Anasının kuzusuuu

Bir avukatla görüş, tam süreler konusunda net bilgi vermem zor, anlaşmalıya zaten yanaşmaz diyorsan bir an önce çekişmeliyi açarsın bekleyeceğin zamanda davan başlamış olur.

Kişide en çok ne eksik ise o diline vurur. Senin herifte namus yok o yüzden senin namusuna kadar hakaret ediyor. Sen kendi bamyanı millete atmak için telde tutuyorsun ben senin yerine yaparım zahmet etme diyeceksin bunlara.
Bende bu adamdan benim arkamda durmasını koruyup kollamasını istiyorum ama işte hata bende. Adam baskası bana laf ettiginde karsıma geçip oh ne güzel koydu lafı ama sana diyor. Terbiyesiz

Bende bu adamdan benim arkamda durmasını koruyup kollamasını istiyorum ama işte hata bende. Adam baskası bana laf ettiginde karsıma geçip oh ne güzel koydu lafı ama sana diyor. Terbiyesiz
Bu lafları evlenmeden önce duydıysan neden evlendin.

Kişide en çok ne eksik ise o diline vurur. Senin herifte namus yok o yüzden senin namusuna kadar hakaret ediyor. Sen kendi bamyanı millete atmak için telde tutuyorsun ben senin yerine yaparım zahmet etme diyeceksin bunlara.
Ay bu o adam mı ah be konu sahibi, bile bile ne diye ateşe yürüdün

Erkeklik gururu yok bunda. Koca olamaz o tiyniyet yok. Şimdi koyma sırası sana gelmiş bence bebeğim. İyi bir koy buna bir ömür unutamasın.

Vay terbiyesiz ayrılın bundan olmaz keşke evlenmeden görseydiniz

Hep mi aynı olur bunlar arkadaş ? Fabrika mübarek...
Hiç falsosu olmayan narsist çıkıyor, falsolular zaten ortada, allahın çok sevgili kuluymuşum diyorum artık. Nereden bulmuşum kocam gibi düzgün adamı. Kumarda kazanma şansın daha yüksek baksana

Ben boşuyorum şuan..2 sene dayanabildim..anasinin yüzünden cok şiddet uyguladi ..kadin en sonunda yuvami yikti .belki şaşıracaksın ama halâ anasının yanında şuan biz burda ne haldeyken ..şimdi 10 aydır ayrıyız..benimkide aynıydı..baba oldu ama anasının eteğinin altından çıkamadı.anasiyla olsun bu saatten sonra..Allaha havale ettim ben .Ben de çok eziyet gördüm.defalarca kez anlattım ama nafile..anladigim kadarıyla psikolojik şiddet başlamış bile ileride fiziksel siddete başlamaz umarım..düzelmiyor yani canim düzelmez..üzgünüm tecrübeyle sabit ..

Boşayın gitsin öyleyse annesiyle doya doya yaşasın.

Hic renk vermedi mi nisanlilik döneminde? Yoksa siz mi görmezden geldiniz düzeltirim düşüncesiyle? Üzüldüm doğrusu. Böyle herifler niye evlenir hiç aklim almiyor vallahi. Ananı o kadar çok seviyorsan git yaninda kal bir ömür boyu, el kızının başını yakma bari. Gereksizler.

Beni yanlış anlamayın ama insanlar kendini evlenmeden belli ediyor ben aşık olup dört ayda evlendim dört ayda bile karakterlerimiz kabak çiçeği gibi ortadaydi

Siz nasıl farketmediniz

sevgiliyken böyle degildi hatta nisanlandıgımızın ilk zamanlarıda öyle o fotograftan sonra affettigim zamanlarda basladı bana karsı sogumaya. Annesindne kaynaklı diye düşünüyorum. Bir
Güzel dolduruyor istedigini yaptırana kdar bana küs kalıyor. Annesi kırılmasın ben paramparça oluyum umrunda olmuyor. Altınlar videoda var evet hepsini aldı sagolsun kayınvalidem

Evinizden niye gittiniz ki? O gitsin annesinin evinde kalsin. Hayret birsey

Assssla duzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…