• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anaokunda wcde kapali kalmak

tam aksine kizim girisken ve sosyal biridir nasil egtim verdiginize bagli biz ihmalden bahsediyoruz ihmall

Simdi girislen ve sosyal olması güzel ama sonradan pısırık hale gelebilir sizin korumacı tavrınız yüzünden,

İhmale kimse bir şey demiyor ki zaten, ihmal konuşulacak, konuşulmalı, ama sakince, sinirle değil, öfkeyle kalkan zararla oturur

Simdi girislen ve sosyal olması güzel ama sonradan pısırık hale gelebilir sizin korumacı tavrınız yüzünden,

İhmale kimse bir şey demiyor ki zaten, ihmal konuşulacak, konuşulmalı, ama sakince, sinirle değil, öfkeyle kalkan zararla oturur
tuvalette kapali kalir cocuk korkup urkerse evet pisirik olur cesur olmayi ona tuvalette kapali kalarak ogretmiycez degilmi boyle ogretiyorsak vah yani

[QÖğretmenin okask, post: 36955903, member: 545623"]ogretmenin yardimcisi gozetmen olarak onlari wc ye goturecek yeni basladilar sonucta kapi bozukmus kizimda acamamis psikolojisi ne oldu simdi bende egitimciyim nasil gidicek bilincaltindan yarin ne yapsam hirsimi alamam[/QUOTE]

Ogretmenin tuvalete götürme görevi yok yardimcinin görevi tuvalete götürmek. Ogretmen sinifta eksik çocuk olunca ferkedip cikarmislardir bilinçli yapildigini sanmiyorum ama keşke bilgilendirselermis sizi

arkadaşlar özel bir okulmuydu hatırlamıyorum ama ülkemizde oldu..lavabo çocuüun üzerine düştü..ve hazin sonuç..lütfen herşeyi normal görmeyelim..

Bence sakin olun,yarın gidin normal bir şekilde konuşun yardımcı kişinin görevinin bu olduğunu söyleyin,o görevli fırça yer zaten.İkincisi ise tuvalette kalmak bilinç altını etkileyecek derinlikte bir şey değil bence,ama yine de o kişi o işten görevliyse sorumluluğunu yerine getirmesi gerekiyordu.

tuvalette kapali kalir cocuk korkup urkerse evet pisirik olur cesur olmayi ona tuvalette kapali kalarak ogretmiycez degilmi boyle ogretiyorsak vah yani
ama arkadaşım sükûnetle gidip anlat ihtimallerden..bu lavabo olayından bahset..

arkadaşlar özel bir okulmuydu hatırlamıyorum ama ülkemizde oldu..lavabo çocuüun üzerine düştü..ve hazin sonuç..lütfen herşeyi normal görmeyelim..
normal goruldugu icin iste bana tepki.bence normal degil heleki 5 yasinda bir cocuksa.herkes benim gibi olsa herset daha farkli olurdu okullarda ama malesef

Bu kadar insan size abartıyorsunuz diyor siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz. Çocuğunuza iyilik değil kötülük ediyorsunuz böyle pimpiriklenerek. Çocuk anlattığında yanlışlıkla olmuştur annecim öğretmenin seni çok seviyor tuvalette unutur mu hiç kapı bozuktur diyip gülümseyerek karşılamanız gerekirdi. Sonra gidip öğretmenle konuşur gereken tadilatın yapılmasını talep ederdiniz. Öyle bir dramatize ediyorsunuz ki olayı gören çocuğa eziyet edilmiş sanar

ben de anaokulundayken kalmıştım tuvalette, ama tuvalette kaldım diye büyük bir yara açılmadı yani. ilkokulda falan da başıma illa ki gelmiştir. bu kadar büyütülecek bir olay değil.

normal goruldugu icin iste bana tepki.bence normal degil heleki 5 yasinda bir cocuksa.herkes benim gibi olsa herset daha farkli olurdu okullarda ama malesef
bizimm durumumuz Avrupa abd gibi değil maalesef..okul az çocuk çok ..yetişemiyor öğretmenler..cumhurbaşkanımız doğurun diyor 3 çacuk sadece:KK64:

Konu Sahibi haklısın. Yardımcı öğretmen beklemeliydi, daha 5 yaşında çocuk bunlar. Abarttigini düşünmüyorum, ama yarın biraz sakin yaklas ve eğriyi doğruyu öğrenerek hareket Et. Fevri davranma.

Benim bildiğim , yardımcı öğretmen tuvalete giden çocuga refakat eder.
Allah korusun nasıl küçücük çocuğun üstüne lavabo düşmüştü de bogazı kesilmişti bir yavrucağın,ölmüştü.
O yaş grubundaki çocuklar tek bırakılmamalı bence.
Gidin bir okulla konuşun bana kalırsa ama sinirle değil, gerçekten neden olduğunu öğrenin..
Geçmiş olsun.

bu kadar insan yanlış siz doğru peki.

herkes sizin gibi olsa tırnağı kırılsa oturup ağlayan bireyler ortaya çıkardı sadece.

Bu kadar insan size abartıyorsunuz diyor siz nuh diyor peygamber demiyorsunuz. Çocuğunuza iyilik değil kötülük ediyorsunuz böyle pimpiriklenerek. Çocuk anlattığında yanlışlıkla olmuştur annecim öğretmenin seni çok seviyor tuvalette unutur mu hiç kapı bozuktur diyip gülümseyerek karşılamanız gerekirdi. Sonra gidip öğretmenle konuşur gereken tadilatın yapılmasını talep ederdiniz. Öyle bir dramatize ediyorsunuz ki olayı gören çocuğa eziyet edilmiş sanar
kapılar kontrol edilmeliydi..hademeler çalışmıyormu acaba okulda..güvenliğe gereken önem verilmiyor bizde..

ihmall e karsiyim dramatize etmiyorum hocayla konusucam sakince.allah size yasatmasin

ihmall e karsiyim dramatize etmiyorum hocayla konusucam sakince.allah size yasatmasin
bence haklısınız yani siz de bence tuvalette kapalı kalmasından çok yalnız olmasına kızdınız,neden böyle tepkiler veriliyor anlamıyorum.Biri işini yapmıyorsa orada bir yanlış vardır bana göre

Back
X