Gebeliğe Hazırlık Anestezili hsg çektirmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

makbulecin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
267
109
18
34
Herkese yeniden selamlar ben bugün 5 Ay olmak üzere hamile kalamıyanlardanım arkadaşlar. Yarın hsg çektireceğim anestezili. Bunu çektirdikten sonra hamile kalanları duydum. Var mı böyle bir şey gerçekten. Bu ay da buna umut bağlıycam:( lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Kendimi çok yalnız hissediyorum :(

Ben Eylül gibi çektirmiştim.
Geçen sene de şubatta anestezisiz çektirdim. Tek tüpüm tıkalı hamile kalamadım, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım

Herkese yeniden selamlar ben bugün 5 Ay olmak üzere hamile kalamıyanlardanım arkadaşlar. Yarın hsg çektireceğim anestezili. Bunu çektirdikten sonra hamile kalanları duydum. Var mı böyle bir şey gerçekten. Bu ay da buna umut bağlıycam:KK43: lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
Verilen siviyla ufak yapisikliklar varsa acildigi icin hsgden sonra bikac ay icinde hamile kalanlar var tabi..esnzde ve szde degerler norml mi? 5 ay henuz kisa bi donem ama stres cok buyuk olumsz bir etkn blyorsnz. Ovulasyon takibi vs yaptnz mi? Paniklmk icin coook erkn bnce.

Hamile kalan değilde, yapışıklıkların açıldığını duydum arkadaşlarımdan Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah 🙏🙏

Verilen siviyla ufak yapisikliklar varsa acildigi icin hsgden sonra bikac ay icinde hamile kalanlar var tabi..esnzde ve szde degerler norml mi? 5 ay henuz kisa bi donem ama stres cok buyuk olumsz bir etkn blyorsnz. Ovulasyon takibi vs yaptnz mi? Paniklmk icin coook erkn bnce.
Evet tüm testler normal ikimizinde ovulasyon takibi ile yaptım. Yumurtlamam oluyor çatlıyor her şey sorunsuz. İşte şu an o sıvıya bağladım umudu :)) Allah önce. Sonra o sıvı inşallah :)

İnşallah banada şifa olur inşallah 🥰
İnşallah. Umudunuz, hevesiniz hayaliniz her daim canlı olsun hiç bi zaman hayal kurmaktan çekinmeyin önce siz inanın bazı şeylerin olacağına sonrada Rabbimin izniyle olucak inşallah deyin 😍
İnşallah rabbim biliyor ama işte şu sabırsızlık şu olmayacak korkusunu bi yensem eminim olur. Ama valla elimde değil ya her ay üzülüyorum yine olmadı diye :)

İnşallah rabbim biliyor ama işte şu sabırsızlık şu olmayacak korkusunu bi yensem eminim olur. Ama valla elimde değil ya her ay üzülüyorum yine olmadı diye :)
Aaaaa ama. O an kafanızı hemen başka bişeyle meşgul edin. Ne zaman kafanızdan bu düşünceyi silerseniz o zaman anne baba olucaksınız demişti arkadaşıma doktoru ve gerçekten 3 ay sonra arkadaşım hamile kaldı hiç bir tedavi görmeden darısı başınıza inşallah😉

Aaaaa ama. O an kafanızı hemen başka bişeyle meşgul edin. Ne zaman kafanızdan bu düşünceyi silerseniz o zaman anne baba olucaksınız demişti arkadaşıma doktoru ve gerçekten 3 ay sonra arkadaşım hamile kaldı hiç bir tedavi görmeden darısı başınıza inşallah😉
Ayyy mesajınız tüylerimi ürpertti gerçekten bu cümleyi çıkarmıycam aklımdan 🥰

Ben 15 ocakta anestezili hsg yaptırdım 14 şubatta kimyasal gebelik geçirdim 23 martta hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah

İşlem ne kadar sürüyor ben de anestezili çekinicem bir zorluğu yok değil mi?
Merhaba gözümü kapadığımla açtığım bir oldu diyebilirim. Eşim kapıda bekliyordu doktor girdi diyor 5 dk sonra çıktı diyor sonra sen çıktın diyor 5-10 dk sürmüş 😇 hiçbir zorluğu yok kesinlikle. Benim canım çok tatlıdır anestezili çektirdim bu yüzden. Bir saat dinlendiriyorlar sonra çıkıyorsunuz

Merhaba gözümü kapadığımla açtığım bir oldu diyebilirim. Eşim kapıda bekliyordu doktor girdi diyor 5 dk sonra çıktı diyor sonra sen çıktın diyor 5-10 dk sürmüş 😇 hiçbir zorluğu yok kesinlikle. Benim canım çok tatlıdır anestezili çektirdim bu yüzden. Bir saat dinlendiriyorlar sonra çıkıyorsunuz
Yaaa çok iyi bugün çekinicem bakalım sonuçlar iyi çıkar umarım.

İşlem ne kadar sürüyor ben de anestezili çekinicem bir zorluğu yok değil mi?
Yok canım 10-15 dk anca sürüyor hiç korkma ve inanki bir gün hafif ağrı dışında hiçbir yan etkisi yok 2-3 gün ilişki yasak dedi dr bana geçmiş olsun canım şimdiden Allah şifa versin

Teşekkür ederim canım çıktım sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür biraz fazla kanamam var gibi o da yarın hafifler sanırım

Back
X