Anensefali teshisi ile gebelik sonlandiranlar

Hayalllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
17
2
1
29
Iki ay once 13 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim bebegimi almak istedigimde patolojiye gondercklerini soylediler ve gelen sonucta siddetli anensefali yaziyordu. Hamileligimin ikinci ayinca yaptirdigim kan tahlillerimde bi sorun yoktu bir ay sonra ozel hastanede ultrasonda bebegimin kafa tasinda aciklik oldugu ve gelismicegini soylediler. Ve simdi tekrar hamile kalmadan once folikasite basladim cunku bu hastaligin benimle bir alakasi olmadigini soylediler sadce folikasit eksikliginden kaynaklandigini soylediler bu yuzden hamile kalmadan kullanmaya basladim benim gbi basina gelen varmi simdi tekrar hamile kalmak istiyorum iki ay oldu tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum cmv toksoplazma ve rubella bu testleri yaptrmam gerwktigini soylediler bunlari yptrcam benim gbi basina gelen varsa yardimci olur musunuz simdidn tesekkurler.

Aynı şeyleri bende yaşadım yaklaşık 3 ay önce aynı durumdan rabbim yardımcımız olsun bende folbiol kullanmaya başladım ama aynı şeyleri tekrar yasamaktan çok korkuyorum

Bende 11 haftalik hamileyim 2 gün once doktorum gordum dun (cuma gunu )
Ozel bir hastanede baktirdim ve malesef pazartesi bebegimi alacaklar çok kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin ağlamktan uzulmekten halsiz kaldim yavrumu kaybetmek istemiyorum ama yaşama sansı 0 :(

Aynı şeyleri bende yaşadım yaklaşık 3 ay önce aynı durumdan rabbim yardımcımız olsun bende folbiol kullanmaya başladım ama aynı şeyleri tekrar yasamaktan çok korkuyorum
Ben folidays aldim bi akrabam ebe hemsire onun tavsiyesi uzerine cunku artik hangi doktora inanmaliym bilmyorum bun yaninda toch testleri yaptrdim bence sizdr toch testlerini yaptirin simdi tekrar hamile kalmak istiyorum hersey allahtan

Ozel bir hastanede baktirdim ve malesef pazartesi bebegimi alacaklar çok kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin ağlamktan uzulmekten halsiz kaldim yavrumu kaybetmek istemiyorum ama yaşama sansı 0 :(
Kendini toplamaya calis canim biliyorum cok zor ama allah boyle kararlamis demekten baska caremiz yok bende kendimi toparlayamamistim doktor eger boyle yaparsan bir daha hamile kalama sansini zorlastirirsin dedi o yuzden kendimi toplamaya calisiyorum allah yardimcimiz olsun

Kendini toplamaya calis canim biliyorum cok zor ama allah boyle kararlamis demekten baska caremiz yok bende kendimi toparlayamamistim doktor eger boyle yaparsan bir daha hamile kalama sansini zorlastirirsin dedi o yuzden kendimi toplamaya calisiyorum allah yardimcimiz olsun
Sende folik asit kullaniyormuydun benim folikasit kullanmaya gec basladigim icin olabilicegini soylediler

Ben folidays aldim bi akrabam ebe hemsire onun tavsiyesi uzerine cunku artik hangi doktora inanmaliym bilmyorum bun yaninda toch testleri yaptrdim bence sizdr toch testlerini yaptirin simdi tekrar hamile kalmak istiyorum hersey allahtan
Sende folikasit kullaniyormuydun bunun olma sebebi icin birsey soylediler mi

Folikasit kullaniyormuydun sebep olarak birsey dedilermi

Folikasit kullaniyormuydun hamileyken yada oncesinde sebep olarak ne dediler

Folikasit kullaniyormuydun sebep olarak birsey dedilermi
Bazi eksiklliklerden olabilecegini ve hamilelik dusunuyorsaniz doktorunuzla beraber ilerleyin demistiler ama ben folik asit aldim ne zaman kulanacagimi bilmiyorum hamile kalmaya karar verdikten sonra mi yoksa simdi mi bilmiyorum

bende geçen yıl aralık ayında anensefali teşhisiyle kürtaj oldum. bebeğin düştüğü an hala gözümün önünden gitmiyor. :( doktor bana bu piyango gibi bir şey o da size çıkmış, daha sonraki gebeliklerde tekrarlamaz demişti. bir çok doktordan görüş ve fikir aldım. tekrarlaması çok düşük bir ihtimal dediler. hatta sonraki gebelikten once 3 ay folbiol kullanıp tekrar bebek düşünün dedi doktorum. şuan hamileyim ama çok korkuyorum ve gece gündüz dua ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın atlatılması zor bir süreç.

Bazi eksiklliklerden olabilecegini ve hamilelik dusunuyorsaniz doktorunuzla beraber ilerleyin demistiler ama ben folik asit aldim ne zaman kulanacagimi bilmiyorum hamile kalmaya karar verdikten sonra mi yoksa simdi mi bilmiyorum
simdi doktorlarida anlamiyorum bana hamilelik oncesinde kullanmadim icin olabilecegini soyledi fakat folik asit vermedi ama ben suan kullaniyorum cunku hamilelik oncesinde en az 3 ay kullanmamiz gerekiyor baska bi doktora gttmde balik yagi ve d vitamini de alabilcegimi soyledi takviye olarak ama cok kilo aldiriyo bir ay onlarida kullndm suan sadece folikasit kullaniyorum markasi da folidays fiyati 49.50 tm uc ay oldu kullniyorum

bende geçen yıl aralık ayında anensefali teşhisiyle kürtaj oldum. bebeğin düştüğü an hala gözümün önünden gitmiyor. :KK43: doktor bana bu piyango gibi bir şey o da size çıkmış, daha sonraki gebeliklerde tekrarlamaz demişti. bir çok doktordan görüş ve fikir aldım. tekrarlaması çok düşük bir ihtimal dediler. hatta sonraki gebelikten once 3 ay folbiol kullanıp tekrar bebek düşünün dedi doktorum. şuan hamileyim ama çok korkuyorum ve gece gündüz dua ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın atlatılması zor bir süreç.
Allah kucaginiza almayi nasip etsin bende folibol kullanicaktim akrabam folidays onerdi onu kullaniyorum toch testleini yaptirdim hamilelik oncesi temiz cikti sizde yaptirin hamileykende yapiliyo banada ayni seyo soyledi binde bir gorulen birsey tekrarlamaz dedi kiz bebeklwrde cogunlukla oluyormus allahin izniyle saglikli sigatli kucagina al insallah darisi bizlerinde basina

Allah kucaginiza almayi nasip etsin bende folibol kullanicaktim akrabam folidays onerdi onu kullaniyorum toch testleini yaptirdim hamilelik oncesi temiz cikti sizde yaptirin hamileykende yapiliyo banada ayni seyo soyledi binde bir gorulen birsey tekrarlamaz dedi kiz bebeklwrde cogunlukla oluyormus allahin izniyle saglikli sigatli kucagina al insallah darisi bizlerinde basina
Amin

Back
X