• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Anatolia'da başlıyorum

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
arkadaşlar 2. denememe anatoliada başlıyorum, inşallah bu defa olur.dua ederseniz sevinirim.özellikle benim için, Kuran'dan meryem suresi ve furkan suresini okur musunuz.Şimdiden hepinize teşekkr ediyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

hocam kalbim ve dualarım seninle inşallah hakettiğin bebeğini Allah'ım bağışlar sana ve eşine ... pozitif düşünün pozitif olsun hiç yılmayın umutsuz düşünmeyin....bir arkadaşımızın kardeşi anatoliada ilk denemesinde ikiz evlat sahibi oldu darısı senin başına...bizi sorarsan 11. haftada ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümüne gideceğiz bayramdan sonrada görev yerime :( bulantım kusmam had safhada iştah kesildi ... inşallah seninde başına gelir bu tatlı heyecanlar..

Son düzenleme:
canım ınsallah busefer hayırlı haberı alırsınız bızler sevındık ınsallah sızlerde sevınırsnız rabbım yardımcınız olsun

Hocam bende Anatoliayı düşünüyorum benim de 2. olacak. Raporlu tedavi oluyor mu orada. Rapor kullanırsak acaba ilaca ve hastaneye ek para ödiycez mi?Bilginiz varsa hocam yanıtlarsanız sevinirim.

Rabbim bu sefer size güler inşallah.

Hocam bende Anatoliayı düşünüyorum benim de 2. olacak. Raporlu tedavi oluyor mu orada. Rapor kullanırsak acaba ilaca ve hastaneye ek para ödiycez mi?Bilginiz varsa hocam yanıtlarsanız sevinirim.

Rabbim bu sefer size güler inşallah.

amin hocam.raporlu oluyor,biz çıkarttık,raporla bizim 3300 peşin hastaneye ve 900 tesemiz var.ilaçlara 500 verdik

Back
X