anasınıfıma yardım :(

ogtduygu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
12
1
8
37
merhaba arkadaşlar ben şanlıurfa da görev yapıyorum. anasınıfımı öğretmeniyim. sınıfımda 20 tane öğrencim var. oyuncak ve kırtasiye eksiklerimiz çok fazla yalnız başıma malesef tamamlayamıyorum yardımınıza ihtiyacım var. sınıfımda birkaç kırık legodan ve yırtık bebekten başta malesef birşey yok. çocuklarınızın eskiyen yada kullanmadığı oyuncakları,boyaları,temizlik malzemeleri bizim için çok kıymetli. ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Mrblar benim 1 bucuk yasinda oglum var ama oyuncaklarinin hepsi bozulmus ve kirilmis durumda.sizede yardimci olmak istiyorum.biraz kk dan arastirin cocuklarinin oyuncaklarini satmak isteyenler varsa.ben burdan odemesini yapiim .oyuncaklari size yollasinlar olurmu

ilginiz için çok teşekkür ederim. o şekilde bulabilirmiyim bilmiyorum ama araştıracağım. mesajınızı görmek bile beni çok umutlandırdı :)

Onemli degil :) umarim yardimci olabilirim.bende arastirayim biraz .cok fazla urun satisi oluyo burda.sizde bulursaniz haberleselim burdan.

yardımlarınızı bekliyorum. yeni olması gerekmiyor. evde kalan kırtasiye malzemeleriniz, temizlik ürünleri,oyuncak ne varsa bizim işimize çok yarayacak emin olun.

Çocuklar ağırlıklı olarak kaç yaşında? Kargo için tam gönderim adresinizi, isim ve telefon bilgisini verir misiniz? Özelden mesaj da atabilirsini isterseniz?
Ufak ta olsa elimden geleni yapmaya çalışacağım...

Merhaba. Hikaye kitabı da gerekiyorsa gönderebilirim adres verirseniz.

Bu konu neden iki kez açılmış diğerini yazmaya kapamışlar sanırım..

Yardım konularını hemen kapatıyorlar aslında kullanılmayan eşyaları oyuncakları yollamak isteyen yollar ben de bir yardım konusu açmıştım bir üyemiz yardım etti bir yetim kızı mutlu etmiş olduk tabii her zaman olacak şeyler değil bir kez olur eşya yardımında bulunulmasında çok maddi külfeti olmayan aslında çok iyi olur yardımlaşma ama ne yazık ki net ortamında da güven olması zor olduğundan hemen kapatıyorlar heralde..

İnşaallah öğrencileriniz sevinir hocam benim de çocuğum falan olsaydı mutlaka oyuncaklardan falan yollardım ama henüz bebişim de yok ama birkaç arkadaş size dönmüş sizin adınıza sevindim..

gerçekten çok güzel dönütler aldım herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim... iyiki varsınız öğrencilerim adınada sonsuz teşekkürler

Back
X