- Konu Sahibi kedilalesi
bugün saat 5 gibi hsg cekilecek. anestezili. daha önce de cektirmiştim ama elimde değil geriliyorum. bana dua edin kızlar..hepimizin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün saat 5 gibi hsg cekilecek. anestezili. daha önce de cektirmiştim ama elimde değil geriliyorum. bana dua edin kızlar..hepimizin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...
izmirde hsg çektiricem ancak sgk ile anlaşmalı kurumları bilmiyorum
2 yıldır bebek için bekliyoruz ama olmuyor üstelik maddi durm sebebiyle doktorada gidemiyorum
konakta herşey normal birde hsg çektir demişlerdi 8 ay önce ama yaptıramadık şimdi karar verdik borç harç yaptırıcaz ama İZMİRDE nerede nasıl ve kaç liraya yapıldığını bilmiyoruzbilgisi olan varsa yardım etsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen.
hemde ne eyy gıdı gunler eyyyyy :))))))))))) 350ye cektırdım
canım ben bugün yaptırdım.eğer anestezili olsun istiyorsan mutlaka özelde yaptırman gerek.üniversite hastanelerinde bildiğim kadarıyla anestezili yapmıyorlar.benim gittiğim yerin sadece özl sigortalarla anlaşması var.sgk ile yok.ama toplam 400 e mal oldu bana,anestezi dahil.izmirde ortalama bu fiyat geçerli.