Gebeliğe Hazırlık Anestezili hsg cektirenler yardim lütfen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maviiim123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
32
18
8
29
Herkese merhaba. Pazartesi günü anestezi ile hsg cektirecegim. Bu konuda bilgili olanlar bana yazabilir mi? Özel görüntüleme merkezinde uyutularak yaptırmak istedim. Süreç nasıl ilerliyor nerede yapıyorlar bu işlemi? Teşekkürler

Masaya yatıyorsunuz uyutuluyorsunuz. Islem bitince uyandırılıyorsunuz. Giyinip çıkıyorsunuz. Tam anestezi değil. Sedasyon deniyor zaten. Uyutulma.

Masaya yatıyorsunuz uyutuluyorsunuz. Islem bitince uyandırılıyorsunuz. Giyinip çıkıyorsunuz. Tam anestezi değil. Sedasyon deniyor zaten. Uyutulma.
Cevap için teşekkürler aklıma takılan Masaya derken çatala mi normal ameliyat masasında gibi mi peki

Herkese merhaba. Pazartesi günü anestezi ile hsg cektirecegim. Bu konuda bilgili olanlar bana yazabilir mi? Özel görüntüleme merkezinde uyutularak yaptırmak istedim. Süreç nasıl ilerliyor nerede yapıyorlar bu işlemi? Teşekkürler
Uyuyorsun rahmine sıvı enjekte edip film çekiyorlar zaten 5 dksürüyor sonra tekrar kalkıyorsun ağrı sızı olmuyor. Sadece benim tuhaf hemşireler beni uyandırmak için sağolsunlar yanağımı sıkmışlar morartmışlardı tek olumsuz yanı o oldu 😊

Uyuyorsun rahmine sıvı enjekte edip film çekiyorlar zaten 5 dksürüyor sonra tekrar kalkıyorsun ağrı sızı olmuyor. Sadece benim tuhaf hemşireler beni uyandırmak için sağolsunlar yanağımı sıkmışlar morartmışlardı tek olumsuz yanı o oldu 😊
Bir yazıda vajinaya tampon felan takıldığını okudum bu sayfada, sizede yaptılar mı? Yoksa normal okuduğumuz hsg öyküsünün anestezili halini mi yapacaklar. Çok korkuyorum 😔

Bir yazıda vajinaya tampon felan takıldığını okudum bu sayfada, sizede yaptılar mı? Yoksa normal okuduğumuz hsg öyküsünün anestezili halini mi yapacaklar. Çok korkuyorum 😔
Yok tampon felan takılmadı sadece ped tak bi miktar sıvı gelebilir dendi normal bi şekilde ağrı sızı olmadan gerçekleşti korkmayın kesinlikle

Bende anestezili yaptıracam Aralık'ta bu videolarda görüyoruz anestezili olunca sacmaliyiorlar yaa hanii öyle olmaz dimi mervos :KK53::confused:

Ben de anestezili rahim filmi çektirdim sonrasında odaya alındığımda tampon var alınacak denildi çok korktum meğer küçücük bir bezmiş hiç de acımadı çekerken korkmayın.

Ben cektirdim uyudum uyandım olmuş bitmiş yani uyamma süremle birliktr on dakika kaldım içerde. Hemende hamile kaldım

Merhaba geçen sene dış gebelik sonrası çekilmiştiö ben de anestezi alarak. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece uyandıktan sonra 1 2 gün hafif kanama olabilir. Endişelenmeyin🌼

Back
X