Düğünde mi tanıştınız?Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Ay sizi burada gördüğume sevindim,yoktunuz ne zamandır merak etmiştim.(konu sahibi kusura bakmayın lutfen)Düğünde mi tanıştınız?
Yani daha 40'ıniz çıkmamış,hiç mi sevgililik ve nişanlililik döneminiz olmadı?Bunca masraf ne diye edildi?Üzüldüm doğrusu.Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Düzeleceğini sanmıyorumArkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Boşan. Net.Severek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Uzaktan mi yürüttünüz ilişkiyiSeverek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Severek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Namusuna kadar laf eden adamı götürüp anasının koynuna bırakacaksın tabi bedelini ödeterek.Severek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?