Tüp Bebek Merkezleri anatolıaya ocak ayında gıdenler

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
arkadaslar bu hastane gıdenler veya gıtmek ısteyenler bu baslık altında toplanalım ve ıyı kotu yorumlarımızı burda paylasalım.

sarolcum bende anatalia yı düşünüyordüm ama tüp bebek merkezleri bölümünü okuyunca kafam çok karıştı kararsızm sayfayı açtıgın iyi olmuş biraz daha araştıralım bencede bide ben sigortadan yararlanamıyorum bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum çünkü sende biliyorsun çok masraflı bir tedavi hayırlısı bakalım

arkadaşlar bende anatolia'ya gidecem ocakta başlıyorum tedaviye. sizden daha önce giden oldumu oraya?benim 3. tüp bebek denemem olacak:( allah yardımcımız olsun..

ben basladım kızlar hasta olmayı beklıyom lucrın kullanıyom su anda hastalıgımın 3.gunu gıdıcem bakalım hayırlısı olsun ınsallah dogru karar vermısımdır bakalım sonumuz ne olacakk

arkadaslar sız tup bebekte 3.gunmu baslıyosunuz yoksa 4.gunmu baslıyorsunuz ıgnelere lucrınden sonra

sarol çok iyi bi başlık açmışsın.bende anotoliaya gidiyorum.bugün lucrin in üçüncü günü.doktorun kim?benim hakan bey.gerçi iki kere görüştüm henüz.

selam kızlar.bende tüp bebek tedavisi görüyorum,ben memoriale gidiyorum.bun 3.denemem ilk ikiside olumluydu ama şanssızlık diyelim.çok sabır gerektiren bir süreç allah herkesin yanında olsun.

basladım canım orada teyzemın yanında kalcam bakalım hayırlısı

sarolcum meraba.nasıl gidiyor tedawin?benim lucrinin 7.günü daha.sen hangi aşamadasın?hangi günler anatolyadasın.ben haftaiçi hergün 5 te ordayım.iğnemi o saatte yaptırıyorumda.

sen ne ıgnesı kullanıyon ben kendım vuruyom gonal f kullanıyom uzun zaman gıremıcem canım teyzem de yok net ben yarın gıdıyom uzun zaman kalcam canım 3.gunum daha ıgnem ıstanbula gelınce bol bol konusuruz canım belkı arada gelırsem gırerım bılmıyom sen kacıncı gundesın baslayan herkeze hayırlı olsun ınsallah sonucunu goruruz

canım lucrin kullanmadan direk gonal-f le başladın galiba sen.ben bi hafta daha lucrin kullanıp sonra geçicem gonal f e.teyzende net olmadı*ğına göre haberleşemicez bu süreçte.sana kolay gelsin kardeş.sonuçlarımızı öğreniriz artıkın.....

ewet canım.sen şimdi ne aşamadasın merak ettim.sesin soluğun çıkmıo hiç.umarım herşey yolundadır...

arkadaslar bu hastane gıdenler veya gıtmek ısteyenler bu baslık altında toplanalım ve ıyı kotu yorumlarımızı burda paylasalım.
arkadasım 3.denememi anatolıada yaptırdım hakan hoca doktorum tutmadı bebek hastane calısanları ve doktorlar cok sevecen degil insan böyle bir durumda ykınlık bekliyor

mrba kızlar.doktorum hakan bey .ama yüzünü bi kez gördüm.bugün yum. toplamadada o toplamadı.sanırım transferdede olmıcak.ben ne anladım bu işten.gerçekten hiç insani dawranmıolar.hele bugün kendmi okadar kötü hissettimki.eşimin yakasına yapıştılar para para die tam ben ameliyata girerken.doktorumun girmesini istiyorum deyince gıcık gıcık davrandılar.ya sabır.allahım sonu iyi bitse keşke...

mrba kızlar.doktorum hakan bey .ama yüzünü bi kez gördüm.bugün yum. toplamadada o toplamadı.sanırım transferdede olmıcak.ben ne anladım bu işten.gerçekten hiç insani dawranmıolar.hele bugün kendmi okadar kötü hissettimki.eşimin yakasına yapıştılar para para die tam ben ameliyata girerken.doktorumun girmesini istiyorum deyince gıcık gıcık davrandılar.ya sabır.allahım sonu iyi bitse keşke...

nasıl 1 kere anlamadım arkadasım senın yumurtaların toplandımı toplanmadımı doktorun hakan beymı

varya arkadasım ben doktordan memnun kaldım ama tup bebek ozel bolumunu hıc begenmedım yataklar oyle odalarda tuvalet yok ılgılenen yok ama yumurtalar toplanmaya kadar begendım ondan sonra begenmedım hemsıreler ılgısız ama dıyomkı bence onlar onemlo degıl sonuc pozıtıf cıksın onların hıcbırı benım ıcın onemlı degıl devlet hastanesınde hıssettım kendımı sımdı ıstanbula geldım herseyım bıttı beklemedeyım artık allahın ıznıyle hersey guzel gıder ınsallah o kadar emeklerımız bosuna gıtmez

Back
X