• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Anew mi solition mi kararsizim ,kizlar yardim lutfen

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nurcinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
167
5
118
42
Kizlar almadan once size danismak istedim..benim cildim cok kuru ve hassas 30 yasindayim..3 aydirda avon temsilciligi yapiyorum.avondan krem almak istiyorum bu ay fakat karar veremedim,anewin 25 yas ustu gece ve gunduz kremlerinimi alsam yoksa solution kuru ciltler icin olan kremlerimi alsam..23 yasindayken solution kullaniyordum iyi geliyordu cildime,guzel nemlendiriyordu fakat simdi yasim 30 .anew alsam benim kuru ve hassas cildime iyi gelirmi acaba,birde k3 panaromada yeni bir urun var anew vitale 25 yas ustu ,kizlar iyice kararsiz kaldim ya,,aslinda anew kullanmak istiyorum ,anew daha kaliteli gibi geliyor ama nemlendiriciligi nasil onubilmiyorum,biliyorsunuz solition hydra beyond sadece yogun nemlendirici ama ben ayni zamanda ilk yaslilik belirtileri yada ince cizgilerede hitap etsin istiyorum..yada ikisini birmi kullansam yani solitionu nemlendirici olarak anew 25 yas ustunude extra bakim olarak,,ama o zamanda iki urun birden. Zit gelip alerji yapar diye korkuyorum,,cevremde anew kullanicilari var fakat yaslarimiz uymuyor onlarin yasi buyuk benden bayagi,,,kusura bakmayin ya kafanizi sisirdim ,cok kararsizim ama ,bana fikir verecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim,,,hepiniz kendinize iyi bakin,,,,

Back
X