- 20 Nisan 2009
- 4.495
- 443
- 648
dün gün sırası bendeydi 2 numaradaki komşumun belli bir görüşü vardır saygı da duyarız pek siyasete falan girmek istemesekte hep bi konu açar sorada nasip kısmet der durur sanki biz kadere inanmıyoz neyse yine böle konuşurken 8 yaşındaki kızı yanımıza geldi anne ya yine öğretmen andımızı okuttu ...
ağzım açık kaldı okumaman mı lazım dedim evet ben sevmiyorum dedi komşum ordan başladı ne gereği var milliyetçiliğinki çocuklar her sabah türküm demek zorundamı ...
dedim orda sadece türküm demiyo doğruyum çalışkanım vs...
demezmi eeee çocuklar üşüyo ben çok okuyorum bu konuda uzmanlarda gerk görmüyor diyor
diyorumki iki dakikayı bulmaz kadın hala dağa çıkanlar işte bu yüzden çıkıyo diyo ya ardından demezmi hakkariden öteye sınır çekilse ne olacak kim ne istiyosa verilsn
kafayı yemek üzreydim sırf evimde diye çok yüklenmedim yinede vatanın bir toz zerresini kimseye veremeyiz kolay kazanılmadı dedim bozuldu
siz bu konuda ne düşüyorsunuz ben düşündükçe komşumu çıldırmak üzreyim

ağzım açık kaldı okumaman mı lazım dedim evet ben sevmiyorum dedi komşum ordan başladı ne gereği var milliyetçiliğinki çocuklar her sabah türküm demek zorundamı ...
dedim orda sadece türküm demiyo doğruyum çalışkanım vs...
demezmi eeee çocuklar üşüyo ben çok okuyorum bu konuda uzmanlarda gerk görmüyor diyor
diyorumki iki dakikayı bulmaz kadın hala dağa çıkanlar işte bu yüzden çıkıyo diyo ya ardından demezmi hakkariden öteye sınır çekilse ne olacak kim ne istiyosa verilsn
kafayı yemek üzreydim sırf evimde diye çok yüklenmedim yinede vatanın bir toz zerresini kimseye veremeyiz kolay kazanılmadı dedim bozuldu
siz bu konuda ne düşüyorsunuz ben düşündükçe komşumu çıldırmak üzreyim

Son düzenleme: