Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar sız tup bebekte 3.gunmu baslıyosunuz yoksa 4.gunmu baslıyorsunuz ıgnelere lucrınden sonra
basladım canım orada teyzemın yanında kalcam bakalım hayırlısı
arkadasım 3.denememi anatolıada yaptırdım hakan hoca doktorum tutmadı bebek hastane calısanları ve doktorlar cok sevecen degil insan böyle bir durumda ykınlık bekliyorarkadaslar bu hastane gıdenler veya gıtmek ısteyenler bu baslık altında toplanalım ve ıyı kotu yorumlarımızı burda paylasalım.
arkadasım 3.denememi anatolıada yaptırdım hakan hoca doktorum tutmadı bebek hastane calısanları ve doktorlar cok sevecen degil insan böyle bir durumda ykınlık bekliyor
mrba kızlar.doktorum hakan bey .ama yüzünü bi kez gördüm.bugün yum. toplamadada o toplamadı.sanırım transferdede olmıcak.ben ne anladım bu işten.gerçekten hiç insani dawranmıolar.hele bugün kendmi okadar kötü hissettimki.eşimin yakasına yapıştılar para para die tam ben ameliyata girerken.doktorumun girmesini istiyorum deyince gıcık gıcık davrandılar.ya sabır.allahım sonu iyi bitse keşke...