- 11 Ocak 2015
- 54
- 80
- 38
- 38
- Konu Sahibi kizilelmam
-
pişman olduklarım genelde kendime yaptığım haksızlıklar hatalarım sonucu zarar görmem falan bana yapılanlarda ayrı tabi bende unutmaya çalışıyorum ama olmuyor...Bende sizin gibiydim öncesinden ama eski şeyleri düşünüp kendini strese koydukça bana zararı olduğunu gördüm kendim için zamanla bırakmaya başladım şimdi hiç düşünmüyorum Allah havale et sen kendin yaptığın haksızlıkları da kabul ediyorsan bir daha aynılarını yapma
Yapıyorum ama yaptığım süre boyu andayım diğer zamanlar yine aynıMeditasyon ve nefes terapilerinin büyük faydasını gördüm.deneyin derim
+1Meditasyon ve nefes terapilerinin büyük faydasını gördüm.deneyin derim
Nefes terapileri daha çok işinize yarar andan çıktığınızda nefesinize ve içinize odaklanmayı öğretir.yoga ile de destekleyebilirsiniz.bunlar benim fayda gördüklerim.belki de önce bir psikolojik muayene gerekebilir.ya da hormonlarla ilgili bir sorun da olabilir ki ben psikolojik muayene sorasında troid hastası olduğumu öğrenmiştimYapıyorum ama yaptığım süre boyu andayım diğer zamanlar yine aynı
Hipotiroidim var zaten ilaçda kullanmıyorum onla alakalı olablirmi?Nefes terapileri daha çok işinize yarar andan çıktığınızda nefesinize ve içinize odaklanmayı öğretir.yoga ile de destekleyebilirsiniz.bunlar benim fayda gördüklerim.belki de önce bir psikolojik muayene gerekebilir.ya da hormonlarla ilgili bir sorun da olabilir ki ben psikolojik muayene sorasında troid hastası olduğumu öğrenmiştim
Olabilir.troid hormonlarının azlığı veya çokluğunun bu tür durumlara neden olduğu kanıtlanmış.doktora gidin bence.gayet basit çözümü olan şeyler için kendinizi üzmezsiniz de böylece.o süreçten geçtiğim için çok iyi biliyorumHipotiroidim var zaten ilaçda kullanmıyorum onla alakalı olablirmi?
çok teşekkür ederim levotiroin isimli bi ilaç kullanmam gerekiyordu bi ömür aksatmıştım... Hatırlattığınız iyi oldu :)Olabilir.troid hormonlarının azlığı veya çokluğunun bu tür durumlara neden olduğu kanıtlanmış.doktora gidin bence.gayet basit çözümü olan şeyler için kendinizi üzmezsiniz de böylece.o süreçten geçtiğim için çok iyi biliyorum
Tekrar kontrole gidin.ilaca devam derse kullanın.sıkıntılarınızın özellikle ani sinir hislerinizin nedeni olabilir.dert etmeyin.çok teşekkür ederim levotiroin isimli bi ilaç kullanmam gerekiyordu bi ömür aksatmıştım... Hatırlattığınız iyi oldu :)
Gün içerisinde aklımdan geçen düşünceler olarak geçmişimde yaptığım hatalar ve bana yapılan haksızlıklar, kötülükler aklıma geliyor, hatalarım için pişmanlık duyuyorum, bana yapılan kötülükler için de sinirleniyorum, yıllar öncesinde uğramış olduğum bi haksızlığı hatırlayıp sanki bugün yaşamış gibi hiddetleniyorum bu durumdan kurtulmak için bir liste çıkarıp geçmişimde canımı yakan nekadar insan varsa alayına fake açıp hesap açıp sövmeyi dahi düşündüm... Zihnim sürekli geçmişin üzüntüsü, pişmanlığı ve geleceğin endişesi kaygısı arasında gidip geliyor.. Ben ne geçmişte nede gelecekte şimdide ve burda olmak istiyorum ama nekadar uğraşsamda yapamıyorum.. Sizdede oluyormu aynısı, anda kalabiliyormusunuz, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Çok şükür ilaç başlayınca geçti. Gece yorganı kemirmekten kurtuldum. Ama ilacı bırakınca şu an olduğu gibi içim kaynıyor. Nefret, kin, pişmanlık..Gün içerisinde aklımdan geçen düşünceler olarak geçmişimde yaptığım hatalar ve bana yapılan haksızlıklar, kötülükler aklıma geliyor, hatalarım için pişmanlık duyuyorum, bana yapılan kötülükler için de sinirleniyorum, yıllar öncesinde uğramış olduğum bi haksızlığı hatırlayıp sanki bugün yaşamış gibi hiddetleniyorum bu durumdan kurtulmak için bir liste çıkarıp geçmişimde canımı yakan nekadar insan varsa alayına fake açıp hesap açıp sövmeyi dahi düşündüm... Zihnim sürekli geçmişin üzüntüsü, pişmanlığı ve geleceğin endişesi kaygısı arasında gidip geliyor.. Ben ne geçmişte nede gelecekte şimdide ve burda olmak istiyorum ama nekadar uğraşsamda yapamıyorum.. Sizdede oluyormu aynısı, anda kalabiliyormusunuz, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Bunlari bende yaşadim 4yıl önce ve sonuç majör depresyonum tekrarladi hemde şiddetli bi şekilde ve aylarca tedavim işe yarayana kadar süründüm.sende buna yakalanmadan önerilerim şunlar: bi spor salonuna yazıl bide dans kursuna yazıl işin yoksa iyi kötü bi işte bul.ailenle arkadas veya komşunla zaman gecirmeleri arttir.sabahtan aksama kadar yalniz kalmamaya ve yorulmaya çalış hep biseylerle mesgul ol ve en önemlisi bedenini sporla veya dansla yor bak hicbi düsünce kaliyomu.) Ha kafein tüketimini tamamen kes bu araGün içerisinde aklımdan geçen düşünceler olarak geçmişimde yaptığım hatalar ve bana yapılan haksızlıklar, kötülükler aklıma geliyor, hatalarım için pişmanlık duyuyorum, bana yapılan kötülükler için de sinirleniyorum, yıllar öncesinde uğramış olduğum bi haksızlığı hatırlayıp sanki bugün yaşamış gibi hiddetleniyorum bu durumdan kurtulmak için bir liste çıkarıp geçmişimde canımı yakan nekadar insan varsa alayına fake açıp hesap açıp sövmeyi dahi düşündüm... Zihnim sürekli geçmişin üzüntüsü, pişmanlığı ve geleceğin endişesi kaygısı arasında gidip geliyor.. Ben ne geçmişte nede gelecekte şimdide ve burda olmak istiyorum ama nekadar uğraşsamda yapamıyorum.. Sizdede oluyormu aynısı, anda kalabiliyormusunuz, bunu nasıl başarıyorsunuz?
Benimde hipotiroid ve o dönem bende ilac kullanmiyodum 4 yildir tiroid hapimida iciyorumHipotiroidim var zaten ilaçda kullanmıyorum onla alakalı olablirmi?
Teşekkür ederim bilgilendirmen için umarım bende atlatırım az önce bile 5 sene öncesindeydimBenimde hipotiroid ve o dönem bende ilac kullanmiyodum 4 yildir tiroid hapimida iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?