Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, devletin anaokuluna kac aylık alıyorlar. 44 aylık alırlar mı. Birde değerler eğitimi veren anaokulları var yine devletin oraya kaç aylık gidebilir. Bilgisi olan yazabilir mi.
Bağımsız anaokulları 36 aydan sonra alıyorlar.
Bazı ilkokulların anasınıfları 4 yaş grubu açıyor. Onlar da 45-46 ay alabiliyorlar.
Bence bağımsız anaokullarını araştırın
Devletin değerler eğitimi veren okulu yok diye biliyorum sadece diyanete bağlı kursları var kızım anaokulunu orada bitirdi biz çok memnunduk...muftuluklere basvurabilirsiniz...
Devletin değerler eğitimi veren okulu yok diye biliyorum sadece diyanete bağlı kursları var kızım anaokulunu orada bitirdi biz çok memnunduk...muftuluklere basvurabilirsiniz...
Yok yok anaokulunda dini eğitim verilmesine deniyor son zamanlarda.
Mesela diyanetin anaokulunda çocuklar dini değerler oeygamber hayatı falan işliyorlar
Yok yok anaokulunda dini eğitim verilmesine deniyor son zamanlarda.
Mesela diyanetin anaokulunda çocuklar dini değerler oeygamber hayatı falan işliyorlar