Ben bir seferinde almıştım birşey olmaz tutunmayı etkilemez diyorlar ama ben sonrasında almadım yani sabretmek daha doğru geliyor banaMerhaba arkadaşlar Ağustos ayı için Kayseri Gökalp öner hocaya tüp bebek için gideceğim...malum kasiliyorum muayene de bile transfer anında anestezi almak doğrumu öyle oln varmı
Benim transfer günümde biz transfer yapamadık kendimi aşırı sıktığmdan. Aslında sıkmadım ama insanın tuvaleti varken istemsizce kasıyo sanırım vücut kendini. Doktor işlemi yapamadı ertesi gün narkozla oldum transferi iyi ki de öyle olmuşum transferi doktorum öyle dedi. O yüzden rahat olamayacaksan narkozla tercih edebilirsin doktorda işini rahatça yapar. Hiç bir sakıncası yok.Merhaba arkadaşlar Ağustos ayı için Kayseri Gökalp öner hocaya tüp bebek için gideceğim...malum kasiliyorum muayene de bile transfer anında anestezi almak doğrumu öyle oln varmı
Ben bir seferinde almıştım birşey olmaz tutunmayı etkilemez diyorlar ama ben sonrasında almadım yani sabretmek daha doğru geliyor bana
Muaynede ve asilamada rahat değildim evet aneztesi almadan oldum ama zordu benim acidan işini yapanda tabi kötü oluyor .napsam bilemedim tup bebek için aneztesi etkilermi napar onca emeğeBen bir seferinde almıştım birşey olmaz tutunmayı etkilemez diyorlar ama ben sonrasında almadım yani sabretmek daha doğru geliyor bana
Bende tuhaf oluyorum aşılama da kasildim zor bela .tüp bebek tam bir ümit o anı kasılma vesayre bozarsam çok kotu hissederim kendimi...sakınca yoksa öle mi olsam ..sizde peki nasıl durumlar tuttumuBenim transfer günümde biz transfer yapamadık kendimi aşırı sıktığmdan. Aslında sıkmadım ama insanın tuvaleti varken istemsizce kasıyo sanırım vücut kendini. Doktor işlemi yapamadı ertesi gün narkozla oldum transferi iyi ki de öyle olmuşum transferi doktorum öyle dedi. O yüzden rahat olamayacaksan narkozla tercih edebilirsin doktorda işini rahatça yapar. Hiç bir sakıncası yok.
Geçen hafta kese gördük . Bakalım kalp atışı duyup 12. Haftayı tamamlamak gerekiyor emin olmak için. 12. Haftaya kadar risk durumu oluyomuşBende tuhaf oluyorum aşılama da kasildim zor bela .tüp bebek tam bir ümit o anı kasılma vesayre bozarsam çok kotu hissederim kendimi...sakınca yoksa öle mi olsam ..sizde peki nasıl durumlar tuttumu
Aşılama gibi düşünün kısa bir uygulamaMuaynede ve asilamada rahat değildim evet aneztesi almadan oldum ama zordu benim acidan işini yapanda tabi kötü oluyor .napsam bilemedim tup bebek için aneztesi etkilermi napar onca emeğe
Dimi aynı tarz ah işte o masaya yatmak vesayreAşılama gibi düşünün kısa bir uygulama
Ben bir kez anestezili olsun rahat olsun dedim,sıkışık gelin diyorlar ya transfere,ben ona dayanamadıgım için anestezi istemiştim,tutunmaya etki etmez dedi ama yine de sonraki transferlerimde anestezi almadımDimi aynı tarz ah işte o masaya yatmak vesayrebı cesaret gelsin o an sıkıntısız geçsin ...siz oldunuz mu peki
Sıkışık olup anestezili nasıl oldunben anestezili transfer oldum ama doktor öyle uygun gördüğü için oldu, normal dese normal yapılacaktı
idrar kesesini doktor anestezi aldıktan sonra doldurup boşaltıyorSıkışık olup anestezili nasıl oldun
Merhaba bende transferden biraz korkuyorum da. Muayenelerim bile hala strese sokabiliyor çünkü. Aşılama yaptırdım bir kez aynı mı onu merak ediyorum. Galiba siz ikisini de biliyorsunuz sormak istedim.Ben bir kez anestezili olsun rahat olsun dedim,sıkışık gelin diyorlar ya transfere,ben ona dayanamadıgım için anestezi istemiştim,tutunmaya etki etmez dedi ama yine de sonraki transferlerimde anestezi almadım
Evet ikisi de aynı,bi alet yardımıyla açıp embriyoyu transfer ediyorlar çok kolay bir işlem,aşılamada spermi tüp bebekte embriyoyu transfer ediyorlarMerhaba bende transferden biraz korkuyorum da. Muayenelerim bile hala strese sokabiliyor çünkü. Aşılama yaptırdım bir kez aynı mı onu merak ediyorum. Galiba siz ikisini de biliyorsunuz sormak istedim.
Aşılamada da zorlanmıştım ama yaptırabildim. Bunda farklı Bi alet fln kullanilmiyorsa anestezi almak istemiyorum da.Evet ikisi de aynı,bi alet yardımıyla açıp embriyoyu transfer ediyorlar çok kolay bir işlem,aşılamada spermi tüp bebekte embriyoyu transfer ediyorlar
Merhaba bu yoruma katılıyorum anestezi aldığınıza değmeyecek inanın… muayene olurken bile zorlanan insandım ben ki yani o anlık bir acı oluyor kendinizi sıkmamaya çalışınEvet ikisi de aynı,bi alet yardımıyla açıp embriyoyu transfer ediyorlar çok kolay bir işlem,aşılamada spermi tüp bebekte embriyoyu transfer ediyorlar
Hissediliyor mu acıyor mu?Ben bir seferinde almıştım birşey olmaz tutunmayı etkilemez diyorlar ama ben sonrasında almadım yani sabretmek daha doğru geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?