- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kez yumurta toplama yaptırdım canım bende çok korkagim aslında ama hiç bişey olmuyor(ölürüm diye bile korkuyodum ilkinde düşün ).Ve ayrıca normal ameliyatlarda verilen genel anestezi değil katiyen.Sedasyon deniliyor yumurta toplamadaki anesteziye bi araştır istersen genel anestezi değil kesinlikle hatta uyutuldugumuz ilaç 5liralik bi ilacmiş : ) o yüzden güle oynaya gir çıkHerkese selam. Gecenin bu vakti anestezi alacagim geldi aklima. 1 ay sionra tup bebek tedavisine baslayacagim ve opuda anestezi verecekler Bana. Nicin korktugumu bende bilmiyorum. Bana bir akil verin uyku tutmaz oldu
Herkese selam. Gecenin bu vakti anestezi alacagim geldi aklima. 1 ay sionra tup bebek tedavisine baslayacagim ve opuda anestezi verecekler Bana. Nicin korktugumu bende bilmiyorum. Bana bir akil verin uyku tutmaz oldu
Merhaba bende salı yumurta toplama olacağım anesteziden çok korkuyorum carpintilarim oluyor. Bisey olur diye korkuyorum sizin saglik probleminiz neydi ozel değilseBenim saglik problemlerin vardı bende cok korkuyordum ama Allah'a şükür sıkıntısız bitti. Hiçbirsey anlamıyorsun
Ben bu korku için hemşireleri bunaltmıştım :)Herkese selam. Gecenin bu vakti anestezi alacagim geldi aklima. 1 ay sionra tup bebek tedavisine baslayacagim ve opuda anestezi verecekler Bana. Nicin korktugumu bende bilmiyorum. Bana bir akil verin uyku tutmaz oldu
anesteziyi aldınız mı uyursunuz :)Bana bir akil verin uyku tutmaz oldu