Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Milli bütünlüğe kastınız varsa, suç işlemek istiyorsanız önden buyurun.

Bunun lafını eden şahıs gayet geri adım attı ve başbakan çıkıp böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını anında belirtti.

Aklı selim olanın kalkışmayacağı hareketlerdir bunlar.

mesajınız çok faydalı oldu teşekkür ederim kendi adıma yalnız yazıldı mı bilmiyorum 86 doğumluluk 30 yaşa tekabül ediyor değil mi?

kendime güldüm , çok pardon .

Bu yaşlılık alameti

Geçen seneleri reddediyor beyin .

Yoksa matematiğim fena değildir valla :))

Yaş maddesindeki hesabım için edit .

Meclise girdiğinde 28 yaşından küçük vekil yoktur mevcutta .

Ama fikrim hala aynı , fosilleşmiş dinazorlar yerine gençlere yer verilmeli.
Yaşa takılmıyorum.

Yine de tekrar beynimin hatalı kodlaması için özürlerimi sunarım

bu yazdığınız suçtur umarım sizinle uğraşacak bir avukat çıkar..

Bu Evet oyu basacak hanım ablalar şimdi rahat rahat takılın dilediğiniz olunca Allah'ın izniyle buraya gelip 2 kelam edebilirseniz şayet şükür namazı kılarsınız artık..

Burada kafamı karıştıran bir durum var
Zaten eskiden de 5 yıldı ve

31/05/2007 tarihli ve 5678 sayılı Kanunun 1. maddesiyle; Anayasanın 77. maddesinin 1. fıkrasında geçen “beş” ibaresi, “dört” olarak değiştirilmiştir (bkz. https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5678.html)

Bu değişiklik AKP iktidarında yapılıyor. On yıl sonra neden geriye dönülüyor acaba? düşünmem lazım fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

henüz kararsızım o yüzden oy kullanmadım ,MEVLAM görelim neyler neylerse güzel eyler

estağfurullah :)

o kadar çok teknik terim okumuşsunuz ki mavi ekran kaçınılmaz

dinazorlara ben de karşıyım ama inanın 18likler felaket.

bakın geçen gün 96 doğumlu bir öğrencim kendisine kızıp odamdan çıkmasını istediğimde bana "kendinize cici bakın" dedi

Anayasa kutsal kitap değil arkadaşlar (kaldı ki dinler tarihinde onlarda tahrife uğradı )

Daha önce de değişti , yine değişir .

Madde eklenir , madde çıkarılır ...

Geçen yıllarla beraber ülke dinamiğide değişiyor , değişmezse sorun vardır .

Yok yaş inmiş , yok vekil sayısı artmış ... bunlar teferruat ( kaldı ki bende eleştirdim)

Ama ülke anayasasının bölünmezlik , yönetim şekli ,bayrak,vatan,dil .... ile başlamasından doğal ne var ?

Vatanında bunları sıkı sıkıya tutmayacaksan , neyi tutacaksın ?

O yüzden ilk 3 madde önemlidir , bana göre devletin bekası ... dili .... bölünmezliği namustur.

:) deli deliyi görünce sopasini saklarmis sözü doğruymuş tescilledin

baskalarini tehdit etmek suc değil mi?? senin yaptigin tahrik akli selim insanin yapacagi birseymi??
hic öyle tepeden bakip ince ince tehdit etmeyi sürdürme..
yada sürdür senin bileceğin is..
bana göre hava hos!!
bazi hukukçular bile 4. maddeyi koruyan başka bir madde yok o 4. madde kalkarsa ilk 3 de kalkabilir diye fikir üretiyor sen gelmişsin neler yazıyorsun!! yok suçmuş bilmem ne
degissin değişmesin senin gelip yapamazsin edemezsin sonuçlarına katlanirsiniz sözlerin bana o satirlari yazdirdi
üslubumu begenmediysende sucu kendinde ara!!

Ne güzel temenni :)
Mavi ekran olmadı desem yalan olur .
Her ne kadar aşina olduğum terimlerde olsa , sanırım 30 dan fazla sekme açıktı o an

Bir üstünde yazan arkadaş da AKPli yanılmıyorsam.

Bir oku yazdığını bana saydırmadan önce. Ki kendisiyle çoğu görüşümüz, yorumumuz da uyuşur.

Bir şey arayacağım yok, üstüne düşünmem bile 5 sn sonra :d

Boşuna sinir oldun

Bu arada ben atmıyorum hakikaten suç.

"değiştirilmesi teklif dahi edilemez" cümlesi açık gayet.

Ne diyeceğimi bilemiyorum lakin hiç bişey anlamadımaydınlanmam Laz'ım vesselam
Yalnız Cumhurbaşkanlığı seçiminde şimdiki cumhura oy vermemiştim onu diyebilirim,şimdilik kararsızım konuyu takip edip bir karara varırım inşallah.

Valla kim napicaksa yapsin artikda, bitsin bu iskence...
1.Gelicek kisi veya kisiler lütfen insan oldugumuzu vicdan ve merhametimizi hatirlatsin.
2. Ilk önce Kadin ve Cocuk cinayet ve tacizlerini durdursun.
3. Tv deki su sacma yayinlara ceki düzen verip insanlari sanal ve real ayrimina kavustursun.
4. Varimizi yogumuzu satmayi yetmiyormus gibi ormanlarimizi Otellere cevirmeyi engellesin.
5. Eskisi gibi carsaflisi türbanlisi dekoltelisi bi arada yasiyabilecegimiz ülkemizi geri getirsin.

Isteklerim simdilik bu kadar dagilabiliriz :)

hâklisin sana katiliyorum ki zaten bencede dokunulmayacak ilk 3 maddeye dokunulsada cok küçük dokunuşlar olacaktır ki sanmiyorum ama bazilari sankiülkesadece onlarinmis anayasa sadece onlarinmis hatta ilk 3 madde sadece onlarinmis gibi saldırgan bir tutumla yapta göreyim demesi insani kizdiriyor.

sanki ayni gemide değilmişiz gibi karsisindakini düşman görüp saldirip sert cevap alincada yok suc islersin felan filan diye lafi değiştirmesi gerçekten akillara ziyan!

Şu an aklıma gelen cevap ,
CB seçiminin zaten 5 yıl olması idi ... hükümet 4 . Şimdi ikisi birleştirildi aynı tarihte.
Çapanoğlu var mı yok mu ? Bende düşüneceğim .

Ben yap göreyim demem, hakim der onu.

Aynı şeyi dedik. Suç arkadaşım, değiştiremezsin.

Şimdi o arkadaş akpli olunca vatansever oldu, ben apolitiğim vatan haini oldum.

Şimdi ayrıştırıcılığı kim yaptı?

Ufak dokunuşlardan kastınız nedir? Turkiye cumhuriyeti yerine Türkiye imparatorluğu gibi mi? Değişmesi gerekirse elbet değişir dediginiz maddeler; milli marşımız,bayrağımız, atatürk ilkelerine bağlı bir devlet oluşumuz, yönetim seklimizin değişmesi, başkentimiz yani bunlar mi değişebilir?

bu yazdığınız suçtur umarım sizinle uğraşacak bir avukat çıkar..
neye göre suçtur hanimefendi???
milletvekilimiyim?? basbakanmiyim? CUMHURBASKANIMIYIM??
benim ne yetkim var??
tipki sizinde yetkinizin olmadigi gibi!!
yapinda görün diyene yapsinlarda gör demek mi suc??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…