Anasınıfımıza oyuncak

canım kargoya verdim şimdi koliyi ulşatığında özelden yazarsan sevinirimmm
canım sağol hangi kargo olduğunu yazarsan,arar sorarız okul köy okulu olduğu için hergün köylere gelmiyorlar biz ilçeden alırız...şimdiden teşekkürler...

canım sağol hangi kargo olduğunu yazarsan,arar sorarız okul köy okulu olduğu için hergün köylere gelmiyorlar biz ilçeden alırız...şimdiden teşekkürler...

Yurt içi kargo aşırı ücret istediği için ptt kargoya verdim canım,bana da ulaştığında yazarsan mutlu olurummm

sağolun canlarımm,bu sıralar 23 nisan etkinlikleri provaları çoçukların kıyafetleri derken çok yoğunuz bu nedenle klübe çok giremedim...kolileri takip edeceğim çok çok teşekkürler....

Pukkapad arkadaşımın gönderdikleri 23.nisan etkinlikleri için cuk oturacak dır düşünüyorum, selva kolay gelsin .

Pukkapad arkadaşımın gönderdikleri 23.nisan etkinlikleri için cuk oturacak dır düşünüyorum, selva kolay gelsin .
paket dün elimize ulaştı ne diyeceğimi bilemiyorum..o kadar güzeller ki bu kadarını bende beklemiyordum açıkçası ....yarın çocuklara götüreceğim ne kadar mutlu olacaklarını hayal bile edemiyorum.. hepsi sizin sayenizde..teşekkürler..iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…