Gebeliğe Hazırlık Anestezi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
lütfen anesteziden korkmamamı sağlayacak bir şeyler söyleyin.Rahim filmi çektirmem gerekiyor ama anesteziden çok korkuyorum.Uyanamam diye ve başka aksilikler olursa diye

lütfen anesteziden korkmamamı sağlayacak bir şeyler söyleyin.Rahim filmi çektirmem gerekiyor ama anesteziden çok korkuyorum.Uyanamam diye ve başka aksilikler olursa diye
Yok hiç korkmayın bende anestezili oldum korktum yalan yok ilk defa olacaktı çünkü ama inan ki bu dediğimi unutma seni uyandirdiklari zaman içinden keşke uyanmasaydim çok tatlı bir uykuydu diyeceksin korkma vallahi hiç birşey Yok 10 dk lik bir işlem sadece

rahim filminde verilecek anesteziyi ameliyat ile karıştırmayın, hafif bir ilaç veriyorlar damardan, sadece uyumanızı sağlıyor solumunuz durmuyor panik yapacak bir şey yok merak etmeyin hatta bu işleme sedasyon deniyor gözünüzde büyüttüğünüz kadar bir durum yok uyku ilacı içmiş gibi düşünün.

Rahim filmi çektirmedim onda nasıl oluyor bilmiyorum ama iki kere genel anestezili ameliyat oldum bi kere de kürtaj oldum anestezi aldım ama o hafifti. Korkacak hiç bişey yok. Tatlı bi uykuya dalıyorsun uyanınca herşey bitmiş oluyor. İlki nasıl bişey olduğunu öğrenince diğerlerinde hadi uyutun hemen uykum var uyuycam demiştim

Anestezi olmadan yapılıyor bu işlem çokta acılı oluyor bunu düşünün siz uyurken herşey olup biticek anlamayacaksınız.iki kere anesteziyle doğum yaptım sizinki çok hafif dozda verilecek..

Teşekkür ederim

Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…