- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Bir avukatla görüş, tam süreler konusunda net bilgi vermem zor, anlaşmalıya zaten yanaşmaz diyorsan bir an önce çekişmeliyi açarsın bekleyeceğin zamanda davan başlamış olur.Sagolun arkadaslar, sürekli aklımı mesgul ediyor ben isin icinden cıkamıyorum. Acaba sinirle hareket ediyorum ondan mı böyle diye düşünüp duruyorum. Bana yardımcı oldugunuz icin teşekkür ederimm. Anlasmalı Bosanma davası acmam icin 1 yıl mı geçmesi gerekiyor böyle okumustum ama gerçi hoş ne kadar kabul edip bosanacagıda muamma
Valla mahkeme öyle alır ki o paraları canlarına minnet kalırlar.Onların cebinden para cıkacagına canlarını verir daha iyi malesef anneside öyle pragöz ki. Evlendik ertesi gün takılan takıları aldı
Bende bu adamdan benim arkamda durmasını koruyup kollamasını istiyorum ama işte hata bende. Adam baskası bana laf ettiginde karsıma geçip oh ne güzel koydu lafı ama sana diyor. TerbiyesizKişide en çok ne eksik ise o diline vurur. Senin herifte namus yok o yüzden senin namusuna kadar hakaret ediyor. Sen kendi bamyanı millete atmak için telde tutuyorsun ben senin yerine yaparım zahmet etme diyeceksin bunlara.
Düğün videoları falan vardır umarım. Bence bu herif bu altınlar için evlenmiş.Onların cebinden para cıkacagına canlarını verir daha iyi malesef anneside öyle pragöz ki. Evlendik ertesi gün takılan takıları aldı
Hepsini vermedin inşallahOnların cebinden para cıkacagına canlarını verir daha iyi malesef anneside öyle pragöz ki. Evlendik ertesi gün takılan takıları aldı
Bu lafları evlenmeden önce duydıysan neden evlendin.Bende bu adamdan benim arkamda durmasını koruyup kollamasını istiyorum ama işte hata bende. Adam baskası bana laf ettiginde karsıma geçip oh ne güzel koydu lafı ama sana diyor. Terbiyesiz
Ay bu o adam mıKişide en çok ne eksik ise o diline vurur. Senin herifte namus yok o yüzden senin namusuna kadar hakaret ediyor. Sen kendi bamyanı millete atmak için telde tutuyorsun ben senin yerine yaparım zahmet etme diyeceksin bunlara.
Erkeklik gururu yok bunda. Koca olamaz o tiyniyet yok. Şimdi koyma sırası sana gelmiş bence bebeğim. İyi bir koy buna bir ömür unutamasın.Bende bu adamdan benim arkamda durmasını koruyup kollamasını istiyorum ama işte hata bende. Adam baskası bana laf ettiginde karsıma geçip oh ne güzel koydu lafı ama sana diyor. Terbiyesiz
Vay terbiyesiz ayrılın bundan olmaz keşke evlenmeden görseydinizSeverek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Hep mi aynı olur bunlar arkadaş ? Fabrika mübarek...Ay bu o adam mıah be konu sahibi, bile bile ne diye ateşe yürüdün
Hiç falsosu olmayan narsist çıkıyor, falsolular zaten ortada, allahın çok sevgili kuluymuşum diyorum artık. Nereden bulmuşum kocam gibi düzgün adamı. Kumarda kazanma şansın daha yüksek baksanaHep mi aynı olur bunlar arkadaş ? Fabrika mübarek...
Maşallah diyelim kız sus.Hiç falsosu olmayan narsist çıkıyor, falsolular zaten ortada, allahın çok sevgili kuluymuşum diyorum artık. Nereden bulmuşum kocam gibi düzgün adamı. Kumarda kazanma şansın daha yüksek baksana
Ben boşuyorum şuan..2 sene dayanabildim..anasinin yüzünden cok şiddet uyguladi ..kadin en sonunda yuvami yikti .belki şaşıracaksın ama halâ anasının yanında şuan biz burda ne haldeyken ..şimdi 10 aydır ayrıyız..benimkide aynıydı..baba oldu ama anasının eteğinin altından çıkamadı.anasiyla olsun bu saatten sonra..Allaha havale ettim ben .Ben de çok eziyet gördüm.defalarca kez anlattım ama nafile..anladigim kadarıyla psikolojik şiddet başlamış bile ileride fiziksel siddete başlamaz umarım..düzelmiyor yani canim düzelmez..üzgünüm tecrübeyle sabit ..Arkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Boşayın gitsin öyleyse annesiyle doya doya yaşasın.Severek evlendik ben 28 o 29 yasında. evlenemden önce bu davranısları yoktu yada her gün annesile beraber mutluydu herhangi bi davranısını bana yansıtmamıs. Beni sanki ailesine annesine düşmanıymısım gibi görüyor. Aynı evde iki yabancıyız sanki. Önceden tartıssak kırılsam en azından gönlümü alırdı. Simdi agzına geleni saysa ki en son namusuma laf etti ona bile ben haklıyım hakettin iyiki demisim diyor.
Beni yanlış anlamayın ama insanlar kendini evlenmeden belli ediyor ben aşık olup dört ayda evlendim dört ayda bile karakterlerimiz kabak çiçeği gibi ortadaydiArkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
Suan annesinin koynunda mutludur ki günlerdir aramıyor bile. Bi özür dilemek yerine en son konusmamızda bana tüm esyalarını topla annenlerde uzun süre kalacaksın dedi. O günden sonrada ne aradı ne sordu ne de özür diledi. Onun kafasında kalbinde de bitmiş degil mi? Ben kendim bunu kabullenmeye calsııyorum sonra acaba sinirimden mi
Yanlıs düşünüyorum diyorum. İşin icinden cıkamadım
Assssla duzelmezArkadaslar Merhaba, ben daha 40 günlük evliyim ama boşanmayı düşünüyorum. Eşim cok annesine düşkün bir süt kuzusu. Evlendigimiz günden beri annesinin söyledigi istedigi bişey yapılmadıgında bana eziyet etti. Küstü günlerce konusmadı. Balayında bile sürekli tartıstık, döndük yine aynı. Hrr tartısmada mutlaka ben hatalıyım ona göre. Bana hakaret ediyor yapmadgım seyleri yapmısım gibi kafasında kurup dahada küsüp Uzaklasıyor benden. Her tartısmada ya Yatagı ayırdı ya da annesine gitti. Simdi ben ailemle kalıyorm o ailesiyle. Beni sevdigini bana deger verdigini hiç düşünmüyorum. Bu konusa ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Sizce anne kuzusu olan, eşini koruyup kollamayan, böyle herseye küsüp giden bir erkek düzelir mi? Yoksa boşanaym hiç ugrasmayım mı bilemiyorm kafam cok karısık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?