Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg için bir doktora gitmiştim spekulumu kastığım için takamadı bağırdı çağırdı zaten ilk spekulum deneyimimdi rahim filminide çekemedi sen git anestezili yaptır dedi bundan sonrada aşamıyorum bu korkuyu
Hsg için bir doktora gitmiştim spekulumu kastığım için takamadı bağırdı çağırdı zaten ilk spekulum deneyimimdi rahim filminide çekemedi sen git anestezili yaptır dedi bundan sonrada aşamıyorum bu korkuyu
Ben hiç anlamadım aslında ama bazıları daha hassas oluyor tabi, eğer böyle bir deneyimin varsa doktorunla görüşüp anestezili yaptır kendini strese sokacağına, doğru. Sıkışık giriyoruz normalde transfere daha iyi gözüksün diye, anestezide de bir şey içme dedikleri için transferde nasıl ilerliyor bilemiyorum.. inşallah hakkında hayırlısı olur