- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Canım öncelikle yaşadığın durum üzücü ama seni anlayabiliyorum. Şöyle düşün bebeğin o şekilde yaşasa ve doğsa yaşarken ne acılar çekecek kim bilir. Veya sağlıklı doğup sonradan bu şekilde bi hastalığa yakalanabilir. O yüzden erken teshis bu yönden iyi şuan bebeğini kaybettin diye düşünme bu bi imtihan rabbim ilerde belki bebeğin dogduktan sonra daha kötü durumlar olacağından şuan senden alıyor daha çok ilerde acı çekme diye. Her zaman bu şekilde düşün her şerrin altında bir hayır vardır. Buna mutlaka inan.. Ve umudunu yitirme.Merhaba bayanlar acım çok buyuk sadece bir yere yazmak anatmak istedim .
Ben 17 yaşımda ilk evliliğimi yaptım 2 yıl sürdü 6 ay suren infeksion tedavim surdu ama cocugum olmadı .
Ayrıldık (ayrilma sebebi cocuk meselesi degil).
2 yıl sonra 2 ci evliliğimi yaptım 6 aydır evliyiz çok mutluyuz.
Evlendiğimiz gunden beri korunmadik çocuk istiyorduk yumurtlama günümü tkp ediyordum fln .
3 ay önce hamile kaldim tam 11 haftalik hamileyim
2 gün önce kadin doktorum bebegin kafatasi şekil bozuklugu var dedi başka doktore yonlendirdi dün
20.12.19. Randevum vardı herşeyi vardıparmaklarini ağzına göturmuştu ama sorun .... kafatası yokmuş (anensefali )çok üzgünüm bebegımı kaybedeceğim için ve yaşama şansı 0 miş pazartesi 23.12.19 bebegimi benden alacaklar çok kötüyum bebegimden ayrilmak istemiyorum ama elimden hiç birşey gelmiyor...
Hisediyor galiba bügün hareketlerini hisetmeye başladım yavrumun allah kimseye boyle bir aci vermesin.. tarifi çok zor aciyi yaşayan bilir inşallah hiç bir anne yaşamaz .
Bebegimden nasil kopacagim bilmiyorum bu acıyın altından nasil kalkacagim bilmiyorum
Allaha isyan etmiyorum vardir bir bildigi diyorum ama içim parcalanıyor hala canlı yavrum pazartesine kadar birlikteyiz o da hisediyor gidecegini ve vurmaya kimildamaya başladı herkez bebeğini hisetiğinde mutlu olur sevinir ilk tekmesi der ama ben her hisetiğimde ağlıyorum anne beni brakma dermiş gibi vuruyor yavrum belki o da acı çekiyor bunları duşundukçe içim parcalaniyor aci cekiyorum suçluluk duygusu var uzerimde doktor 1000 de 1 olan birry bu dedi anneden babadan aileden gelen birsey değilmiş ama yinede suçlu hisediyorum kendimi yavrumu koruyamadımCanım öncelikle yaşadığın durum üzücü ama seni anlayabiliyorum. Şöyle düşün bebeğin o şekilde yaşasa ve doğsa yaşarken ne acılar çekecek kim bilir. Veya sağlıklı doğup sonradan bu şekilde bi hastalığa yakalanabilir. O yüzden erken teshis bu yönden iyi şuan bebeğini kaybettin diye düşünme bu bi imtihan rabbim ilerde belki bebeğin dogduktan sonra daha kötü durumlar olacağından şuan senden alıyor daha çok ilerde acı çekme diye. Her zaman bu şekilde düşün her şerrin altında bir hayır vardır. Buna mutlaka inan.. Ve umudunu yitirme.
Sagolun inşallah daha iyi yerde olur yavrum :)Çok üzüldüm. Çok çok çok gecmiş olsun. Nasıl zor bir durum tahmin edebiliyorum. Allah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Cennette sizi bekleyen meleğiniz olacak ❤
1% yaşama şansı bile yok anesafali hastası bebeklen en fazla 1 gün yaşayabiliyormuş (o da belki)Cok zor bir durum.rahatsizligi %100 kesin tanı degilmi ufakta olsa bir umut yokmu.
Yanlis anlamayin.uzuntunuzu anliyorum.yapilmasi gereken ne ise onu yapin ama ben sizin yerinize kendimi koyuyorum.dogururdum.1 gun bile olsa ona bu sansi verirdim..16 aylik bebegim.var hamileyken dovn sendromlu olabilir denildi.kan verip kesin sonucu ogrenebilirmisim.vermedim.kani.olsada doguracam dedim.dogdu gayet saglikli dogdu.ama 8 aylikken birden epilepsi nobeti gecirmeye basladi ve 12 ayliga kadar 13 nobet gecirdi.suanda ilac kullaniyor 16 aylik ileride iyilesecekmi bilemiyoruz.ama benim oglum iyiki dogurmusum.1% yaşama şansı bile yok anesafali hastası bebeklen en fazla 1 gün yaşayabiliyormuş (o da belki)
InşallahAllah'ım yardımcınız olsunmesleğinizi korusun nasil üzüldüm inşallah şafi isminin hürmetine şifa verir yavrunuza ♥
Rabbim yüzünüze baksın inşallahInşallahkaybetmek istemiyorum
Yarın kurtaj olacagim ama amelyattan once 4D bakmalarini isteyecegim emin olmak icinRabbim yüzünüze baksın inşallahben hala bekliyorum meleğimi ama size nasip olmuş ne güzel ♥ inşallah Rabbim şifa verir iyileşir bebeğin kavuşursun ona
Inşallah tez zamanda allahim size saglikli bir hamilelik bebek nasip ederRabbim yüzünüze baksın inşallahben hala bekliyorum meleğimi ama size nasip olmuş ne güzel ♥ inşallah Rabbim şifa verir iyileşir bebeğin kavuşursun ona
Aminn inşallahInşallah tez zamanda allahim size saglikli bir hamilelik bebek nasip eder
İnşallah yanılmışlardır bebeğin sağlıklıdır ve almazlar namazımdan sonra dua edicem sana rabbim yardımcın olsun inşallahYarın kurtaj olacagim ama amelyattan once 4D bakmalarini isteyecegim emin olmak icinen azindan beklemek okadar acı vermiyor bebegim kimiladikca icim kopuyor agliyorum
Sağol allah razı olsun inah yanilmişlardırAminn inşallah ♥
İnşallah yanılmışlardır bebeğin sağlıklıdır ve almazlar namazımdan sonra dua edicem sana rabbim yardımcın olsun inşallah♥
İnşallahSağol allah razı olsun inah yanilmişlardır
Inşallah ismi bile hazırdı yavrumunİnşallah ♥ rabbim yüzüne baksın almasın meleğini senden
Ayy kıyamam yaaInşallah ismi bile hazırdı yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?