Anestezi ile transfer yaptıran varmı

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
364
86
318
39
Anestezi altında transfer yaptıran warmi başarılı sonuç oldumu. Kimi yerde etkiliyor diyorlar. Ben çok korkuyorum anestezi ile istiyorum

Ben de anestezi yaptırmak istiyorum ama sonucu nasıl etkiliyormuş olma ihtimalini mi düşürüyor acaba ?

Aslında acısız ve ağrısız bir şey transfer. Doktor muayene ederken güçlük çekiyor musunuz peki?

Ben spekulumdan korkuyorum ultrason aletinde bir sıkıntı yok

Hsg için bir doktora gitmiştim spekulumu kastığım için takamadı bağırdı çağırdı zaten ilk spekulum deneyimimdi rahim filminide çekemedi sen git anestezili yaptır dedi bundan sonrada aşamıyorum bu korkuyu

Ben hiç anlamadım aslında ama bazıları daha hassas oluyor tabi, eğer böyle bir deneyimin varsa doktorunla görüşüp anestezili yaptır kendini strese sokacağına, doğru. Sıkışık giriyoruz normalde transfere daha iyi gözüksün diye, anestezide de bir şey içme dedikleri için transferde nasıl ilerliyor bilemiyorum.. inşallah hakkında hayırlısı olur

Doktor anestezili de yaparız sorun değil dedi sanırım sonda ile idrar torbasını dolduruyorlar yine de bi soracağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…