• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu ve sosyal medya

bizim anaokulu öğretmeni benden habersiz bır velinin amcasını sınıfa alıp kızıma elini dolayıp fotoğraf cekmeyı oğretıyor diye açıklama yapmıştı birde sınıf whatsabında gorduk babasıyla.bana ızınlıydı o gun hemen okula gıttık sert dılle sınıftan kızı aldık şikayet falan etmedik.ama öğretmen savunma yazdırmış o amcaya ve bize tavır aldı diğer velilerden bazıları da bana tavır aldı.o amca benim de habersiz 7 8 tek resmımı çekmiş öğretmenler gününde ve ızınsız sınıf whatsabına atmış.kızınca da suçlu oldum.bazı kadın veliler arkadaşlıktan çıkardı beni .tam bir mobbıng yaşadım .annem de amekli oğretmen kendim de 3 yıl öğretmenlik yaptım suç olduğunu bilıyorum ama gel de bu cahillere anlat
:oha: Nasıl korkmuyor bu kurumlar yahu? Veli paylaşım günlerinde bile diğer velilerin haberdar edilmesi zorunludur. Sonuçta sınıfa veli de olsa biri giriyor. Iyi dayanıp şikayet etmemişsiniz.

merhaba
Kızlar 5 yaşında bir prensesim var.
Anasıfında bu sene
Okul yönetimi bilgim ve iznim olmadan kızımın sınıf etkinliklerinde çekilmiş fotoğraflarını kendi web sitesinde ve sosyal medya hesabında kullanmış.
Öğrenir öğrenmez resimleri kaldırmalarını istedim.
Web sitesindekileri hemen kaldırdılar ancak sosyal medya hesabındakiler silinmedi.
Bugün okul müdüresiyle görüştüm.
Kendisi bunlar kalsın bundan sonra yüklemeyelim gibi abuk subuk bir öneride bulundu.
Şaşırmış gibide bir tavrı vardı.Veliler özellikle o hesaba çocukların resminin atılmasını istiyormuş.Merak ediyorlarmış neler yapıldığını.
Son zamanlar çocuklara yönelik korkunç pedofili olaylarından sonra diken üstünde olduğum doğru da
Bu kadarı da fazla değil mi?
Çocuğun yüzü bile apaçık belli adres belli
Siz izin verirmiydiniz bu resim olayına?
Abartıyor muyum ben?
Ben çocuğumun fotoğrafını kendim paylaşmıyorum, başkasının paylaşmasına aslan izin vermem. O okulu da birbirine katarim.

Back
X