Anestezi/dram

Gxoxzek

içindeki öküze ohaa de
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
3.474
7
116
44
- Yurtdışı

Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında "anestezik fakındalık" adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.

Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.
:
İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

süper bir film herkese tavsiye ederim
özelikle sonu çok etkileyicityerimseniben

bu filmi çok merak ediyorum.ama korku filmleri izleyemiyorum.acaba çok mu gerilimli ,korkulacak bir film mi?

yo öyle korkunç bişey yok. yani doğa üstü olay veya cinayet yok. sadece kısa süren ameliyat sahnesi var,onda da önemli bir şey yok. filmde konu beklenilenden daha farklı gelişiyor, tavsiye ederim farklı bir içeriği var.

film çok güzel ama bence sonu daha farklı olabilirdi, sanki film yarıda kaldı gibi geliyor insana... :)

Çok güzel filmdi , soluksuz izledim sonuna kadar :içelim:

Bundan sonra nasıl güvenirim anesteziye bilmiyorum benneyaptımki Allah mecbur bırakmasın

Herkese tavsiye ederim ama yakın zamanda ameliyat olucaklar izlemesin :tomato:

süper bir film izledikten sonra insanlara şüpheli yaklaştım bi süre :) bence herkes izlemeli

:smiley-cool:çok güzel bi film sonu hiç beklediğiniz gibi bitmio şaşırtıo sizi...izlemelisiniz....

Gerçekten iyi bir senaryo, senaryonun hakkını veren oyuncular ve beklenmedik bir final...bir filmden daha ne beklenebilirki....tavsiye edilir...

Film önce ah aman çocuk acı çekiyor dedirtirken bir komploya kurban gittiğini öğrendiğiniz anda acımanın yerini öfke alıyor.

Kurgu harika, annenin ölmesini tahmin etmiştim ama keşke filmin sonunda konuşsaydı çok merak ediyorum onlara ne derdi. Adam herşeyi duydu sonuçta.

Ama her hali ile muhteşem bir filmdicokacimcoook

Güzel ve etkileyici bir filmdi...
Bazı insanların ne kadar çıkarcı ve acımasız olduklarını para için yapamıcağı şeylerin olmadığını gösteriyor...

bencede çok güzel bir film sonu daha da güzel beklemediğin şeylerle karşılaşıyosun izlerken bu daha da harika bilerek izlemek çok sıkıcı aksiyon yüksek yani ben çok beğendim şahsen

bu filmi sinemada izlemiştim ve bazı sahnelerde sinirden bazılarında gerçekten üzüntüden ağlamıştımm.. bence yönetmenin ilk filmi olmasına rağmen tam puanı hak ediyor ve bi tavsiye filmi orjinal şekilde izleyin türkçe dublajlıdan daha güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…