Konu sahibi arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum. Benimde sizin kızınızdan 3 ay küçük ikiz kızlarım var...ikisinide ben yetiştirdim ama yapı olarak çok farklılar...bizdede tabiki şiddet vs yok ancak bazen sesimi yükseltirim, biri hiç tınlamaz diğerinin hemen gözleri dolar...şimdi benim o tınlamayan wc de kapalı kalsaydı ayyy çok eğlenceliymiş derdi diğerinin ise psikolojisi felaket etkilenirdi çünkü aşırı hassa bir çocuk,,,bu bizim yetiştirmemizden çok onların fıtratıyla alakalı...bizimde bugün anaokulunda ilk günümüzdü ben yanlarında 1 saat durdum sonra bıraktım onları...kızım eve gelir gelmez kendi anlattı tuvalete gitmiş çişini yapınca tuvalet kağıdıyla silmiş..bende buna sinirlendim daha ilk günden...yanlızmıydın kızım dedim yanında abla beklemiş ama yıkamamış ki ben ısrarla kendi hijyenlerini henüz sağlayamadıklarını ve mutlaka birinin yıkaması gerektiğini belirtmeme rağmen ilk gün böyle bişey olmuş....yarın gidince konuşucam bakalım ne olacak...bence sizde sakince yarın gidin sorun daha dikkatli olmalarını söyleyin bunlar o yaşta basite alınacak şeyler değil bence...