3 yaşındaki oğlum 1 aydır anaokuluna gidiyor ama çok huy değiştirdi.Önceleri sakin olan oğlum,okula başlamasıyla beraber çok sinirli,agresif ve hırçın bir çocuk oldu.En ufak birşeyde ağlıyor,bağırıyor,tükürüyor,vuruyor...Aptal salak gibi kelimeler kullanıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Ayrıca çok şımarık hareketleride var.Sizde de böyle oldumu?Ayrıca uykusuz geliyor çoğu zaman onun verdiği huysuzlukta oluyor.Bir aydır zayıfladı.Okula göndermeye devam etmekte kararsızım.Oğlumun psikolojisi bozulmuş gibi geliyor üzülüyorum bu duruma..
3 yaşındaki oğlum 1 aydır anaokuluna gidiyor ama çok huy değiştirdi.Önceleri sakin olan oğlum,okula başlamasıyla beraber çok sinirli,agresif ve hırçın bir çocuk oldu.En ufak birşeyde ağlıyor,bağırıyor,tükürüyor,vuruyor...Aptal salak gibi kelimeler kullanıyor.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Ayrıca çok şımarık hareketleride var.Sizde de böyle oldumu?Ayrıca uykusuz geliyor çoğu zaman onun verdiği huysuzlukta oluyor.Bir aydır zayıfladı.Okula göndermeye devam etmekte kararsızım.Oğlumun psikolojisi bozulmuş gibi geliyor üzülüyorum bu duruma..
Kışın okula göndermesem diye düşündüm ama haftasonu 2 günde bile evde canı sıkılıyor.Tüm kış evde ne yapacak ne öğrenecek.Okula gidiyor bu seferde kendi kendine yiyebildiği kadar ne yiyor bilmiyorum zayıfladığı farkediliyor.Uykuda en fazla 1,5 saat uyuyorlar yetmiyor.Evde 2,5-3 saat uyuyordu.Düzeni değiştiği içinmi böyle yapıyor bilmiyorum.Anaokulu iyi gelir diyordum ama bizde ters etki yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?