İşte tam da bunu merak ediyorum. Cidden soruyorum.
10 yıl sonra tamamen tezat bir zihniyet başa gelirse???
şimdiki yönetim bunu nasıl göze alıyor?
Umurlarında mı değil?
Yoksa hesap başka mı?
Yoo sinirlenicek bişey olduğunu sanmıyorum bu sonuçta geleceğimiz için yapılan büyük bir adım.Yok sinirleniyorsunuz ya,ondanyahu dediginizi dusundum ben. Gerek yok.
Bir de bir mesajinizda evete yakinim demissiniz de o nasil oluyor? Ya evettir ya hayir,evete yakin olmak deyince aklima "kime oy verecegime yolda karar verecegim" diyen secmen geliyor. Ozur dilerim ama sizin bunlardan olmadiginizi dusundugumden garip geldi.
Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?
/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.
Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.
İşte tam da bunu merak ediyorum. Cidden soruyorum.
10 yıl sonra tamamen tezat bir zihniyet başa gelirse???
şimdiki yönetim bunu nasıl göze alıyor?
Umurlarında mı değil?
Yoksa hesap başka mı?
Konuyu acarken cok guzel yazmis patronYoo sinirlenicek bişey olduğunu sanmıyorum bu sonuçta geleceğimiz için yapılan büyük bir adım.
Şuanda onlarla ilgilenicek halim olmadığı için maddeler neydi ne oldu, araştırması yapamadım o yüzden evete yakınım.
Ki zaten şuanda ben hayırda desem evette desem bişey farketmicek referandum dışında. O yüzden o ana kadar kendi hayatımla ilgilenmeyi tercih ediyorum.
arkadas yanlıs bir sey dememis bence, haklı. masa basında zenginlerin kirli hesaplarına garibanlar sehit veriliyor, yalan mı? parası olan, dili, eğitimi, imkanı olan yine kendini kurtarır ne olursa olsun.Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?
/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.
Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.
Acik konusmak gerekirse bende.. Erdogancilar evet karsi taraf kimlerse onlar hayir diyecek!! Bu maddeleri okumadim simdilik, okuycam ama bi araBu arada tüm oylanan maddeleri yazdım, eminim ki kimse bir halt anlamadı. Bende anlamadım rahat olun... Nedense ne iktidar, ne de muhalefet bunları açıklama gereği duymadı. Neye evet diyeceğiz neye hayır bilen var mı ?
Egitimli olsam da zengin değilim vallahi. Ama öyle olanların çok çabuk kurtulacaklari da bir gerçek ne yazık ki
Bence Saniyorlar ki hic ölmeyeceklerSanırım sadece içlerinde bulundukları zaman dilimini düşünüyorlar. Gerisi onlar için önemli değil sanırım ya da gelecek kişilere çok güveniyorlar (!) Çok mantıksız bana göre. Bile bile kendimi yakmak istemem.
Lütfen siz bizi aydınlatın
Neden evet....??
Belki fikrimiz degişir aydınlanırız???????
aynen öyle, baskomutanlık gazıyla haydi teröre karsı bir olalım birlik olalım diye yine sehitler siyasi oyunlara alet edilecek, cehape zihniyeti teröre karsı bir durmamıza engel oluyor mecliste ayagımıza dolanıyor tek baskan olsun biz cat cat kanun cıkarır engellerle zaman kaybetmez terörü bititiriz yav he he diye haydddiiiiiii baskanlıkVar olan sistemde ülkeyi kolay kolay fiili olarak ayrıştıramazsın ama başkanlık sistemini öyle ya da böyle federatif sisteme devşirip farz-ı misal! kürdistana rahaaatça resmiyet kazandırırsın. Üstelik bunu yaparken tüm yetkiler sende olur ve kimse birşey yapamaz.
Sonra ortaya atlayıp "kandırıldık" deyip işin içinden sıyrılabilirsin nasılsa sana kör göz inanmaya hazır bir kitle vardır.
Şimdiki sistemle ilgili ne gibi dertleri olduğunu sorduğunda alacağın yanıt reisimizin bir bildiği vardırdan, dış mihraklardan ve büyük oyunlardan ibaret olacaktır.
umurunda değil .. zira onlar burada olmayacaklar..
Bu konu neden acildi ki anlamıyorum insanlari birbirine düşürmek icin mi.. Uyelrr acmis olsaydi coktan kapanmisti konu. Ama ikidir yasakli konular acilio.. Benim siyasi görüşüm kimseyi alakadar etmez.. Burda oy kullanilsa ne olacak yanii
Evet çok haklısın..açıkça din sömürüsü yapılıyor. Ve hayır diyecek olanları dinsiz olmakla,İngiliz aşığı olmakla ve hainlikle suçlayacak kadar da ileri gidiyorlar. Milletçe birbirimizden kopuyoruz. Bölünüyoruz ve inşallah yok olmayız..Bu ülkede yıllardır ıslam dile dolanarak siyaset yapılıyor. Iktidar partisi liderinin muhalefet partisi liderini alevi ve dinsiz diye yuhalattigi bir ülkede sozleriniz çok iddialı kaciyor
Kiblemek lazimSuclu Kazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?