• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Yoo ben ilk gün bile yatmadım devamlı eğilip buzluktan bişi almadım ama salata yaptım misal :) doktorunuzu dinleyin tabi ama benim doktorum yatma devamlı dedi kan dolaşımı için ben yorulunca yattım öyle diyim 3. Günde normal hayatıma uzanma ve ağar kaldırma hariç döndüm. Evet yemekte yapıyorum şuan herşeyi yapıyorum :) 27 sinde transfer oldum

Yoo ben ilk gün bile yatmadım devamlı eğilip buzluktan bişi almadım ama salata yaptım misal :) doktorunuzu dinleyin tabi ama benim doktorum yatma devamlı dedi kan dolaşımı için ben yorulunca yattım öyle diyim 3. Günde normal hayatıma uzanma ve ağar kaldırma hariç döndüm. Evet yemekte yapıyorum şuan herşeyi yapıyorum :) 27 sinde transfer oldum
Ayy kucağınızada alın inşallah 🫀

Amin inşallah yaa bizde hayırlısıyla güzel pozitif sonuç görürüz tarimiz yakın gözüküyor sizinle. Yarın benim de toplama işlemi olacak herşey yolunda giderse inşallah taze transfer 6 Kasım olur diye tahmin ediyorum 🙏
Bir gün var aramızda inşallah güzel sonuçlarımızıda paylaşmak nasip olur

Ay istediğim cevap🥰 yarın transfer olacak çok heyecanlıyım

Back
X