Bende korkuyordun bi daha uyanamam diye . Dün yumurta toplandı resmen ağladım içeri girerken istemiyorum dedim. Doktor sakin ol nefes al hiç bişey kalmayacak dedi nefes aldım iki kere sonrası uyanma vaktiiii diyen hemşirenin sesi oldu
Bende kürtajda ve histeroskopide anestezi almıştım. Birşey hissetmiyorsunuz ki zaten. Korkulacak bişey yok. MEsela rahim filmi çekinirken anestezi almadığıma çok pişman olmuştum.
2 kez yumurta toplama yaptırdım canım bende çok korkagim aslında ama hiç bişey olmuyor(ölürüm diye bile korkuyodum ilkinde düşün ).Ve ayrıca normal ameliyatlarda verilen genel anestezi değil katiyen.Sedasyon deniliyor yumurta toplamadaki anesteziye bi araştır istersen genel anestezi değil kesinlikle hatta uyutuldugumuz ilaç 5liralik bi ilacmiş : ) o yüzden güle oynaya gir çık Alevv8142
Bende 2 hafta önce buraya aynı konudan sorular sormuştum ta ki yumurta toplama vakti gelene denk hatta son dk vazgeçiyordum ikna edildim
Ama sonra korkacak hiçbirşey olmadığını yaşayarak tecrübe ettim rahat olun hiçbirşey olmuyor 15 dk sonra odada oluyorsunuz
Merhaba bende salı yumurta toplama olacağım anesteziden çok korkuyorum carpintilarim oluyor. Bisey olur diye korkuyorum sizin saglik probleminiz neydi ozel değilse
Ben bu korku için hemşireleri bunaltmıştım :)
Ya uyanamazsam, ya narkoz etkisiyle saçmalarsam, ya ne dediğimi bilemezsem gibi gibi birsürü şey
Ama inanın o kadar hafif bir sedasyon veriliyor ki
Derin bir uyku gibi düşünün
Ameliyathanede uyandım ben ikisinde de
İki kere aldım anestezi ben. Birinde opu, diğerinde histeroskopi
İnan korkacak hiç birşey yok
Anestezi ne ki kullandığımız iğnelerin, hormonların yanında
Konu 2018 e ait ama görünce yazmak istedim. Bende anestezi bağımlısı oldum 3 kürtaj, 3 hsg, 1 histeroskopi, 2 kere opu oldum hepsinde genel anestezi aldım. Ve çok hoşuma gidiyor 10 dan geriye sayarken tatlı bir uyku bastırıyor tahmini 7,6,5 derken gidiyorsun gerisi yok. Şaka bir yana herşeyin fazlası zarar tabi ama korkulacak birşey de yok rahat olmak lazım stres olumsuz etkiler.