G glsrn1659 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 8 3 1 39 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi glsrn1659 #1 Andız otu (kanser otu) kullanarak hamile kalınır mı? Kullanan varmı? varsa nasıl bir yol uyguladı yazabilir mi ?
Andız otu (kanser otu) kullanarak hamile kalınır mı? Kullanan varmı? varsa nasıl bir yol uyguladı yazabilir mi ?
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi glsrn1659 #2 glsrn1659 .!.: Andız otu (kanser otu) kullanarak hamile kalınır mı? Kullanan varmı? varsa nasıl bir yol uyguladı yazabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım yarın çok kişi faydasını görmüş
glsrn1659 .!.: Andız otu (kanser otu) kullanarak hamile kalınır mı? Kullanan varmı? varsa nasıl bir yol uyguladı yazabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım yarın çok kişi faydasını görmüş
G glsrn1659 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 8 3 1 39 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi glsrn1659 #3 I LoVe You .!.: Onu bilmiyorum ama çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım yarın çok kişi faydasını görmüş Genişletmek için tıkla... İnşaAllah faydasını görürsün arkadaşım. Benimde kistlerim var onlar için öncelikle soğan kürüyle başlayacağım. andız otu da var elimde faydaları çok ama hamilelik için bir paylaşım bulamadım. Burda belki kullanan vardır diye yazayım dedim.
I LoVe You .!.: Onu bilmiyorum ama çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım yarın çok kişi faydasını görmüş Genişletmek için tıkla... İnşaAllah faydasını görürsün arkadaşım. Benimde kistlerim var onlar için öncelikle soğan kürüyle başlayacağım. andız otu da var elimde faydaları çok ama hamilelik için bir paylaşım bulamadım. Burda belki kullanan vardır diye yazayım dedim.