canım fıyat 4. 250 fakat gonderen dr a gore 3.500 a kadar dusuyolar ben orada 2 tedavımı oluyorum memnunum tavsıye ederım bıraz yogun ama ılgı guzelarkadaşlar bende anatolia ya giitmeyi düşünüyorum ayın 23de başka bir merkezde yumurtam toplandı yumurtaların içi boş dendi yardımcı olun anatolia ya gideyim mi bide fiyatları ne saglık güvencem yokk lütfen yardım edin şimdiden tşk
evet canım mısafırhane varteşekürler ada67 ben ankara dışındayım anatolia da kalacak yer var mı
benim iki tüp bebek denemem de orada oldu biri tutmadı diğeri tuttu o da oradaki doktorun yanlış tedavisi yüzünden maalesef düştü daha sonra tekrar bu sefer kendiliğinden hamile kaldım ancak ben o doktora gitmeye devam ettim ve yine aynı yanlış tedavi uygulandığından dolayı yine düştü daha sonra doktorumu değiştirdim ve Allaha şükür şimdi onbuçuk aylık bir kızım var bahsettiğim doktor da bülent beydir konu başlığını görünce yazmadan edemedim bilginize benim çok ahımı aldı
benim iki tüp bebek denemem de orada oldu biri tutmadı diğeri tuttu o da oradaki doktorun yanlış tedavisi yüzünden maalesef düştü daha sonra tekrar bu sefer kendiliğinden hamile kaldım ancak ben o doktora gitmeye devam ettim ve yine aynı yanlış tedavi uygulandığından dolayı yine düştü daha sonra doktorumu değiştirdim ve Allaha şükür şimdi onbuçuk aylık bir kızım var bahsettiğim doktor da bülent beydir konu başlığını görünce yazmadan edemedim bilginize benim çok ahımı aldı
hituci diğer denemelerinide anotoliadamı yaptrdn hakan beyemi yani?
canım 2 side negatifse neden anotoliada dewam etmeyitercih ettin acaba.sendeki sorun neydi.tüp mü yaptrdn mikro mu?doktorun hakan beymiydi?olmamasının sebebei neymiş ne dediler?....ayyy sorularımla delirttim seni dimi...:))kusura bakma canım.
xolix06 sende yeni başlıyorsun galiba hakkında hayırlısı olsun canım.ilk mi olacak senin?sizde sorun neydi?öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?