güvenlik sıkıntısı olabilir ilerde Allah göstermesin bişey yaşanırsa falan dediler)
Okulu bilen de vardır belki burda,bilmeyenlerden de yorum istiyorum siz olsanız çocuklarınızı askeriyenin içindeki anaokuluna verir misiniz ? (Doğuda)
Bizim evin yakınında anaokulu yok,kendi çalıştığım okul aşırı eski ve öğrenci potansiyeli maalesef çok kötü o sebeple oraya hiç götüremem..
Bu okulun servisi de olduğu için aklıma yattı,mesafe olarak da uzak olmadığı için direkt kaydettik.
Son söylediğinize çok katılıyorum ama ne bileyim içime kurt düştüYeni açtığınız konuyu şimdi okudum . Bende sizin gibi yapardım başka okul vs olmadığı için başka secenek yok içinizi güzel tutun kötü düşünceleri aklınıza getirmeyin inşallah
Şöyle de birşey var en iyi okullara yollasanız birinden fikir alsanız onada kesin bir mane bulurlar herkesin bir düşüncesi var ayrı ayrı içinizi ferah tutun
Ben lojmanda değilim ama dışardan servisle yollayacağımBen direkt lojman içindeki okula verirdim.
Son söylediğinize çok katılıyorum ama ne bileyim içime kurt düştü
Hatta bunu bana diyen kişi bizim kaydettiğimiz okula kaydetmek istemiş kayıtlar dolmuş bana anlatırken iyi ki kayıtlar doldu da kaydetmedim falan diye girdi öylece üzüldüm
Biz aslında daha çok servis olayındayız servis girip çıkarken sorun yaşanır mı Allah korusunDaha güvenli bir yer var mıdır acaba?
Sürekli korunan, kollanan, kameralarla izlenen, 7 24 nöbet tutulan bir yerden bahsediyoruz, habersiz kuş uçmaz oralarda.
Güvenlikten ziyade anaokulu için servis bence sıkıntılı.Biz aslında daha çok servis olayındayız servis girip çıkarken sorun yaşanır mı Allah korusun
Allahım böyle acılar bir daha yaşatmasın ama yaşamışlığımız var ülkece.
İyi yapmışsınız bir şey olmaz. Çok tereddüt etmeyin rahat olun. Zaten lojmandakilerin bir kısmı da oraya yollayacaktır. Konu açtığınız için profil geçmişinize bakayım dedim de pisboğaz bakıcı serinizi okudumMerhaba herkese
Öncelikle benim için hassas bi konu lütfen kimse bana kızmasın kızlarımı düşünmek zorundayım (bu da dert mi demeyin)
Doğuda bir anaokulu,ikiz kızlarımı yazdırdım ancak arkadaşlarım içime kurt düşürdü
(Askeriyenin içinde lojmanların yanında yapılmış bir okul,güvenlik sıkıntısı olabilir ilerde Allah göstermesin bişey yaşanırsa falan dediler)
Böyle lojman içinde olmayıp çocuğunu gönderen vardır belki,yoksa bile yorum istiyorum siz olsanız çocuklarınızı askeriyenin içindeki anaokuluna verir misiniz ? (Doğuda)
Bizim evin yakınında anaokulu yok,kendi çalıştığım okul aşırı eski ve öğrenci potansiyeli maalesef çok kötü o sebeple oraya hiç götüremem..
Bu okulun servisi de olduğu için aklıma yattı,mesafe olarak da uzak olmadığı için direkt kaydettik.
Aracımız yok maalesef o sebeple servis olmak zorunda,zaten yakınımızda araba ile 5-7 dk falan sürer.Araç alırız diye düşündük araç fiyatları uçtu gitti maalesef.Güvenlikten ziyade anaokulu için servis bence sıkıntılı.
Küçücükler, ittirme kaktırma vs açısından söylüyorum, aklınıza başka bir şey gelmesin lütfen.
Çocuklarınıza izin veriyorlarsa mutlaka akıllı saat takın derim.
Daha küçük olduklarından dolayı en azından konum izleme durumunuz olur.
Ayrıca ben öyle bir ilde olsaydım kesinlikle seçeceğim okul, böyle güvenli bir alanda, korunaklı bir caddede falan olurdu.
Nokta atışı ile doğru tercih bana kalırsa.
Yok yok aman o konuyu açmayınİyi yapmışsınız bir şey olmaz. Çok tereddüt etmeyin rahat olun. Zaten lojmandakilerin bir kısmı da oraya yollayacaktır. Konu açtığınız için profil geçmişinize bakayım dedim de pisboğaz bakıcı serinizi okudumne oldu o kadına gönderdikten sonra rahatsız vs etmedi değil mi?
Araç, daire fiyatlarının yanına yaklaşılmıyor.Aracımız yok maalesef o sebeple servis olmak zorunda,zaten yakınımızda araba ile 5-7 dk falan sürer.Araç alırız diye düşündük araç fiyatları uçtu gitti maalesef.
Maalesef bizim de öyle bir şansımız yok biz de büyükşehirdeyizAraç, daire fiyatlarının yanına yaklaşılmıyor.
Şu 2 ayda bile inanılmaz zamlandı.
Eğer ki trafik ve ulaşım sorunu yaşanan bir il değilse araç gerçekten gereksiz, insanı tembelliğe itmesinin yanında doğanın içine ediyoruz milyonlarca araç ile.
Ben daha çok ev dibi, bizlerin çocukluk dönemindeki aynı sokak okul mantığıyla düşünmüştüm, keşke o günlere dönebilsek 3 dk da yürüyerek ev okul yapabilsek
Büyükşehirde olunca bizlerin öyle bir olanağı olmuyor maalesef ama belki sizlerin hala vardır diye söyledim.
Başarılı ve mutlu öğrenim hayatları olsun yavrularınızın.
Ablayı nasıl buldunuz pekiYok yok aman o konuyu açmayın
Sonrasında bal gibi bir ablamız oldu çok memnun kaldık
Ama artık okula gitseler daha iyi olacak diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?