Anestezili rahim filmi nasıl olur

nadalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
10
3
49
Arkadaşlar 39 yaşındayım.Bir tane oğlum var.İkinci çocuğu düşünüyordum olmadı.Çatal korkum olduğu için bir türlü doktora gidemiyordum.Dün arkadaşım saolsun beni götürdü.Adetli olduğum için sadece üstten bakılacak dedi.Beni kandırdı.Dün bir baktım ultrosonla alttan muayen etti doktor.Arkadaşlar bırakı çatalı onda bile canım acıdı.Kendimi kasıyorum elimde değil.Doktor zor girdi kendini çok kasıyorsun dedi.Elimde değil.Bir de rahim içi film demezm?bende şimdiden aldı bir korku.Malesef bulunduğum hastanede aneztezili yokmuş.Şimdi başka bir hastaneye gidip anestezili rahim içi film çektireceğim.Aneztezli rahimiçi filmede ağrı oluyormu ?Girerken yine ağrı olurmu?İnanın elimde değil.Ağrı oluyorsa ben ne yapacağım.Kesin yaptırman lazım dedi doktor.Çünkü yumurta rezevlerin çok değil dedi.Bir yandan bebekte istiyorum ?Ne bileyim? Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar 39 yaşındayım.Bir tane oğlum var.İkinci çocuğu düşünüyordum olmadı.Çatal korkum olduğu için bir türlü doktora gidemiyordum.Dün arkadaşım saolsun beni götürdü.Adetli olduğum için sadece üstten bakılacak dedi.Beni kandırdı.Dün bir baktım ultrosonla alttan muayen etti doktor.Arkadaşlar bırakı çatalı onda bile canım acıdı.Kendimi kasıyorum elimde değil.Doktor zor girdi kendini çok kasıyorsun dedi.Elimde değil.Bir de rahim içi film demezm?bende şimdiden aldı bir korku.Malesef bulunduğum hastanede aneztezili yokmuş.Şimdi başka bir hastaneye gidip anestezili rahim içi film çektireceğim.Aneztezli rahimiçi filmede ağrı oluyormu ?Girerken yine ağrı olurmu?İnanın elimde değil.Ağrı oluyorsa ben ne yapacağım.Kesin yaptırman lazım dedi doktor.Çünkü yumurta rezevlerin çok değil dedi.Bir yandan bebekte istiyorum ?Ne bileyim? Allah yardımcımız olsun.
Inan bana anastezi çok gereksiz ben en az senin kadar korkuyodum hatta gozlerimin yaşını rahim fiilmi çeken Dr sildi bana güven kendini kasma ufacık canını yaparsam elline ne gecerse at kafama dedi tamam dedim :) ve bitti demesi 2 dk yi aldı şok oldum iyi bir uzmana cektirirsen iyi olur orası ayrı şişli echomari öneririm ben orda çekildim lütfen anesteziyi çok gerek olmadığı sürece almayın Rabbim yardımcınız olsun...

bu kadar çok korkun varsı canım anestezili çektir, çünkü daha sağlıklı olur. şöyle, sen kastığın zaman ilaç gitmiyormuş , açık olan tüp bile kapalı çıkabiliyormuş, yani sağlıklı olsun istiyorsan 100 tl daha fazla ver derim. ben anestezili çekildim, ne ağrı ne sızı, sonrasında da ağrım olmadı. zaten sen uyuyorsun ki hiç bişi hissetmiyorsun korkma.

bu kadar çok korkun varsı canım anestezili çektir, çünkü daha sağlıklı olur. şöyle, sen kastığın zaman ilaç gitmiyormuş , açık olan tüp bile kapalı çıkabiliyormuş, yani sağlıklı olsun istiyorsan 100 tl daha fazla ver derim. ben anestezili çekildim, ne ağrı ne sızı, sonrasında da ağrım olmadı. zaten sen uyuyorsun ki hiç bişi hissetmiyorsun korkma.

