- 9 Temmuz 2024
- 225
- 19
- 18
- 39
- Konu Sahibi INCIMERCAN8620
-
İlk Paxsera ile başlamıştım geçen sene çok iyi oldum 10 ay boyunca ilaç kullanırken tekrarladı ilaç vücuda bağışıklık kazanmış mecbur ilaç değişimine gidildiHangi tanıyı aldınız? İlk ilaç işe yaramadı mı? Bir şey olmaz endişe etmeyin.
İnşallah ama kalp çarpınıntısı cok oluyor ilacmı yapıyor diye korkuyorum gerçi benim takıntım çarpıntı zatenHiç korkma efexor doz yükseltmede pek sorun olmuyor 75 e zaten alışmışsındır enerji verir sana doz artınca kullandım biliyorum
İlaç değil kendi takıntınİnşallah ama kalp çarpınıntısı cok oluyor ilacmı yapıyor diye korkuyorum gerçi benim takıntım çarpıntı zaten
Malesef niloya bu takıntımı yenemiyorum inşallah biran önce fayda görürüm zaten paxseradan geçiş yaptığım sulunex xr 75 kullandım 10 gün 3 gündürde 150 mg olarak alıyorum efexsorun muadiliymişİlaç değil kendi takıntın
İlacin hakkinda bilgim yok canim.İnşallah ama kalp çarpınıntısı cok oluyor ilacmı yapıyor diye korkuyorum gerçi benim takıntım çarpıntı zaten
Denedim ama dahada böyle boğuluyor gibi oluyorum nefes egzersizi yaparkenİlacin hakkinda bilgim yok canim.
Nefes egzersizi denedin mi hic?
Özellikle panik atak ve anksiyete de cok etkili olabiliyor.
O takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen buMalesef niloya bu takıntımı yenemiyorum inşallah biran önce fayda görürüm zaten paxseradan geçiş yaptığım sulunex xr 75 kullandım 10 gün 3 gündürde 150 mg olarak alıyorum efexsorun muadiliymiş
Bende de var ilaç takıntısı aşırı derecede bide ben yerimde duramıyorum atak halinde kafayı yipcekmiş gibi oluyorum belki gün boyu nabzımı yüksek olduğu oluyormu senin canımO takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu
Bu arada ne kullanıyorsun sen ilaç Nezamandır kullanıyorsun sakinleştirici falan alıyormuşum ben bu ara hergün malesef Zanax içmek zorunda kalıyorum çünkü baş edemiyorum bide kızım ana okuluna başlıycak evden çıkamıyorum nasıl yapcam bilmiyorum oysaki bir senedir nekadarda iyiydimO takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu
Tranko alıyorum arada zanax da alıyorum paxera 10 du 20 ye çıktık ama hâlâ etkisini görmüyorum nabzım çıkıyor tabi özellikle sabahları hemen tranko alıyorumBu arada ne kullanıyorsun sen ilaç Nezamandır kullanıyorsun sakinleştirici falan alıyormuşum ben bu ara hergün malesef Zanax içmek zorunda kalıyorum çünkü baş edemiyorum bide kızım ana okuluna başlıycak evden çıkamıyorum nasıl yapcam bilmiyorum oysaki bir senedir nekadarda iyiydim
Ben işte bu ara yaklaşık 1 aydır hergün alıyorum Zanax çünkü ilaç değişikliğinden heralde ataklar dahada arttı bugün yeni ilaca geçişimin 12. GünüTranko alıyorum arada zanax da alıyorum paxera 10 du 20 ye çıktık ama hâlâ etkisini görmüyorum nabzım çıkıyor tabi özellikle sabahları hemen tranko alıyorum
Daha 12 gün etki süresi az benim de 14 falan oldu daha tam etki göstermediBen işte bu ara yaklaşık 1 aydır hergün alıyorum Zanax çünkü ilaç değişikliğinden heralde ataklar dahada arttı bugün yeni ilaca geçişimin 12. Günü
Sen ilkezmi kullanıyorsun benim gibi ilaç değişikliğimi olduDaha 12 gün etki süresi az benim de 14 falan oldu daha tam etki göstermedi
Yok ben yıllardir ara ara kullandım terapiden sonra bırakmıştım ara ara nüksettiSen ilkezmi kullanıyorsun benim gibi ilaç değişikliğimi oldu
Anladım şifa olur inşallah şu an yaşadıkların ne pekiYok ben yıllardir ara ara kullandım terapiden sonra bırakmıştım ara ara nüksetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?