Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yoo sinirlenicek bişey olduğunu sanmıyorum bu sonuçta geleceğimiz için yapılan büyük bir adım.
Şuanda onlarla ilgilenicek halim olmadığı için maddeler neydi ne oldu, araştırması yapamadım o yüzden evete yakınım.

Ki zaten şuanda ben hayırda desem evette desem bişey farketmicek referandum dışında. O yüzden o ana kadar kendi hayatımla ilgilenmeyi tercih ediyorum.

Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?

/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.

Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.

Egitimli olsam da zengin değilim vallahi. Ama öyle olanların çok çabuk kurtulacaklari da bir gerçek ne yazık ki

İşte tam da bunu merak ediyorum. Cidden soruyorum.
10 yıl sonra tamamen tezat bir zihniyet başa gelirse???
şimdiki yönetim bunu nasıl göze alıyor?
Umurlarında mı değil?
Yoksa hesap başka mı?

Sanırım sadece içlerinde bulundukları zaman dilimini düşünüyorlar. Gerisi onlar için önemli değil sanırım ya da gelecek kişilere çok güveniyorlar (!) Çok mantıksız bana göre. Bile bile kendimi yakmak istemem.

Konuyu acarken cok guzel yazmis patron
İnsallah herkes acar onur ve kafa yorarlar da anlarlar neye oy vereceklerini. İnsallah sonuc iyi olur demek istiyorum, umutsuz da olsam.
Sevgiler

Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?

/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.

Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.
arkadas yanlıs bir sey dememis bence, haklı. masa basında zenginlerin kirli hesaplarına garibanlar sehit veriliyor, yalan mı? parası olan, dili, eğitimi, imkanı olan yine kendini kurtarır ne olursa olsun.
peki ya olmayanlar? mevcut bir yıkımda en cok bir seylere zorunda olanlar etkilenmeyecek mi..

Acik konusmak gerekirse bende.. Erdogancilar evet karsi taraf kimlerse onlar hayir diyecek!! Bu maddeleri okumadim simdilik, okuycam ama bi ara

Egitimli olsam da zengin değilim vallahi. Ama öyle olanların çok çabuk kurtulacaklari da bir gerçek ne yazık ki

Hanımefendi bir sakinleştirici almanızı tavsiye ederim. Fikirlerinizi ifade ediş tarzınızın ne kadar çirkin olduğunun farkında mısınız! Kendinize gelin ya hu!

Bence Saniyorlar ki hic ölmeyecekler

Bu konu neden acildi ki anlamıyorum insanlari birbirine düşürmek icin mi.. Uyelrr acmis olsaydi coktan kapanmisti konu. Ama ikidir yasakli konular acilio.. Benim siyasi görüşüm kimseyi alakadar etmez.. Burda oy kullanilsa ne olacak yanii

Lütfen siz bizi aydınlatın
Neden evet....??
Belki fikrimiz degişir aydınlanırız???????

Ot beyin diyecen hic utanmadan sonrada saygi bekleyenler diycen saygi duymak zorunda degilmissin gibi.

Sonrada ben sen ve senin gibileri karanligindan cikarmak icin aydinlatma mesaji yazicam :))

Bak saat 1 daha cok beklersin arkadasim.

Her yorumu okumaya calistim seviyesiz oldugu halde.
Ben evet dedim onlar hayir diyor neden bu sekilde karsi cikiyolar diye merak ettim.
Birak hayasizca buraya yazmayi aklimdan bile gecirmedim sizlerin ot beyinli oldugunuzu.

Saygi duyana guzel cevap verilir. Bazilarinada mecbur kalirsin cevap vermeye sonrada onu hic yokmus gibi sayarsin.

Bak saat 1:15 bekle aydinlanmayi.

Kazen konuyu takiptemisiniz bilmiyorum ama ben bile kendi seviyemi aşip birine bu sekilde yazdiysam burda bi terslik yok mu sencede?

aynen öyle, baskomutanlık gazıyla haydi teröre karsı bir olalım birlik olalım diye yine sehitler siyasi oyunlara alet edilecek, cehape zihniyeti teröre karsı bir durmamıza engel oluyor mecliste ayagımıza dolanıyor tek baskan olsun biz cat cat kanun cıkarır engellerle zaman kaybetmez terörü bititiriz yav he he diye haydddiiiiiii baskanlık

yahu yasağı koyan yasağı kaldırmış işte..
evet diyenlere ders olsun bu konu işte..

Hanımefendi bir sakinleştirici almanızı tavsiye ederim. Fikirlerinizi ifade ediş tarzınızın ne kadar çirkin olduğunun farkında mısınız! Kendinize gelin ya hu![/QUOTE]

Hanımefendi haklı. Ülkede bir savaş çıksa zenginler uçacak bu ülkeden . Fakirler kalıcak , ölücek.

Bu ülkede yıllardır ıslam dile dolanarak siyaset yapılıyor. Iktidar partisi liderinin muhalefet partisi liderini alevi ve dinsiz diye yuhalattigi bir ülkede sozleriniz çok iddialı kaciyor
Evet çok haklısın..açıkça din sömürüsü yapılıyor. Ve hayır diyecek olanları dinsiz olmakla,İngiliz aşığı olmakla ve hainlikle suçlayacak kadar da ileri gidiyorlar. Milletçe birbirimizden kopuyoruz. Bölünüyoruz ve inşallah yok olmayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…