Huysuz Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2008 3.194 0 116 Diğer 13 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gxoxzek #21 sonuunda aaaaaaaaaaa hadi be dedirten bi film etkiletıcı tavsıye edılır
D'arbanwille geliyorlar bazen Kayıtlı Üye 11 Haziran 2007 3.006 29 318 44 16 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gxoxzek #22 Çok güzel bir film arkadaşlar , izlerken içiniz ürperiyor..bazı sahnelerde gözümü kapamıştım ( ameliyat sırasında ) .. ve kız arkadaşının hainliği.. kaçırmayın kesinlikle..
Çok güzel bir film arkadaşlar , izlerken içiniz ürperiyor..bazı sahnelerde gözümü kapamıştım ( ameliyat sırasında ) .. ve kız arkadaşının hainliği.. kaçırmayın kesinlikle..
AquaBarbie change your my life!!! Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 4.458 4 116 37 Ankara 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Gxoxzek #23 çok güzel bir filmdi çok beğendim. sonlarına doğru izleyiciyi bayağı bir şaşırtıyorlar. ben zaten jessica alba nın hayranıyım bayılıyorum o kadına. çok güzel ve masum. tüm filmlerini beğenerek izliyorum!!!...-tatlicadiarzu-Şeniz
çok güzel bir filmdi çok beğendim. sonlarına doğru izleyiciyi bayağı bir şaşırtıyorlar. ben zaten jessica alba nın hayranıyım bayılıyorum o kadına. çok güzel ve masum. tüm filmlerini beğenerek izliyorum!!!...-tatlicadiarzu-Şeniz