Aşılama Anestezili aşılama ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
selam şekerler 2. aşılamamı yaptırcam ama 1.inden cok fena gözüm korktu.anestezili yapılıyormu aşılama ? ya da ne bileyim lokal anestezi falan oluyormu bilginiz var mı?

Evet canım ablamın arkadaşı ve siteden bir arkadaşım Aşılamasını genel anestzi ile yaptırdıı...
Bende kötü geçen 1.aşılama tecrubem sonundaaa çektiğim acıyı bir ben bilirim..
2.kesinliklee düşünmüyorm.Anestezili yaptırsammı diye kararsızım ama yok aşılama istemiyom işte hıh:dilcikar:

ayyy gercekten mi?artık umudumu kaybetmeye baslıyordum artık sevindim....
deneyimleri olanlar yazarsa sevinirim....

bende 2 sefer yaptirdim ama benim canimin hic yandigini soyleyemem bende cok korkuyordum doktora dedim anestezili olsun diye gerek yok dedi korka korka gittim doktor bittti dedi anlamdim bile insallah kolay gecer:)

dün dr.umla görüştüm bu konuyu. hiç anestezili aşılama yapmamış . nasıl yaaa dedim içimden. en korkak hastan ben miyim yani.bu kadınlarda nasıl bir dayanıklılık var böyle acıya karsı ....
ben de cok acık ve net konustum ağrı kesici, kas gevsetici gibi bişeyler kesin istediğimi
karından iğnelere başladık hadi hayırlısı.............

Bu doktor kontrolum vardıı.3 ay önceki aşılamada çektiğim acıyı konuştumm drla..:1shok:Adam böyle kaldıı .acıııdıııı diyorumm canım çok acıdıı diyee.Halla halla yaa dediiii.:1ninca::1ninca:Bir daha kesinlikle yaptırmam dedim .Anestezi ile anca dedim.Oda bana anestezili aşılama olmaz dediii.Şimdii bir ifade koyucaktım ama yokkkkkaydirigubbakcemile3:mymeka:

kızlar bnde dün yaptırıdm aman Allahımmmm çok canım yandı birde diyolarki basit bir uygulama neresi basit anacım kanamamda oldu azıcıkkkkkk........bn çok koktum valllaaaa halada acıyorkaydirigubbakcemile3amannnnn kadın olmak ne zor iş yahuuusenağlama

:1ninca::1shok:Canım geçmiş olsunn inşallah emeklerının karşılıgındaa bebeğinn sana tutunurrr...:Saruboceq::Saruboceq:
Demek seninde acıdııı...Bünyeden bünyeye değişiyor demekkiii..Off o acı neyii öyle yaaa ilk ve son denemeydi benim iççinnnşakkıdı

inşallahhhh canımmm......yaaa dediğin gibi acı ne kii
çokkk feci bişiydi ya adama bağırıyorum hiç aldırış etmiyooooo nasıl acıdı bazılarınınki rahat geçmiş internette nasıl basit bişiymiş gibi lanse ediliyor ama hiç öyle dğl valla

kızlar bende bu yöntemi düşünüyordum ama korktum biraz yazdıklarınızdan... niye bu aşı koldan yapılmıyormu??

kızlar gözüm korktu..bende aşılama yapmayı düşünüyorum...üvretlei hakkında bilginiz varmı??bebişlerimiz için katlanacagız...yinede dr dan rica ederim..benim canım bayagı tatlı

kızlar bende bu yöntemi düşünüyordum ama korktum biraz yazdıklarınızdan... niye bu aşı koldan yapılmıyormu??

hayır canım koldan degil....ben aşılama yaptırmadım ama ...eşinin spermleri vajinadan sana göndriliyor..muayene pozisyonunda galiba....aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır....

mafoldumbenmafoldumbenArtıkk acı çekmek istemiyorumm valla.Canımı yolda bulmadımm..Evet canımn bağırıyrosun ama duran kim işleme devam etmesi gerekiyorrr..Benim seslerimi dışardan eşim duymuşş.Ben allahımm diye bağırdımm rabbimden yardım istedim besmele çektim ama acı devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…