Anestezi sonrası deneyimleriniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genel anesteziden korkuyorum..ölenler olduğuu için..yatıpta kalkmamak var:S

panik atagım zaten

Benide ameliyathanede uyandırdılar ama odaya geçene kadar tekrar uyumuşum ilk uyandırıldığımda bişiler saçmaladım mı hiç bilmiyorum :26: yatağıma aldıklarında uyandım tekrardan ama bişi sölemedim odadayken :66: bende saçmalarım diye korkmuştum ama olmadı :)
Geçen sene arkadaşım ameliyat olmuştu o ameliyattan sonra odaya getirilip yatağına alınırken ellerini falan tuttukları için ona tecavüz etmeye çalıştıklarını sanıp tekmeler atmış :60: nası bi bilinçaltı varsa artık :60: :60:

ben aglamadım sadece nye uyandırdınz ne guzel uyuyodm dedigmi htrlıyorum snra kendime bi geldm agrılr basladı braz sktım dşimi serum etkisni göstrnce rhtldm cok saskındm ama ilk defa amelyt oldumdan heralde:)

bende ağlayanlardanım. normalde hiç ağlamam ama anesteziden sonra mutlaka hıçkıra hiçkıra ağlıyorum. bide ayaklarım bir türlü yatağa siğmadı. boyum 1,68 ama buna rağmen yatak bana çok kısaymış gibi geldi.
zaten narkozun etkisi bir kaçgün sürüyor. sersemliği hemen atamıyorsun üzerinden. ameliyatımdan 2 gün sonra, akşam eşimle evde dizi izliyoruz.
tvde adamın biri kadına sordu "açmısın bişey yermisin" diye.
bende gayet ciddi bişekilde elimi kaldırıp "yok yok saol gercekten tokum, yemicem" dedim. :))))
eşim hala dalga geciyor.

bende ağlayanlardanım. normalde hiç ağlamam ama anesteziden sonra mutlaka hıçkıra hiçkıra ağlıyorum. bide ayaklarım bir türlü yatağa siğmadı. boyum 1,68 ama buna rağmen yatak bana çok kısaymış gibi geldi.
zaten narkozun etkisi bir kaçgün sürüyor. sersemliği hemen atamıyorsun üzerinden. ameliyatımdan 2 gün sonra, akşam eşimle evde dizi izliyoruz.
tvde adamın biri kadına sordu "açmısın bişey yermisin" diye.
bende gayet ciddi bişekilde elimi kaldırıp "yok yok saol gercekten tokum, yemicem" dedim. :))))
eşim hala dalga geciyor.

hyhahahha cok komik ya :)

Narkozdan uyanış unutamıcağım anlardandır...Anestezi uzmanı uyanırken sorular sorucam demişti tabi ben onları hatırlamıyorum.Ameliyat odasında uyanır uyanmaz hıçkıra hıçkıra ağlamıştım elim hemen burnuma gitmişti,ordan biri çekmişti elimi.Odaya nasl geldim hatırlamıyorum ama geldiğimde uyandım we çok üşüyodum ölücem sandım..Sonra doktoruma sordum saçmalamadım mı dedim gülümsedi we hayır dedi :) Çok şükür çok iyi geçti ameliyatım hastanem we doktorlarım çok iyiydi..Hamd olsun ki...

3 kez narkoz yedim ve kimse bana şunları dedin demedi demekki birşey dememişim:)sende rahat ol.kafana takarsan demeyeceğin varsa bile dersin.enfazla saçmalamışım ben tanımıyorumki öyle birini dersin:))

Ben de sayıklamaktan korkuyorum. İlk ameliyatımda ne yapmışsam narkozcu abime gelip kafası çok dolu demiş. O ara eşimle problem yaşıyordum. Kimbilir neler anlattım . Çok utanıyorum.:kedi:

:1: bunları bılmıyordum ben 3 amelıyat gecırdım sadece odada ayıldım acaba bıseler dedım mı kı :1:

valla sezaryan oldum cokd ah abeter ayıldım, bruun ameliyatımda hemen ayıldım, ayılırken agladıgımı ahtırlıyorum:)))cok az ama:)) sonra hemen kendımdeydım, hemen cıkp yemek yeme hayali kurudm ve oyle d eoldu:) bulantı vs olmadı

hahahaha beni uyandırmak için uyan uyan uyan dediiler ama ben gözümü açamıyordum "uyanamıyorum ben yaa" demiştim. :D

ben 2 yıl önce bir ameliyat için narkozdan uyandıktan sonra vücudumu hem çok ağırlaşmış hemde kontrol edemeyeceğim şekilde titrerken uyandım ancak bir ısıtıcıyla kendime geldim

ben saçmalamaktan çok korkuyorum :)) annem 4-5 sene önce ameliyattan çıktıktan sonra babama içinde ne varsa sölemişti ayılmaya çalışırken :))bi çok arkadaş bişi denmio dio ama annemi gördüğüm için bende saçmalamaktan korkuorum:18:

Anestezi problemlerı kısıden kısıye degısıyor.Kımısı sacmalıyor kımısınde herhangı bı degısıklık olmuyor

bende ağlamştım çok pişmanım diye ellerimi tuttular hemen iğneden sonra rahatladım

biliyomusun o pısmanlık hıssı bende de oldu ya keske olmasaydım deyıp durdum kendı kendıme uyandıgımda bı adam yarım saat uyumıcaksın tamm mı dedı gozum kapanıodu tammı dıe tekrarladı tamam dedım bı geldım kendımı goremedgım ıcın annem benı gorunce aglamaya basladı arkdasım da aynı sekılde kendıne naptın dedıler ne gerek vardı dedıler ben orda uzuldum ben naptım dıye :) yarım saat tıtredıgımı we o tıtremeden dolayı ölcegımı sandığımı hatırlıorum bıde babamın benı ole gorup hala benı 10 yas yaslandırdın deyışini:) ayy sımdı bakıyorumda ne gunler atlattık:) kolay gıbı gelıo ama zordu o anlar :) konunun sahıbı arkadasım bısey olmaz onu dert etme senı uyandırmadan ıcerı getırmıyolar anca doktr yada asıstanlara rezıl olursun bıse dersen :))

biliyomusun o pısmanlık hıssı bende de oldu ya keske olmasaydım deyıp durdum kendı kendıme uyandıgımda bı adam yarım saat uyumıcaksın tamm mı dedı gozum kapanıodu tammı dıe tekrarladı tamam dedım bı geldım kendımı goremedgım ıcın annem benı gorunce aglamaya basladı arkdasım da aynı sekılde kendıne naptın dedıler ne gerek vardı dedıler ben orda uzuldum ben naptım dıye :) yarım saat tıtredıgımı we o tıtremeden dolayı ölcegımı sandığımı hatırlıorum bıde babamın benı ole gorup hala benı 10 yas yaslandırdın deyışini:) ayy sımdı bakıyorumda ne gunler atlattık:) kolay gıbı gelıo ama zordu o anlar :) konunun sahıbı arkadasım bısey olmaz onu dert etme senı uyandırmadan ıcerı getırmıyolar anca doktr yada asıstanlara rezıl olursun bıse dersen :))

ben de çıktığımda aynen annem ağlıyordu gerçekten zor anlar..pişmaın çok diye ağladım hemşire geldi elini çek ordan dedi kızdı yani burnumdan sargıları çıkarıp açacaktım nerdeyse o derece..ne yaptığımı bilmiyorum..ama iğneden sonra rahatladım ama hiç uyku girmedi gözüme..sabah kadar baktım yataktaa.:14:

Back
X