Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Sizin başkan öyle demiyor ama... Bu konuda ne düşünüyorsun? Merak ediyorum gerçekten.

birkac sene once bir bakan ya da milletvekiline bir konu hakkında yorumu sorulmustu da ben bilmem basbakanıma soralım o bilir demisti.
aynı hesap.. öyle dusunun. o yuzden hic ikna etmeye veya anlamaya calısmayın, insanın beynı yanıyor bir sure sonra, okudum okudum durdum o mesajı, sonra hicbir sey yazamadım sadece güldüm.komik cunku cok komik

Saygı çerçevesinde yazanlar alınmasınlar lütfen, yine bir particiliktir gidiyor, yine demokratiğiz adı altında demokrasinin "D"si olmayan yorumlar yazılmaya başlanmış. Makarnacı kömürcü tabirleri, hayırcılara kaşınan kokoş yakıştırmaları başlamış.

Yorumlarınız yasal olarakta sizleri bağlıyor hatırlatırım ve rica ediyorum konuyu hemen dine imana bağlamayın.

benim tanıdıgım mhplilerin hepsi hayır diyor hic evet diyene rastlamadım

En sonundaaa

Onları anlayabilmemiz için zeka seviyemizin aynı olması lazım...

Düşünmeyince güvenebiliyorsun.

Her ne olursa olsun Mhpden asla vazgecmem.. Mhpli bazi milletvekillerimiz desteklemedi, ki akpli milletvekileri bile kendi aralarinda anlasamadi.. bende desteklemiyorum baskanlik sistemini.. HAYIR DIYORUM NET
Zaten herşey körü körüne bağlılıktan teslimiyetten oluyor.
Bugün bunu konuşuyoruz. Çünkü senin hayır dediğini, seni temsil eden parti destekledi diye. Bu böyle bir ironi işte. Asıl ironi buna rağmen yine mhpye oy verecek olman.

Not: Hiçbir partili değilim

Sizin başkan öyle demiyor ama... Bu konuda ne düşünüyorsun? Merak ediyorum gerçekten.
Bizim baskani bir yerlerde ikna etmisler ama umarim gozlerini acar.. ki Mhpliler istemiyor baskanlik sistemini bu net.. muhakkak bir bildigi vardir diye dusunuyorum, akilli ve adaletli birisidir Devlet Bahceli.. durduk yere desteklemedi zannedersem bu maddelerin birinde birseyler var'ki desteklenmis.. bakin madde diyorum baskanlik demiyorum..

Böyle giderse bu bir son değil başlangıç olacak, siyaset bölümünde çok çıngar çıkar bu üsluplarla.

Saygısızlık yaptıysam özür dilerim . Yani benim üslubum da bir sıkıntı varsa ...
Ama çok bekledim sizi ...
Umuyorum daha saygılı ifadelerle , ezberlenmiş cümleler dışında , sorunları çözecek adımlarla ilgili tartışmalar yaparız :)

Tamam diyelim senin dedigin gibi olsun, Afganistan in, ırağin, libyanin durumu belli Misir a yapilanlar belli sozunden cikmayacak birilerini mi istiyorlar yani. Diyelim ki hayir sozu daha cok yukseldi tayyip erdogan olmadi vakti doldu gitti, sonraki gelendende memnun kalmazsa biz hep ayni filmi seyretmeye devam mi edecegiz. Neden butun dengeleri Avrupa kurmak zorunda.

Çok şaşırtı beni Bahçeli , ne için evet dediğini çok merak ediyorum.

Kusura bakma ama ben dogdugumdan bu yana Mhpliyim.. ben koru korune'de bagli degilim, sadece benimkisi farkli bir sevda siz anlamazsiniz.. evet baskan destekliyor olabilir, ama muhakkak onu maddelerin icindeki bazi kisimlar ikna etmistir, madde diyorum baskanlik demiyorum.. ve biz Mhpliler HAYIR diyoruz.. NET

Çok şaşırtı beni Bahçeli , ne için evet dediğini çok merak ediyorum.
Yorumunuzu cevapladim, farkindaysaniz biz bile maddeleri cozebilmis degiliz, cok karisik ne oldugu belirsiz maddeler.. ama bir yerlerde birseyler varki desteklendi.. muhakkak baskanin bir bildigi vardir.. durduk yere desteklenmez bu maddeler.. baskanliga karsi oldugunu hepimiz biliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…