Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ağlayanlardanım. normalde hiç ağlamam ama anesteziden sonra mutlaka hıçkıra hiçkıra ağlıyorum. bide ayaklarım bir türlü yatağa siğmadı. boyum 1,68 ama buna rağmen yatak bana çok kısaymış gibi geldi.
zaten narkozun etkisi bir kaçgün sürüyor. sersemliği hemen atamıyorsun üzerinden. ameliyatımdan 2 gün sonra, akşam eşimle evde dizi izliyoruz.
tvde adamın biri kadına sordu "açmısın bişey yermisin" diye.
bende gayet ciddi bişekilde elimi kaldırıp "yok yok saol gercekten tokum, yemicem" dedim. :))))
eşim hala dalga geciyor.
Ben de sayıklamaktan korkuyorum. İlk ameliyatımda ne yapmışsam narkozcu abime gelip kafası çok dolu demiş. O ara eşimle problem yaşıyordum. Kimbilir neler anlattım . Çok utanıyorum.:kedi:
bende ağlamştım çok pişmanım diye ellerimi tuttular hemen iğneden sonra rahatladım
biliyomusun o pısmanlık hıssı bende de oldu ya keske olmasaydım deyıp durdum kendı kendıme uyandıgımda bı adam yarım saat uyumıcaksın tamm mı dedı gozum kapanıodu tammı dıe tekrarladı tamam dedım bı geldım kendımı goremedgım ıcın annem benı gorunce aglamaya basladı arkdasım da aynı sekılde kendıne naptın dedıler ne gerek vardı dedıler ben orda uzuldum ben naptım dıye :) yarım saat tıtredıgımı we o tıtremeden dolayı ölcegımı sandığımı hatırlıorum bıde babamın benı ole gorup hala benı 10 yas yaslandırdın deyışini:) ayy sımdı bakıyorumda ne gunler atlattık:) kolay gıbı gelıo ama zordu o anlar :) konunun sahıbı arkadasım bısey olmaz onu dert etme senı uyandırmadan ıcerı getırmıyolar anca doktr yada asıstanlara rezıl olursun bıse dersen :))