- Konu Sahibi kedilalesi
selam şekerler 2. aşılamamı yaptırcam ama 1.inden cok fena gözüm korktu.anestezili yapılıyormu aşılama ? ya da ne bileyim lokal anestezi falan oluyormu bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bnde dün yaptırıdm aman Allahımmmm çok canım yandı birde diyolarki basit bir uygulama neresi basit anacım kanamamda oldu azıcıkkkkkk........bn çok koktum valllaaaa halada acıyorkaydirigubbakcemile3amannnnn kadın olmak ne zor iş yahuuusenağlama
:1ninca::1shok:Canım geçmiş olsunn inşallah emeklerının karşılıgındaa bebeğinn sana tutunurrr...:Saruboceq::Saruboceq:
Demek seninde acıdııı...Bünyeden bünyeye değişiyor demekkiii..Off o acı neyii öyle yaaa ilk ve son denemeydi benim iççinnnşakkıdı
kızlar bende bu yöntemi düşünüyordum ama korktum biraz yazdıklarınızdan... niye bu aşı koldan yapılmıyormu??
inşallahhhh canımmm......yaaa dediğin gibi acı ne kii
çokkk feci bişiydi ya adama bağırıyorum hiç aldırış etmiyooooo nasıl acıdı bazılarınınki rahat geçmiş internette nasıl basit bişiymiş gibi lanse ediliyor ama hiç öyle dğl valla