- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Birinci yorumumdan sonra kendimi tutamadim : BEN NE CHPLIYIM NEDE AKPLI BEN MHP'LIYIM VE HAYIR DIYORUM, VE MHPLI OLDUGUM ICIN GURUR DUYUYORUM cCc ne mutlu turkum diyene.. ayrica rte yi hic sevmedim, sevmiyorumda.. hic bir dusuncesine katilmadim, hic birseyini desteklemedim.. artik bazi durumlarda milletimizin mantikli dusunmesi gerekiyor.. ulkeyi tek bir kisiye emanet edemeyiz.. not : hdpninde meclisten cikarilmasini istiyorum..
birkac sene once bir bakan ya da milletvekiline bir konu hakkında yorumu sorulmustu da ben bilmem basbakanıma soralım o bilir demisti.Neden bu kadar güven bana açıklar mısın? Nasıl gerçek düşüncelerini bilmediğin bir insanın peşinden ısrarla koşarşın?
Şu ana kadar hiçbir parti liderini ,Atatürk'ü lenin'i vs. yüceltmedim siz nasıl bu kadar yüceltebiliyorsunuz? Her yaptığına bir bildiği vardır diyorsunuz?
benim tanıdıgım mhplilerin hepsi hayır diyor hic evet diyene rastlamadımSataşmak için değil, ciddili merak ettiğim için soruyorum.
Mhpliler ne düşünüyor?
Sosyal medyada genel olarak çok büyük bir sitem görüyorum tabandan ancak troll mü gerçek mi bilemiyorum.
Mhpliler genel olarak evet yönünde Bahçeli gibi fikir mi değiştirdiler yoksa halen hayır mı diyorlar?
Saygı çerçevesinde yazanlar alınmasınlar lütfen, yine bir particiliktir gidiyor, yine demokratiğiz adı altında demokrasinin "D"si olmayan yorumlar yazılmaya başlanmış. Makarnacı kömürcü tabirleri, hayırcılara kaşınan kokoş yakıştırmaları başlamış.
Yorumlarınız yasal olarakta sizleri bağlıyor hatırlatırım ve rica ediyorum konuyu hemen dine imana bağlamayın.
birkac sene once bir bakan ya da milletvekiline bir konu hakkında yorumu sorulmustu da ben bilmem basbakanıma soralım o bilir demisti.
aynı hesap.. öyle dusunun. o yuzden hic ikna etmeye veya anlamaya calısmayın, insanın beynı yanıyor bir sure sonra, okudum okudum durdum o mesajı, sonra hicbir sey yazamadım sadece güldüm.komik cunku cok komik
Böyle giderse bu bir son değil başlangıç olacak, siyaset bölümünde çok çıngar çıkar bu üsluplarla.En sonundaaa
Düşünmeyince güvenebiliyorsun.Neden bu kadar güven bana açıklar mısın? Nasıl gerçek düşüncelerini bilmediğin bir insanın peşinden ısrarla koşarşın?
Şu ana kadar hiçbir parti liderini ,Atatürk'ü lenin'i vs. yüceltmedim siz nasıl bu kadar yüceltebiliyorsunuz? Her yaptığına bir bildiği vardır diyorsunuz?
Zaten herşey körü körüne bağlılıktan teslimiyetten oluyor.Her ne olursa olsun Mhpden asla vazgecmem.. Mhpli bazi milletvekillerimiz desteklemedi, ki akpli milletvekileri bile kendi aralarinda anlasamadi.. bende desteklemiyorum baskanlik sistemini.. HAYIR DIYORUM NET
Meraktan soruyorum ne olduda tekrar yorumlara açtınız siyaset bölümünü muneBöyle giderse bu bir son değil başlangıç olacak, siyaset bölümünde çok çıngar çıkar bu üsluplarla.
Bizim baskani bir yerlerde ikna etmisler ama umarim gozlerini acar.. ki Mhpliler istemiyor baskanlik sistemini bu net.. muhakkak bir bildigi vardir diye dusunuyorum, akilli ve adaletli birisidir Devlet Bahceli.. durduk yere desteklemedi zannedersem bu maddelerin birinde birseyler var'ki desteklenmis.. bakin madde diyorum baskanlik demiyorum..Sizin başkan öyle demiyor ama... Bu konuda ne düşünüyorsun? Merak ediyorum gerçekten.
Başında da ben olayım herkeşi libidomla döveyim tek adam değil tek gadın yaşasın kkahahha meclis kurulsun bence
Böyle giderse bu bir son değil başlangıç olacak, siyaset bölümünde çok çıngar çıkar bu üsluplarla.
Tamam diyelim senin dedigin gibi olsun, Afganistan in, ırağin, libyanin durumu belli Misir a yapilanlar belli sozunden cikmayacak birilerini mi istiyorlar yani. Diyelim ki hayir sozu daha cok yukseldi tayyip erdogan olmadi vakti doldu gitti, sonraki gelendende memnun kalmazsa biz hep ayni filmi seyretmeye devam mi edecegiz. Neden butun dengeleri Avrupa kurmak zorunda.Devlerin çıkarları söz konusu olunca kimse kimseyi sevmez orta doğuda elle tutulur demokratik tek yapı türkiye ve mısırdır ve abd nin bu yapılara ihtiyacı var
Ne gibi biliyormusun filistin filistin diye ağlarken çıkarlarımız söz konusu olunca israil ile masaya oturmak gibi
Bizim baskani bir yerlerde ikna etmisler ama umarim gozlerini acar.. ki Mhpliler istemiyor baskanlik sistemini bu net.. muhakkak bir bildigi vardir diye dusunuyorum, akilli ve adaletli birisidir Devlet Bahceli.. durduk yere desteklemedi zannedersem bu maddelerin birinde birseyler var'ki desteklenmis.. bakin madde diyorum baskanlik demiyorum..
Kusura bakma ama ben dogdugumdan bu yana Mhpliyim.. ben koru korune'de bagli degilim, sadece benimkisi farkli bir sevda siz anlamazsiniz.. evet baskan destekliyor olabilir, ama muhakkak onu maddelerin icindeki bazi kisimlar ikna etmistir, madde diyorum baskanlik demiyorum.. ve biz Mhpliler HAYIR diyoruz.. NETZaten herşey körü körüne bağlılıktan teslimiyetten oluyor.
Bugün bunu konuşuyoruz. Çünkü senin hayır dediğini, seni temsil eden parti destekledi diye. Bu böyle bir ironi işte. Asıl ironi buna rağmen yine mhpye oy verecek olman.
Not: Hiçbir partili değilim
Püskevitle çay değildir herhalde :)Çok şaşırtı beni Bahçeli , ne için evet dediğini çok merak ediyorum.
Yorumunuzu cevapladim, farkindaysaniz biz bile maddeleri cozebilmis degiliz, cok karisik ne oldugu belirsiz maddeler.. ama bir yerlerde birseyler varki desteklendi.. muhakkak baskanin bir bildigi vardir.. durduk yere desteklenmez bu maddeler.. baskanliga karsi oldugunu hepimiz biliyoruz..Çok şaşırtı beni Bahçeli , ne için evet dediğini çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?