canım naptın test yaptın mıDünden beri sanki adet olacakmışım gibi oluyor kasıklarımda. Olmaması için dua ediyorum. Bugün tam 10.günüm 3 gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum. Belki tutmadı ama umudumu kaybetmek istemiyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Adet görmeyene kadar şansımız var çünkü :)
Bugün 13.günüm. 10.günü test yaptım evde tek çizgi negatif çıktı. Adet belirtilerim var. Geldi gelecek diye bekliyorum bakalım nasip. Sen ne durumdasın peki?canım naptın test yaptın mı
bende sabah yaptım negatif canım adet olucamBugün 13.günüm. 10.günü test yaptım evde tek çizgi negatif çıktı. Adet belirtilerim var. Geldi gelecek diye bekliyorum bakalım nasip. Sen ne durumdasın peki?
Merhaba bugun ben de akşam uzerı anestezılı aşılama olacağım ıdrara sıkışık ol dedı kac saat önceden lavaboya gıtmelıyım sızınkı nasıldı ya cok sıkışır dayanamazsam tereddütüm oluştu su da ıcmemeliymişimCanım merhaba bende 4 de olacağım doktora bi kaç kez sordum hayır etkelilemez tabikide dedi hiç bir sorun olmayacagını söyledi ilk aşılamam olucak cok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum saati 5 dk uyutucaz dedi rahim filminide 2 ay önce çekildim tüpler açık onuda sedasyonla çektirdim uyudum yani bakalım beni neler bekliyor inşallah etkilemez anestezi
bana demedi canım öyle birşey nasıl olucakki ben valla girmeden önce yaptım anesteziliyken tutabilir miyiz ki hiç bilmiyorummMerhaba bugun ben de akşam uzerı anestezılı aşılama olacağım ıdrara sıkışık ol dedı kac saat önceden lavaboya gıtmelıyım sızınkı nasıldı ya cok sıkışır dayanamazsam tereddütüm oluştu su da ıcmemeliymişim
Bana öyle dedı beş saat once yeme içmeyı bırak dedı ıns kolaycık olurbana demedi canım öyle birşey nasıl olucakki ben valla girmeden önce yaptım anesteziliyken tutabilir miyiz ki hiç bilmiyorumm
banada öyle dedi 6 saat önce kestim yemeyi içmeyi hiç sıkıntı olmuyor 5 dk da uyanıyosun sen neden anestezili oluyorsun canımBana öyle dedı beş saat once yeme içmeyı bırak dedı ıns kolaycık olur
Vajinusmusumbanada öyle dedi 6 saat önce kestim yemeyi içmeyi hiç sıkıntı olmuyor 5 dk da uyanıyosun sen neden anestezili oluyorsun canım
hiç merak etme çok kolay hiç birşey hissetmiyeceksinVajinusmusumüç yıl once de aşılama oldum ama anestezısız dr a müsaade etmedım zor oldu daha doğrusu spermlerın icerı gırdıgınden bıle emın degılim bu kez anestezi ıstedım
İnşaallahhiç merak etme çok kolay hiç birşey hissetmiyeceksin
Canım adet oldun muBugün 13.günüm. 10.günü test yaptım evde tek çizgi negatif çıktı. Adet belirtilerim var. Geldi gelecek diye bekliyorum bakalım nasip. Sen ne durumdasın peki?
Naptın canım nasık geçtiİnşaallah
Uyudum uyandım bıtmıstı evegeldım uzanıyorum ama acayıp bı sıskınlık var anesteziden mı bılemedımNaptın canım nasık geçti
Aşılamadan olıyor canımUyudum uyandım bıtmıstı evegeldım uzanıyorum ama acayıp bı sıskınlık var anesteziden mı bılemedım
Yatsam rahat degılım otursam değilim dr da bugun dınlen yarın normal devam et dedıAşılamadan olıyor canım
Evet maalesef 2.aşılamamda tutmadı. 4 gün önce oldum bitti. Vardır bir hayır herşey de. Doktorum bana dedi eğer bu aşılamanda tutmazsa 1 sene kadar aşılama yapma vucüdun dinlensin. Bende kendime 4-5 ay kadar süre verdim kendiliğinden olmasını bekleyeceğim. Daha sknra tekrar hastaneye giderim diye düşünüyorum. Bu arada kaç yıllık evlisin sen canım? Ben 2,5 sene oldu.Canım adet oldun mu
benim aralıgın 27 sinde 2 yıl olucak ilk 5 ay korunduk benimde ilki hüsranla sonuçlandı 2 gün gecikti ama dün adet oldum hemde değişik yani dün kasıklarımdan popoma dogru bir agrılar girdi kıvrandım ağladım sonra büyük bi parça düştü pıhtı gibi sonra rahatladım ben 1 ay ara verdim doktor öyle dedi 12.ayda tekrar deneyeceğimEvet maalesef 2.aşılamamda tutmadı. 4 gün önce oldum bitti. Vardır bir hayır herşey de. Doktorum bana dedi eğer bu aşılamanda tutmazsa 1 sene kadar aşılama yapma vucüdun dinlensin. Bende kendime 4-5 ay kadar süre verdim kendiliğinden olmasını bekleyeceğim. Daha sknra tekrar hastaneye giderim diye düşünüyorum. Bu arada kaç yıllık evlisin sen canım? Ben 2,5 sene oldu.
Umarım tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz da buradan birbirimize "hamileyim" diye haber veririz.benim aralıgın 27 sinde 2 yıl olucak ilk 5 ay korunduk benimde ilki hüsranla sonuçlandı 2 gün gecikti ama dün adet oldum hemde değişik yani dün kasıklarımdan popoma dogru bir agrılar girdi kıvrandım ağladım sonra büyük bi parça düştü pıhtı gibi sonra rahatladım ben 1 ay ara verdim doktor öyle dedi 12.ayda tekrar deneyeceğim
İnşaallah Allah selametle kolaylıkla hepimize nasıp etsınUmarım tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz da buradan birbirimize "hamileyim" diye haber veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?