Anensefali hastalıği

cok üzüldüm çok Allah'ım yardımciniz olsun rabbim şifa versin de inşaallah yavrunu senden almazlar
Allah'ım bir mucize olsun

Cinsiyeti beli degil ama kiz ve ya cocuk Miraç koymak istiyordum 1 defa bile kalbinin atışıni duyamadım doktorlar izin vermedi malesef inşallah yarım bir mucize olur bu aksam bol bol dua edecegim yavrum icin

Cinsiyeti beli degil ama kiz ve ya cocuk Miraç koymak istiyordum 1 defa bile kalbinin atışıni duyamadım doktorlar izin vermedi malesef inşallah yarım bir mucize olur bu aksam bol bol dua edecegim yavrum icin
Evet bol bol dua et kûn fe yekûn duasını oku bu duanın ardından istenen dualar bîznillah geri çevirmez

Merhaba durumun nasıl ?
Hala hastanedeyim amelyat saat 12 de olacak belki 1 de
Saat 10 da 2 tane ilac verdiler placentayı yumuşatmak için bebegı kopartiyolar benden

Normalde 2 saate etki etmesi lazimiş ilaçların benim hemen etki ettiler amelyata girmeden dusuk yapabilirmisin cunku dogracakmis gibi sancim var
5D de baktılar bebeğin durumu ayni yapacak birsey yok yavrum melek oldu

Rabbim yardımcın olsun Allah sabır versin diyecek söz bulamadım

Canım kardeşim içim sızladı bir anne için çok zor durum... Rabbim ikinizin hakkında hangisi daha hayırlı olacaksa onu nasip etsin
çok zor ama hayırlısını dilememiz lazım
bende 7,5 ay önce kürtaj oldum hissetmesemde çok üzüldüm hala içimde bi boşluk var Allah yardımcın olsun
Böyle acıları tekrardan hiçbirimize yaşatmasın
Meleğin göçüp giderse eğer Rabbim sizi cennette kavuştursun bunları üzülerek yazıyorum Zamanla inşÂllah bunu da atlatacaksın ama elbet unutamayacaksın ancak sağlıkla bebeğin olup kucağına alınca içindeki yangın o zaman sönecek

Dogrudur
uzgunum sadece elimden hiç birsey gelmiyor keşke diyorum bende o amelyat masasinda yavrumla beraber goçseydim diyorum okadar çok fazla istemişim ki yavruma kavuşmayi narkozdan zor uyandirildim 1 sat kadar uğraşmişlar
Narkozluyken bile karnimi eleyim bebegimi istemisim aglamisim bebegim icin suan soktayim uzuluyorum ama glzumden 1 damla yaş gelmiyor kendimi bom bos hisediyorum sanki hep ordaymis ondan oncesi yokmus gibi geliyor oyle bi boşluktayim ki kendimi braksam duşerim kimse tutamaz

Ya anensefali down sendromu gibi bir hastalık değil ki.. burda down sendromlu insanlarla kiyaslayanlar var. Dünyada anensefali hastası çocukları doğurup, makineye bağlıyorlarmış ve beyincigini takip ediyorlarmış bebekte vefat edince ki bu maxx 1 hafta sürüyormuş organlarini bagisliyorlarmis ben olsam bende doğurur, organlarını bagislardim çocuğum, evladım, meleğim başka vucutlarda yaşardı bir başkasına umut olurdu...

Başina gelmeyen bilmez o aciyi tatmamiş siniz allah ta gostermesin zaten bole konusmak kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…