Ya gerçekten canın yanmıyormu beni rahatlattın çok saol.ilk girerkende acımıyor dimi.Kendimi kasıyorum ya girişte yapamıyorlar anlatabildimmi.Ben evlendiğimde bile 10 ay ilişkiye giremedim.Ulltrosanda bile çekim yaparken zor girdi doktor.Bana dua edin.Yumurta rezevlerimde azalıyor ya.Bir yandanda tedavi sürecine girmek istiyorum.Oy oy

Ya gerçekten canın yanmıyormu beni rahatlattın çok saol.ilk girerkende acımıyor dimi.Kendimi kasıyorum ya girişte yapamıyorlar anlatabildimmi.Ben evlendiğimde bile 10 ay ilişkiye giremedim.Ulltrosanda bile çekim yaparken zor girdi doktor.Bana dua edin.Yumurta rezevlerimde azalıyor ya.Bir yandanda tedavi sürecine girmek istiyorum.Oy oy
yaşınızı ben görmemişim, öncelikle siz diye hitab edeyim, ben hiç sevmem çok küçüklerin bana canım demesini :KK22:

kesinlikle korkmayın, çünkü sizi uyutmadan hiç bişi yapmıyorlar. çatala bile ben daha bacaklarımı koymamıştım ki uyudum çoktan. hadi diyelim çatala yerleştiniz, okdar siz uyumadan kimse bişi yapmaz korkmayın, inşallh sonuçlar güzel olur.

13 ocakta anestezili çektirdim canım 10 dakikalık bayılıyorsun o kadar hemen uyanıyorsun. Rahim ve tüpler açık OLMASINA rağmen kendime geldiğimde bir Sancı vardı karnımda. Işlem bittikten sonra o ağrıyı yaşadıysam kim bilir işlem yapılırken nasıl ağrımıştır? Hiç ağrımadı diyenlere hayranlıkla bakıyorum ne yalan söyleyim helal valla :)

ben de sizin gibiyim, doktorlar vücut direncin çok düşük acıyı o yüzden fazla hissediyorsun diyorlardı hemşireler de acı eşiğin düşük diyorlar. ben de ikinci çocuğu düşündüğüm zaman filmi anestezili istedim doktor anestezisize ikna etti. film çekileceği zaman kendimi o kadar kastım ki sinir krizi geçirdim hemşireler beni sakinleştirdi. film çekildi hiçbir acı hissetmedim. hemen ayağa kalktım .bence ilaçsız çektirebilirsin. zaten işlem çok kısa sürüyor. şimdiden geçmiş olsun, kardeş de bekletmeden gelir inşallah. benim ikinci baya nazlı çıkmıştı, bizi iki yıl bekletti :)

Offf bende yarin cektircem ve anestezi almadan simdi okuyunca cok korktum muayene olurken filan hic bi sikinti yasamiyorum ama bu baska bisey umarim benimde arrik cektirmem sart oldu bu ucuncu kez randevu alisim diger ikisini korktugumdan iptal ettirdim ama artik kacis yok gibi :KK43:

Ablam ben suan 22 yaşındayım geçen sene cekildim anestizisiz inan gerek yok adet sancisi oluyo sadece tabi kendini de kasmaman lazım ben dua ederek girdim cok şükür kasmadim inşallah yardimci olmusumdur allah gönlüne göre versin...

Bence kesinlikle anestezili çektirin zaten korkunuz var e tamamen ağrısız da olmayacak o ağrı 2 dakika bile olsa sizin kendinizi kasmanızdan daha iyidir anestezili olmak..şahsen ben ağrıya çok dayanıklı biriyimdir çokta uzman ellerde hsg yaptırdım aşırı acı çektim 2 dakika bile olsa yani şimdi bir daha deseler hayatta anestezisiz yaptırmam..hele ki benim öyle korkularımda yok o yüzden hiç düşünmeden anestezili çeken bir yer bulun kendinize..

