- 23 Ocak 2016
- 36.112
- 52.419
- 598
- Konu Sahibi INCIMERCAN8620
Hangi birini yazayım bir sürü şey yaşıyorum anksiyete işteAnladım şifa olur inşallah şu an yaşadıkların ne peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi birini yazayım bir sürü şey yaşıyorum anksiyete işteAnladım şifa olur inşallah şu an yaşadıkların ne peki
Aynı şeyleri yaşıyorum Niloya abla bir ara düzeldim namaza başladım daha iyi olmam gerekirken daha kötü oluyorum ellerim aşırı derecede titriyor delirme korkusu kendimi kaybetme korkusu yasiyorumO takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu
O takıntı biter başkası başlar bu hastalık maalesef öyle birçok hastalığa taktım ben onlar bitti psikolojik hastalıklara taktım şuan nabız takıntım hâlâ bile geçmedi akıllı saatimden gün içinde nabzima bakarım oksimetre ile ölçüm yaparım doktor bişey yok dedi 2 ay önce ama elde değil işte panik yapınca 160 lara çıkıyor bir de şizofren olma korkusu var bipolar olma korkusu delirme korkusu hangi birini sayayım ilacını iç elimizden gelen bu
Kendini kaybetme korkusu bende de bu ara yoğun aldırış etme geçecek iyi olacağım de ben maneviyata biraz yöneldim bu araAynı şeyleri yaşıyorum Niloya abla bir ara düzeldim namaza başladım daha iyi olmam gerekirken daha kötü oluyorum ellerim aşırı derecede titriyor delirme korkusu kendimi kaybetme korkusu yasiyorum
Bende namaza başladım ama daha kötü oldum sürekli vesvese geliyor hiç mutlu değilim çok yoruldum bu hastalıktan çıldırma korkusundanKendini kaybetme korkusu bende de bu ara yoğun aldırış etme geçecek iyi olacağım de ben maneviyata biraz yöneldim bu ara
İlaç kullanmıyor musun?Bende namaza başladım ama daha kötü oldum sürekli vesvese geliyor hiç mutlu değilim çok yoruldum bu hastalıktan çıldırma korkusundan
Arkadaşlar yardımınızı ihtiyacım var 10 gündür sulunex xr 75 mg kullanıyorum şimdi 150 mg geçicem ama çok korkuyom aşırı heycan titreme çarpıntım var korkudan ilacı yükseltcem bişey Olurmu korkusu ne olur bişeyler yazı
Eşim kullandı sulunexi bı süre bende de anksiyete bozukluğu var onun için bende senelerdir ilaç kullanıyorum çok şükür iyiyim biraz ama farklı ilaç benim kiArkadaşlar yardımınızı ihtiyacım var 10 gündür sulunex xr 75 mg kullanıyorum şimdi 150 mg geçicem ama çok korkuyom aşırı heycan titreme çarpıntım var korkudan ilacı yükseltcem bişey Olurmu korkusu ne olur bişeyler yazın
Geçmiş olsun sizedeEşim kullandı sulunexi bı süre bende de anksiyete bozukluğu var onun için bende senelerdir ilaç kullanıyorum çok şükür iyiyim biraz ama farklı ilaç benim ki
8 senedir kullanıyorumİlaç kullanmıyor musun?
Hep aynı ilaç mı8 senedir kullanıyorum
Niloya nasıl oldun toparladınmı birazHangi birini yazayım bir sürü şey yaşıyorum anksiyete işte
Biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın dozu yükselttin mi?Niloya nasıl oldun toparladınmı biraz
Çok sevindim Yükselttim bugün 5. Günüm bekliyorum iyi gelmesiniBiraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın dozu yükselttin mi?
Hangi ilaçEşim kullandı sulunexi bı süre bende de anksiyete bozukluğu var onun için bende senelerdir ilaç kullanıyorum çok şükür iyiyim biraz ama farklı ilaç benim ki
İnşallah biran evvel etkisini görürsün ben de daha tam etki görmedim ara ara zanax tranko alıyorumÇok sevindim Yükselttim bugün 5. Günüm bekliyorum iyi gelmesini
İnşallah niloyacımİnşallah biran evvel etkisini görürsün ben de daha tam etki görmedim ara ara zanax tranko alıyorum
Senin nabız yükselince terleme oluyor mu?İnşallah niloyacım
Ara ara evet oluyo su gibi oluyorumSenin nabız yükselince terleme oluyor mu?
Benim nabız artınca ter boşalıyor kalp krizi geçiriyorum sanıyorumAra ara evet oluyo su gibi oluyorum
Özellikle sırtımdan boyundan aşağı ter boşanırSenin nabız yükselince terleme oluyor mu?