Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Çalışmayan bi doktor:)
alternatifi yok mu
benim bir tanıdığım kuzu ayağı kafası ne bulursa yiyor ya adam kıpkırmızı maşallah depolar doluben büyük hayvan eti hayatta yiyemem yemediğim için böyleyim herhalde
![]()
merhaba size bi sorum olucak benim...kansızlıktan her gittiğimde doktorlar ferro sanol denilen ilacı verdiler ve demir tüplerin boşalmış dedi bi doktor en az altı ay kullanmak gerek evet ama bu süre çok uzun değilmi birde bu ilaç kabızlık yapıyor...
yokmudur buna alternatif başka bir yöntem..ben ramazandandan sonra tekrar gidicem doktora bu sefer aynı ilacı yazmamalarını isticem...
bi tanıdığıma doktor demişki öyle ilaç vesaire oyalıyorlar hematoloji bölümü sanırım...direk iğneyle kolundan demir takviyesi yapmışlar sanırım tam em,n değilim ama çok iyi hissettiğini söylüyordu..
çok geçmiş olsun canım akdeniz anemisi daha zor
peki sizde de nefes tıkanması olmuyor mu çarpıntı falan![]()
Muadil bi ilac deneyebilirsiniz mesela ben de ferro sanolu kullanamazdim icerken demir kokusu geliyor diye ama sonra gynoferon kullandim onu çok iyi tolere ettim.. demir preparatlarinin hemen hemen hepsi kabızlık yapabilir ama ilaci degistirip denemekte de fayda var.
O dediginiz damardan tedaviyi biz yatan hastalarimiza bile zorda kalmazsak yapmiyoruz burda bi konu açılmıştı bi ara eşi igne vuruldktan bi saat sonra evde vefat eden bi bayan vardi demir preparatlari damardan verildiğinde ciddi anlamda bu sekilde risk barındırıyor..sadece demir degil her ilacin agizdan alinan formu damardan uygulanan a gore daha guvenlidir. ayrica yine tekrar ediyorum ki sebebi bilinmeyen aneminin israrla tedavi edilmeye çalışılması sacmaliktir, delik kovayi doldurmaya benzer, sen üstten koyarsin o alttan akar..
Ben bu konuda uyuzun önde gideniyim ama kimyon çok yakışıyor ciğere.Ben de kuzu yiyemiyorum,kokuyor.:2:![]()
benim yiyebildiğim tek et türü tavuktur. kırmızı et yiyemiyorum yemeklerde kokusunu almazsam belki oda..
benim yiyebildiğim tek et türü tavuktur. kırmızı et yiyemiyorum yemeklerde kokusunu almazsam belki oda..
ahaha öküz kafasını bile haşlıyor yiyor vallaha![]()
beni en çok nefes darlığı zorluyor çok var sanki aldığım oksijen yetmiyor![]()
waowww çok şaşırdım ve sevindim![]()
Kırmızı şarap da çok iyi geliyor, aklıma gelmişken yazayım dedim![]()
ohh aynen
ben kırmızı ete bayılırım
bugün şeyh şamili okumaya başlamıştım tam da
bu arada o aktar amca neye göre yapıyormuş şaştım valla
meyveli olsa vişneli ahududulu falan?![]()