13 ocakta anestezili çektirdim canım 10 dakikalık bayılıyorsun o kadar hemen uyanıyorsun. Rahim ve tüpler açık OLMASINA rağmen kendime geldiğimde bir Sancı vardı karnımda. Işlem bittikten sonra o ağrıyı yaşadıysam kim bilir işlem yapılırken nasıl ağrımıştır? Hiç ağrımadı diyenlere hayranlıkla bakıyorum ne yalan söyleyim helal valla :)
Aynen uyandigimdaki agriyi dusunecek olursak o an cekildiginde agrisiyla kendini kasmaman mumkun degil ve cok saglikli cikmaz film tabii bu benim gorusum sinek isirugi hissetmeyen var

Ben de anestezili çektirdim. Siz bayılmadan önce başlamıyorlar zaten, önce anestezi veriyorlar ve hemen bayılıyorsunuz ve o zaman başlıyorlar, zaten uyandığınızda çoktan bitmiş oluyor. Hiç zor bir şey değil. İnşallah sonuç da güzel çıkar. Geçmiş olsun

Ben kendi adıma söylüyorum bu kadar acıyor diyenleri anlamiyorum açıkçası muhakkak bir agri oluyor ama dayanılmıcak gibi değil tabi anesteziye bisey demiyorum nasil isteniyorsa öyle yapilir sadece aci icin konuşuyorum hepinizin gönlüne göre versin rabbim. ..

Aynen uyandigimdaki agriyi dusunecek olursak o an cekildiginde agrisiyla kendini kasmaman mumkun degil ve cok saglikli cikmaz film tabii bu benim gorusum sinek isirugi hissetmeyen var
Aynen Katılıyorum imkan varken 10 dakikalık anesteziden kaçınmam yani :)

bense bisey sorabilir miyim rahim filmi cektirdigimiz ay korunmak sart mi acaba doktorum bu konuda hic bisey soylemedi bana. yarin cektircem bende merak ettim simdi

bense bisey sorabilir miyim rahim filmi cektirdigimiz ay korunmak sart mi acaba doktorum bu konuda hic bisey soylemedi bana. yarin cektircem bende merak ettim simdi
bazıları gerek yok, bazıları var diyor canım. bize de bişi demedi, ama zaten ben korunacaktım, o yüzden sormadım. bence korunmaya gerek yok ama yinede bilenler cevaplasın.

Benim doktorum kesinlikle korun dedi kanıtlanmış bir çalışma yok ama sonuçta o ay ki yumurta radyasyona maruz kaldığı için ileride sıkıntı çıkma olasılığının olması bile korunmak için büyük bir sebep dedi..bende hiç korunmak istemiyorum ama gözümde korktu açıkcası Allah korusun hamile kalırsam ve çok ileriki yaşlarında çocukta bir şey çıksa ömür boyu affetmem heralde kendimi o yüzden bilemedim bende..

Benim doktorum kesinlikle korun dedi kanıtlanmış bir çalışma yok ama sonuçta o ay ki yumurta radyasyona maruz kaldığı için ileride sıkıntı çıkma olasılığının olması bile korunmak için büyük bir sebep dedi..bende hiç korunmak istemiyorum ama gözümde korktu açıkcası Allah korusun hamile kalırsam ve çok ileriki yaşlarında çocukta bir şey çıksa ömür boyu affetmem heralde kendimi o yüzden bilemedim bende..
o kadar bekliyoruz bir ayda bekleyebiliriz degil mi aslinda. Allah korusun sonradan pisman olmakta var dogeu soyluyorsunuz bende bugun danisacagim ama korunurum heralde yumurtlama gunumdde erken oluyor benin yedi gun var insaallah tuplerde rahimde bi sıkıntı cikmasinda bi aydaha bekleriz

o kadar bekliyoruz bir ayda bekleyebiliriz degil mi aslinda. Allah korusun sonradan pisman olmakta var dogeu soyluyorsunuz bende bugun danisacagim ama korunurum heralde yumurtlama gunumdde erken oluyor benin yedi gun var insaallah tuplerde rahimde bi sıkıntı cikmasinda bi aydaha bekleriz

Aynen yani o kadar sabretmişiz bir ay ne ki? Ama burada bazı arkadaşlara doktorlar saçmalama ne korunması demişler ki ben o doktorların doktorluğundan şüphe ederim..sonuçta adetimizin son günü bile olsa döllenecek yumurtamız gelişmeye başlamış oluyor ve radyasyon alıyor zaten mantık kursak bile bu sonuca varırız..ben korunmayacam ama yumurtlama tarihim geçene kadar ilişki olmayacak..zaten doktor bir hafta olmasın ilişki demişti..o hafta da döllenme zamanına denk geldiği için o riski atlatacam ve bu ayı es geçecem..sen daha hsg yaptırmadın sanırım?

X